peza Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 mam pyatnko odnoscie ludzi ktorzy mieszkaja na slasku nie wiecie czasem po ile jest ps2 w saturnie?? w silesia city?? wiem ze byla jakis czas temu promocja za 279zl ale czy nadal jest taka cena??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 co do ceny to ci dokladnie nie powiem, pamietam ze ostatni byla jakas promocja na PS2 i chcieli 300-paredziesiąt zlotych. ale jak bedziesz kupowal to zwroć uwage co to dokladnie jest. bo z tego co slyszalem to ostatnio w marketach pojawily sie jakas wersja graded (albo jakos tak), co w wolnym tlumaczeniu oznacza "bierzemy od ciebie starego pleja wymieniamy co sie zepsulo i sprzedajemy jeszcze raz" te konsole byly pakowane w zielone pudelka (normalnie sa zolte). bo szczerze mowiac jakos nie chce mi sie wierzyc ze cena tej konsoli poszla az tak bardzo w dol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 a masz na mysli 'slimkę'? czy grubasa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Grubasa to sie juz chyba nie kupi w sklepie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 E tam u mnie w miescie w wiekszosci sklepow sa stare dobre duze PS2. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...