spectrum1600 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam dziś mam taki problemik ze wrzzucałenm i testowałem stery do ati i w pewnym momencie mam takim motyw że wszysko działa normalnie porgramy i wogóle iale nie mogę otworzyć mojego komputera ani listy jakbym chciał wejść z poziomu folderu. Zmieniałem stery ale to nie tego wina. Czego to mozę być wina?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spectrum1600 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Motyqw jweest teraz takie po defragmentacji dizałą wyłącze i włącze kompa i trzeba defragmentowac zęby odpalić czego to moze być wina?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 gdyby jeszcze słowa były polskie i jakies przecinki w tekście to myślę, że bym zrozumiał... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Język polska być trudna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spectrum1600 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Tak jakoś klawiatura mi pada i jak piszę to czasami inaczej leci. W każdym razie chodziło o toże jak włączałem komputer to aby odpalić mój komputer musiałem defragmentować dysk ale udało mi się formata strzelićź i już jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...