DonCorleone91 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam! W ciągu najbliższych 3 dni chcę zamówić części do komputera za 1500zł (chcę aby w tej kwocie była przesyłka kurierem ale jeśli się nie uda to trudno). Wybrałem asortyment w sklepie 4speed.pl . Ma ktoś doświadczenia z tym sklepem?? Części jakie chce nabyć to płyta główna, procek, pamiątki oraz karta graficzna. Komputer będzie służył głównie do gier. Oto części jakie wybrałem: http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1325 http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=629 http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1575 http://4speed.pl/sklep.php?stan=opis&id_towaru=1460 Co sądzicie o tych częściach?? Dadzą radę w grach?? Może polecicie jakieś inne sklepy?? Jeżeli macie do zaproponowania inny konfig piszczie ;) Tylko pamiętajcie że najlepiej nie przekroczyć 1500zł! (ew. na przesyłkę). Dzięki za rady i podpowiedzi! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Płytka: ASRock 939DUAL-SATA2 - 230 Grafa: MSI GeForce 6600GT 128MB/128bit PCI-E 480 Ramy: OK Procek: ok ale weź wersje OEM i dokup Freezer`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wypowie się ktoś jeszcze?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiky Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wypowie się ktoś jeszcze?? ;)zamiasy gt to galaxy 6600Ge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 -Epox 9NPA Ultra -Procke OEM + AC Frezzer 64PRO -Ram OK -Grafa Galaxy 6600GE Jak zabraknie to zamiast GE wez Palit Radeon x700 128/128 DDRIII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 jej... przecież w 4speed nie ma GE :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A GeForce`y 6600GE produkuje tylko Galaxy?? Piszczie co sądzicie o tym konfigu który chce kupić... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A GeForce`y 6600GE produkuje tylko Galaxy?? Piszczie co sądzicie o tym konfigu który chce kupić... ;) GE = Galaxy Edition, wiec chyba nie musze konczyc. Konfig calkiem ok, jedynie to przydalby sie Fryzjer64pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 GE = Galaxy EditionAlbo gamer edition ;] Możesz brać 6600gt od msi, asusa, galaxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 -Epox 9NPA Ultra -Procke OEM + AC Frezzer 64PRO -Ram OK -Grafa Galaxy 6600GE Jak zabraknie to zamiast GE wez Palit Radeon x700 128/128 DDRIII Zestaw ok ;) GE = Galaxy Edition Albo gamer edition ;] Możesz brać 6600gt od msi, asusa, galaxy. Grzechu ma racje Gamer Edition ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mam jeszcze kilka pytanek do Was ;) : 1)A jak na tym konfigu gry będą działać?? 2)Jaka jest bezpieczna granica żebym podkręcił tego Athlona na BOX`owym wentylatorku??(Freezera dokupie za jakieś 2 miechy ;) ) 3)Wiem, że to głupie że o to pytam lecz o płytach głównych nie mam zielonego pojęcia więc pytam (wyznaje zasadę kto pyta nie błądzi): czy do tej płyty mogę podłączyć 2 nagrywarki i 2 dyski ATA?? Wydaje mi się że tak bo tam coś pisze :P Dzięki Wam wszystkim za podpowiedzi i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 2)Jaka jest bezpieczna granica żebym podkręcił tego Athlona na BOX`owym wentylatorku??(Freezera dokupie za jakieś 2 miechy icon_wink2.gif )Tego nikt Ci nie powie, zapewne na tyle ile temperatura, napięcie i procek mogą. 3)Wiem, że to głupie że o to pytam lecz o płytach głównych nie mam zielonego pojęcia więc pytam (wyznaje zasadę kto pyta nie błądzi): czy do tej płyty mogę podłączyć 2 nagrywarki i 2 dyski ATA?? Wydaje mi się że tak bo tam coś pisze icon_razz.gif Dzięki Wam wszystkim za podpowiedzi i pozdrawiam! Można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A ta karta może pracować w trybie SLI?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A ta karta może pracować w trybie SLI?? Może tylko płyta musi obsługiwać SLI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A nie wiesz może czy ta płyta obsługuje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A nie wiesz może czy ta płyta obsługuje??A może przeczytasz specyfikacje płyty na dowolniej stronie sklepu w internecie?? Epox 9npa+ ultra NIE OBSŁUGUJE SLI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Miał może ktoś z Was styczność ze sklepem 4speed?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Możesz być spokojny, zamawiałem tam troche części i wszystko w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Dzięki wszystkim już zamówiłem wyżej wymienione części...teraz tylko pozostaje mi czekać i mieć nadzieję że będe mógł sobie pograć ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...