pipanol-pl Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 znalazlem bardzo fajna stronke z opisem MODA na SLI polecam ja napewno go zrobie tylko zalatwie sobie karty do SLI hehe bo narazie nie mam zadnej na pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 znalazlem bardzo fajna stronke z opisem MODA na SLI polecam ja napewno go zrobie tylko zalatwie sobie karty do SLI hehe bo narazie nie mam zadnej na pci-eOpisany był 25 stron temu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 byl byl i co z tego... dwa zdjecia... i nic wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 @pipanol-pl Czekam z niecierpliwoscia na tego moda jak ci sie uda to napisz domnie na pw to tez sprobuje zrobic tego moda i wezme od storma druga 7900gt i wezme sie za podkrecanie POZDRAWIAM: rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 @pipanol-pl Czekam z niecierpliwoscia na tego moda jak ci sie uda to napisz domnie na pw to tez sprobuje zrobic tego moda i wezme od storma druga 7900gt i wezme sie za podkrecanie POZDRAWIAM: rafiki20 aaa jaka masz rev. plyty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) @pipanol-pl Czekam z niecierpliwoscia na tego moda jak ci sie uda to napisz domnie na pw to tez sprobuje zrobic tego moda i wezme od storma druga 7900gt i wezme sie za podkrecanie POZDRAWIAM: rafiki20 mod dziala bez problemu sam zrobiolem olowkiem i smiga zeskrobalem troche tego czarnego miedzy pinami i troche z samych pinow pomalowalem troche olowkiem i mam sli dziala bo pisze na boot'cie ze mam nForce4 SLI pozatym wyniki z 2x7600gs w moim podpisie zrobilem na mojej ultra-d ;] Edytowane 16 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Hi, mam pytanko czy z pozimu biosu mozna regulowac obrotami zasilacz? pytam poniewaz po wgraniu nowego biosu mam wrazenie ze obroty wskoczyły na wyzsze - Zasilacz 5273 RPM :unsure: dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Hi, mam pytanko czy z pozimu biosu mozna regulowac obrotami zasilacz? pytam poniewaz po wgraniu nowego biosu mam wrazenie ze obroty wskoczyły na wyzsze - Zasilacz 5273 RPM :unsure: dzieki za info Nie - można z windowsa - jeżeli masz podłączone pod płyte (np speed fan) dziwne, że po wgraniu nowego biosu skoczyły Ci odbroty zasilacza ...? a jak wgrasz stary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) po prostu obroty sa pewnie niskie i odczyt sobie nie radzi ... tak czasem jest .. jak mi wiatraki na chlodnicy zwolnia ponizej 900rpm to bios pokazuje 0 albo jakeis niestworzone liczby typu 5k albo i 10k Edytowane 16 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 tak tez moze byc dodatkowo obroty witraka na cpu zmieniaja sie coo chwila do tego stopnia ze jest moment gdzie sa tak niskie ze Everest wykzuje brak w ogole chłodzenia na cpu. Dlaczego tak sie dzieje ?jak przełącze zasilanie wiatraka cpu pod inne złącze fun jest ok gdy jest podpiety pod specjalny cpu fun wtedy obroty chodza jak chca??? WHY :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Elo. A ja mam 2 problemy, na poczatku nie zwracalem na nie uwagi, ale teraz pomyslalem sobie, ze czas je rozwiazac :rolleyes: 1) Nie pali sie dioda wskazujaca prace dysku, podlaczalem ze starej obudowy, tez sie nie swieci, 2) Mycha PS2 + klawa USB i nie dziala myszka jesli nie ma dodatkowo podlaczonej klawy PS2, krotko mowiac musze miec 2 klawy na biurku. Pozdro B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 tak tez moze byc dodatkowo obroty witraka na cpu zmieniaja sie coo chwila do tego stopnia ze jest moment gdzie sa tak niskie ze Everest wykzuje brak w ogole chłodzenia na cpu. Dlaczego tak sie dzieje ?jak przełącze zasilanie wiatraka cpu pod inne złącze fun jest ok gdy jest podpiety pod specjalny cpu fun wtedy obroty chodza jak chca??? WHY :mur: Bo najprawdopodobniej masz ustawiona automatyczna regulacje wentyla. Dlatego tak sie dzieje. Obroty dostosowywuja sie do temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Czy te pamięci bedą działały na płycie co w podpisie lub współpracowały z pozostałym ramem??? Edytowane 18 Lipca 2006 przez Koles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) @koles Przy jednej kości pamieci (bez duala) tracisz całą przewagę A64 nad A XP dal tego postaraj sie poszukac pamieci o takiej samej pojemności (512) marka nie gra roli bo jeszcze nie było żeby komuś różne pamieci nie chodziły pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2006 przez patryk1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Czy te pamięci bedą działały na płycie co w podpisie lub współpracowały z pozostałym ramem???Koleś a umiesz czytac ?? to pamięci ECC niepójdą ci z tymi z podpisu. Sam mam Ecc 512mb infineona i na dfi niechciała pracować. Śmiga jedynie na asusie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koles Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Koleś a umiesz czytac ?? to pamięci ECC niepójdą ci z tymi z podpisu. Sam mam Ecc 512mb infineona i na dfi niechciała pracować. Śmiga jedynie na asusie. Czytać potrafie, ale nie byłem pewien na 100% po przeszukaniu tej częsci wątku i poprzedniej odpowiedź nie była jasna. Teraz wiem że nie pójdą. A zainteresowaałem sie nią bo jest na kościach samsunga uccc, ale to teraz bez znaczenia. THX na pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 @koles Przy jednej kości pamieci (bez duala) tracisz całą przewagę A64 nad A XP dal tego postaraj sie poszukac pamieci o takiej samej pojemności (512) marka nie gra roli bo jeszcze nie było żeby komuś różne pamieci nie chodziły pozdrawiam Mi nie dzialaly 2 kosci takie same. Lepiej zebys mial mozliwosc zwrotu tam gdzie mieszkasz, znajomy musial dobieracchyba za 2 razem wyszlo. a o tej wydajnosci to faktycznie roznica jest gigantyczna:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Elo. A ja mam 2 problemy, na poczatku nie zwracalem na nie uwagi, ale teraz pomyslalem sobie, ze czas je rozwiazac :rolleyes: 1) Nie pali sie dioda wskazujaca prace dysku, podlaczalem ze starej obudowy, tez sie nie swieci, 2) Mycha PS2 + klawa USB i nie dziala myszka jesli nie ma dodatkowo podlaczonej klawy PS2, krotko mowiac musze miec 2 klawy na biurku. Pozdro B-) Go up, please... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1234 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ja miałem 3 pary kości pierwsz to Twinmosy cl 2,5 (dual) i bez problemów chodziły. Później miałem jedną parę 2x 512 Geili ultra x na BH5 później dokupiłe 2 parę kości i czy miałem 2 kosci czy 4 to chodziło bez problemów. A teraz mam G. skill też chodzą tylko że trafiła mi sie paściarska para bo nie polecą nawet 270 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 znalazlem bardzo fajna stronke z opisem MODA na SLI polecam ja napewno go zrobie tylko zalatwie sobie karty do SLI hehe bo narazie nie mam zadnej na pci-e może ktoś byłby chętny i potłumaczył troche bo mój inglisz nie jest aż tak szeroko pojęty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 może ktoś byłby chętny i potłumaczył troche bo mój inglisz nie jest aż tak szeroko pojętytu żadnej filozofii nie ma :), musisz zdrapać np nożykiem ten "klej" który zakrywa dwa piny(pokazane czerwonymi strzałkami), a następnie połączyć je ze sobą :) i SLI gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Mam taki problemik chcialem dolozyc tak naprobe 2x512 corsair xms3200c2 no i kaszana zamiast 3gb jest 2.75gb. zgory mowie ze to nie wina windows jak czytalem na innych forach bo bios pokazuje tylesamo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPDAR Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam !! Mam pytanie: Czy na chipsecie znajduje sie pasta termoprzewodząca czy taśma. A jesli taśma to jak ją skutecznie usunąc z chipsetu? Z góry dzięki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam !! Mam pytanie: Czy na chipsecie znajduje sie pasta termoprzewodząca czy taśma. A jesli taśma to jak ją skutecznie usunąc z chipsetu? Z góry dzięki za odp. Nie ma pasty,ani taśmy .Zdejmij wiatraczek ,a się przekonasz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Nie ma pasty,ani taśmy .Zdejmij wiatraczek ,a się przekonasz :wink:To popatrz na to . http://forums.amd.com/index.php?showtopic=69353 I niepisz bzdor ze niema tam pasty albo tasmy. Edytowane 20 Lipca 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) To popatrz na to . http://forums.amd.com/index.php?showtopic=69353 I niepisz bzdor ze niema tam pasty albo tasmy. No i co tam widzisz mądralo.Trzeba było odpowiedzieć koledze jak się pytał. Ja osobiście nie miałem pasty ,ani taśmy,tylko jakiegoś wysuszonego kleksa strukturą przypominającą pianke neoprenową :D A do bzdór można zaliczyć 90% twoich postów Edytowane 21 Lipca 2006 przez Gemmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Może i taśmy nie ma ,ale pasta jest. Tragicznej jakości, ale jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Pasta która "skleja" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPDAR Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Witam ponownie. Czyli na chipsecie znajduje sie pasta, tzn jakis zaschnięty glut, ale czym mozna ja usunąć??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Benzyna, spiryt, aceton. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...