mz2 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) Czy istnieje możliwość takiego skonfigurowania programu The Bat v.3.70.01 , by podczas uruchomienia wraz z systemem bezpośrednio minimalizował się do paska zadań ??? Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez mz2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Nie da się tak :) Przywyczajaj się albo spróbuj Thunderbirda. Chociaż Bat rządzi, mam go juz od 3 lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wrzuć skrót do autostart i dopisz do niego: /minimize przykład "C:\Program Files\The Bat!\thebat.exe" /minimize ps bez splashscreena: /nologo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz2 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wrzuć skrót do autostart i dopisz do niego: /minimize przykład "C:\Program Files\The Bat!\thebat.exe" /minimize Wrzuciłem skrót do autostartu, ale przy próbie dopisania do ścieżki /minimize pojawia sie komunikat: Określona ścieżka jest nieprawidłowa. Może jest inny sposób zmiany ścieżki. Oto mój: (prawy klik na skrót/własciwości/zakładka skrót/element docelowy i tam dopisuję /minimize). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) mz2 sprawdź PW Tutaj z /nologo , tak samo wpisujesz /minimize http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bvdv890l13pagv1c.html Chyba wiem co robisz źle, wpisujesz /minimize pomiędzy cudzysłów, wpisz poza niego :) Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez deserted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz2 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 mz2 sprawdź PW Tutaj z /nologo , tak samo wpisujesz /minimize http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bvdv890l13pagv1c.html Chyba wiem co robisz źle, wpisujesz /minimize pomiędzy cudzysłów, wpisz poza niego :) Zrobiłem zgodnie z tym ,co mi piszesz, ale nic to nie dało. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz2 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zrobiłem zgodnie z tym ,co mi piszesz, ale nic to nie dało. :sad:Wielki dzięki!!! Działa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...