KOLO Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Czy wie ktos gdzie dokladnie znajduje sie gielda samochodowa+czesci w Szczecinie :?: :?: Moglbym prosic o jakis krotki opis poniewaz jestem z Poznania i w zyciu nie bylem w Sczecinie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 W Ploniach na prawobrzezu Rewelacji sie nie spodziewaj ;) Miejsce raczej o szemranej reputacji, plus "targowisko" zadaszone z bardzo roznymi rzeczami Auta tam raczej bys nie chcial kupic ;) Czynna w niedziele od wczesnych godzin rannych do 14-15 chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Czyzby staly bywalec marco? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Czyzby staly bywalec marco?Normalnie idiota :? I postojebca :? pytanie do marco - co z gielda na Przeclawiu? Tam tez kiedys byla, ale nie wiem jak jest teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Nie wiem czy na Przeclawiu jeszcze cos jest. Kiedys faktycznie byla gielda ale chyba mniejsza i jakis spory komis w tej chwili niemam pojecia. Jakos sa to ostatnie miejsca gdzie bym cokolwiek kupowal - pewnie tam leza moje lusterka i swiatla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Boli, nie? I moje radio tez pewnie tam jest? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Tia nic tylko s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyna rece ucinac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...