Gość Bio Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 Jak w temacie. Szukam jakiegoś CMS'a, na którym mógłbym zrobić galerię + forum + takie tam ;p nie piszcie mi o mambo bo dla mnie to jest shit :] chodzi mi o jakieś inne darmowe i dobre :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s0n1c Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 Joomla, PHP Fusion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bio Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 a co polecasz? na czym łatwiej postawić galerię z kategoriami ipodkategoriami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkl Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 phpBB portal, php fusion, post nuke, php nuke, md pro, wordpress, ez publish, drupal, e107, rkcmf, tido, LDU, jportal, xoops, xaraya (by biblioteka riklanunima.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrKleiner Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 do tego łatwy w obsłudze mambo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_gringo_dado Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 do tego łatwy w obsłudze mamboCzytałeś jego pierwszy post? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrKleiner Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 ops nie :) zgapienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grinch Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 e107 albo jportal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tukamon Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 jak wyzej-> polecam e107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bio Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) hmmmm zobacze tego e107... gdzieś czytałem, że ma wpakowane ipb :] Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 ZRÓB WŁASNY, DUŻO ROBOTY, ALE POTEM CIESZY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrek Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 ra-v nie krzycz. Ja ze swojej strony polecę post-nuke'a, przez dłuższy czas używałem go i się sprawdzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bio Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 ZRÓB WŁASNY, DUŻO ROBOTY, ALE POTEM CIESZY :D tja... moze ty mi zrobisz jak jesteś taki mądry? Jakbyś nie wiedział to nie każdy ma w małym palcu PHP, c++ i inne Pascale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jvt Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 tja... moze ty mi zrobisz jak jesteś taki mądry? Jakbyś nie wiedział to nie każdy ma w małym palcu PHP, c++ i inne Pascale...ale jak ktos naprawde chce zrobic porzadna strone, to uczy sie PHP, SQL itd. od podstaw, a mysle, ze strony z prawdziwego zdarzenia robi sie glownie dlatego, ze sie tym interesuje... jak juz musi byc gotowy CMS, to ja bym polecil PHP Fusiona. lekki, duzo modulow dostepnych, latwo sie modyfikuje... osobiscie nie mialem z nim za duzo do czynienia, jako administrator, ale jestem moderatorem strony kolegi, opartej na tymze wlasnie skrypcie. obecnie jest ona w przebudowie, a szkoda, bo pokazalbym, co mozna na nim zrobic. oczywiscie wymaga to pewnego doswiadczenia w tej dziedzinie, ale na tym wlasnie polega cala zabawa... powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bio Napisano 5 Maja 2006 Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 po oblukaniu możliwości paru cms'ów stwierdziłem, że dobrym dla mnie bedzie joomla! :] dzięki wszystkim za pomoc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
o-skar Napisano 5 Maja 2006 Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 Joomla! to System Zarządzania Treścią (CMS), utworzony przez ten sam, zdobywający nagrody zespół, który doprowadził Mambo CMS do jego obecnej sławy.Teoretycznie to prawie to samo ;) moze mambo nie jest takie zle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viod Napisano 5 Maja 2006 Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 Mambo ogranicza licencja , Joomle! nie bo jest na GPLu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero700 Napisano 5 Maja 2006 Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 poszukaj tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...