Suprboar Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam mam pewien problem z tą karta, w sumie już mam go drugi raz a chodzi o ogromne przegrzewanie się karty w stresie . Za pierwszym razem po kilkunastu minutach gry w jakąś gre słyszałem ze wiatrak pracuje na max obrotach a temperatura dochodziła nawet do 120 stopni, pozniej karte oddałem do serwisu, tam mi wymienili chłodzenie(albo je naprawili) . Jak odzyskałem karte to było znów wszystko dobrze czyli w stresie nawet nie było 70 stopni ,(kilka miesięcy pózniej od odebrania jej z serwisu) wczoraj grając w DEMKO Herosów 5 uslyszałem że znó wwiatrak wieje na max obrotach, wyszedłem z gry i sprawdziłem Temp i pokazywalo ponad 100 stopni!!, a grałem mniej niż 20 minut. Czy wie ktoś czego to może być wina, może ktoś ma tą samą karte i ma podobne doświadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Może zapytaj lub poszukaj w temacie o tych kartach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Może źle dociśniete chłodzenie bo słyszałem ze z tym są jakieś problemy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m40 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 a może radiator jest posmarowany kiepską pastą która po pewnym czasie nie spełnia już swojego zadania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...