Skocz do zawartości
Jooseeph

Jaki Wentylator Do Zasilacza I Do Box Radiatora Sempa

Rekomendowane odpowiedzi

Do zasilacza moze Arctic Cooling Fan Pro TC lub Arctic Cooling Fan 3? ktory bedzie lepiej sie spisywal? czujnik w AC Fan1 bedzie dalej funkcjonowal jak odejmie sie 1 kabel podlanczajac do zasilania? czy juz nie?

A do procka to nie wiem jaki..z tego co czytalem to oby dwa sa do wyciagania powietrza a czy do nadmuchu to nie wiem choc mowia ze mozna wiec podpowiedzcie :) AC3 do proca i tak odpada bo nie da sie go przykrecic druga strona pozostaje AC3

a moze jakies inne propozycje? tylko zeby wentyl nie przekraczal 15zl wydaje mi sie ze wentyle sa dobre tylko chce wiedziec jaki do zasilki i proca czy zda sie AC1 bo nie widze innych ciekawych wentyli w konkurencyjnej cenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko ze wtedy bym musial kupic do kazdego wentyla potencjometr bo te co sa w sklepach komp. to czytalem ze jak sie podlaczy pod np. 2 wentyle to sie pali i nic z tego i by mnie wynioslo wiecej niz kupno wentyli np. Arctic Cooling Fan Pro TC ktore maja czujnik temp i takze przy normalnej pracy w windzie by nie bylo slychac.

ten wentyl co mam w zasilaniu to ma najglosniejszy efekt taki szum.. jego wydaje mi sie ze trzeba wymienic nie wiem jeszcze na jakich obrotach dziala..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

potencjometr czyli kontroler obrotow? sam sobie ustawiam jak ma sie krecic tak? http://www.allegro.pl/item98106334_47k_pot...tr_liniowy.html ?

fredus ten revoltek pewnie dobry i bajerka bo swieci hehe :D tylko szkoda ze az 23zl

Edytowane przez Jooseeph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi