Skocz do zawartości
Arczi

Modecom Feel 350w W Step 207?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! Nie dawno kupiłem nowego kompa.Wlasnie zabieram sie za o/c procka. Ale najpierw rozkrecilem obudowe. Popatrzylem na zasilacz i sie zdziwilem, pisalo: ZASILACZ: MODECOM, MODEL: FEEL 350W. Obudowa to STEP 207.

I teraz mam pytanie: sprzedawca mowil, ze bedzie zasilacz firmy ModeCom. A moj zasilacz to jest faktycznie firmy ModeCom i tylko model FEEL, czyli cos na zasadzie np. producent: SKODA, Model: FABIA? Czy ten moj zasilacz jest tej gownianej firmy FEEL takiej jak mialem w poprzednim kompie i w ciagu 2 m-cy sie psul? Prosze o pomoc i pozdro.

P.S. Jeszcze jedno, zeby ulatiwc Wam sprawe, na allegro znalazlem identyczne zdjecie mojego zasilacza, fotka jest tutaj.

Edytowane przez Arczimodo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Feel to niskobudżetowa konstrukcja sprzedawana pod marką modecom a nie produkowana przez niego.

Modecom nie robi zasilaczy.

Swoją drogą przy tym co masz w podpisie ja bym się bał instalować Feela na dłuzej.

Stać cię na taką platformę to nie oszczędzaj na zasilaczu tylko kup coś porządnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej pojsc do sprzedawcy i powiedziec zeby wymienil na jakis markowy zasilacz modecom? BO mowil ze na 100% bedzie zasilacz ModeCom a nie FEEL :/. Ale jak patrzylem w innych sklepach to jak sa te zasilacze ModeCom FEEL 350W, to w szczegolach piszą, że producent to ModeCom, a FEEL to tylko taki model?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak BENITO napisał ModeCom nie jest producentem, tylko firmuje zasilacze produkowane przez producentów takich jak: essun, LC i Bóg wie co jeszcze w przypadku Feeli. Seria MC jest produkowana przez FSP. Dla ModeComa produkował zasilacze też CWT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi