KOala Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Jak w temacie, czy warto dołożyć 50,00 zł i kupić droższą kartę, czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> tego Ti450, a za pozostałe 50,00 sponiewierać się w sobotę wieczorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Wydaje mi sie za warto dozucic, bo bedziesz mial lepiej krecoace sie pamieci, jak i lepsze chlodzenie GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 50 dych to nie duzo ja bym brat ti500 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Wydaje mi sie za warto dozucic, bo bedziesz mial lepiej krecoace sie pamieci, jak i lepsze chlodzenie GPU.Na obrazku wentylatory są identyczne, karty różnią się jedynie (chyba?) czasem dostępu pamięci 4ns i 3,8 ns! Jednak nie, sprawdziłem na stronie producenta http://www.gainward.pl/ i te karty mają identyczny typ pamięci i są identycznie taktowane!!! Czyżby jakiś błąd, a może ta 500 to tylko przetaktowana 450( na stronie komputronika piszą, że pamięci tej droższej karty sątaktowane 480MHZ i komu tu wierzyć????? Czy jakiś użytkownik może wypowiedzieć się o jakości TV-outa montowanego na tych kartach? Dzięki za odzew! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 kup ta drozsza - sponiewierac zawsze mozesz 3 zl za litra w melinie :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 kup ta drozsza - sponiewierac zawsze mozesz 3 zl za litra w melinie :P :DGdzie są takie tanie meliny :) ? Te karty różnią się tylko pamięcią 64 i 128 MB, ponawiam pytanie warto dołożyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejk's Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Wydaje mi sie za warto dozucic, bo bedziesz mial lepiej krecoace sie pamieci, jak i lepsze chlodzenie GPU.Na obrazku wentylatory są identyczne, karty różnią się jedynie (chyba?) czasem dostępu pamięci 4ns i 3,8 ns! Jednak nie, sprawdziłem na stronie producenta http://www.gainward.pl/ i te karty mają identyczny typ pamięci i są identycznie taktowane!!! Czyżby jakiś błąd, a może ta 500 to tylko przetaktowana 450( na stronie komputronika piszą, że pamięci tej droższej karty sątaktowane 480MHZ i komu tu wierzyć????? Czy jakiś użytkownik może wypowiedzieć się o jakości TV-outa montowanego na tych kartach? Dzięki za odzew! Ja sosbiscie posiadam model 450 i nie narzekam dziala calkiem fajnie , a jakos tv-outa tez na calkiem fajnym poziomie jednka jak bym mial wiecej kasy ot napewno bralbym tego 500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ti 450 to podkręcony Ti 200 natomiast Ti500 to standardowa karta z zapasem mocy wiec jeszcze troche zniej wyciszniesz a z 450 juz nie za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Wydaje mi sie za warto dozucic, bo bedziesz mial lepiej krecoace sie pamieci, jak i lepsze chlodzenie GPU.Na obrazku wentylatory są identyczne, karty różnią się jedynie (chyba?) czasem dostępu pamięci 4ns i 3,8 ns! Jednak nie, sprawdziłem na stronie producenta http://www.gainward.pl/ i te karty mają identyczny typ pamięci i są identycznie taktowane!!! Czyżby jakiś błąd, a może ta 500 to tylko przetaktowana 450( na stronie komputronika piszą, że pamięci tej droższej karty sątaktowane 480MHZ i komu tu wierzyć????? Czy jakiś użytkownik może wypowiedzieć się o jakości TV-outa montowanego na tych kartach? Dzięki za odzew! z tego co pamietam, to ggs 500 to tylko wyrzej ciut taktowana 450, a nie karta na gpu ti500. a taktowana jest tylko ciut wyzej, mysle, ze to wyrzucanie kasy, bo max jej mozliwosci sa takie same jak modelu 450. Dopiero model 550 to cos wiecej (ti500). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Chciałbym sprostować podstawową rzecz, dokładnie chodzi o: GAINWARD GeForce3 PowerPack!!! Ti/450 TV "Golden Sample" i GAINWARD GeForce3 PowerPack!!! Ti/500 TV Jumbo "Golden Sample" obie karty są na chipie NVIDIA GeForce3 Ti200 i różnią się tylko wielkością pamięci (64 MB i 128 MB) oraz ceną! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 w takim wypadku bierz Ti450 rozmiar pamieci to jest jakies max 2 fps... wiec nie odczujesz roznicy... a i tak ja wykrencisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 128MB ma jedna zalete.. w przyszlosci beda ci lepiej gierki chodzily te ktore beda zjadaly wiecej pamieci.. wiec mysle ze jezeli nie planujesz wymieniac grafy przez pol roku lub wiecej to wez drozsza.. jezeli bedziesz wymienial to biesz 64MB. takie moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...