chasmis Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Witam. Panowie, sprawa jest następująca. Mam możliwość kupienia 5,5 Calowego LCD SHARP-a. Chciałbym walnąć go do Chiefteca, aby wyświatlał różne bajery, jednak nie wiem, czy można go podłączyć. Ostatnimi dniami pisałem do przedstawicielstwa Sharpa w Stanach i dostałem odpowiedź, a w niej specyfikacje tego LCD-ka w formacie PDF. Jako, że na ekektronice się nie znam moja prośba jest następująca. Czy Kroś z Was mógłby przejrzeć tą specyfikację [w formacie .pdf ma jakieś 600kilo] i powiedzieć mi, czy da się podłączyć do pc, czy lepiej dac sobie spokój. Specyfikację wyśle na maila. Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Looknij do topicu o LCD, mamy na forum kilku specow elektronikow 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...