Big JASNY Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Chciałbym się dowiedzieć z jakich najtańszych sklepów internetowych (oczywiście komuterowych) korzystacie? Osobiście znalazłem sklep www.bitcompuetr.pl. Chodzi mi głównie o cenę Semprona 2800+ oem, Asrock Asrock K8nf4g - sata2, i pamięć TinMOS 512 400 2,5 . Za odpowiedź z góry dziękuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Porownaj sobie ceny tutaj http://www.skapiec.pl/site/ Oczywiscie nie ma tam wszystkich baz ze sklepami internetowymi, ale i tak jest ich dosc sporo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Chyba bitcomputer, albo apollo. Wszystko zalezy od podzespolu ktory masz zamiar kupic. Przy czym trzeba zwrocic uwage ze bitcomputer nie uaktualnia swojej oferty zbyt czesto i nie umieszcza w niej wszystkich produktow, dlatego warto jest tam przedzwonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 a ja nie polecam proline jest tam tanio ale do pupy czekałem 1.5 miesiąca na zwrot kasy za mobo i to nie było 20zł tylko 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 polecam bitcomputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieki Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja jeszcze mogę polecić www.imperium.net.pl bardzo niskie ceny, bardzo dobry kontakt - brak problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...