link.mk Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 No właśnie. Mam takie pytanie. Mam sobie spolszczenie do SCCT i moja wersja tej gry nie zgadza się z tą, która jest wymagana aby się uruchomił instalator. I chcę sobie poprostu "na chama" wydżeć te pliki z tego EXE'ka i pokopiować do folderu z grą. Ale zupełnie nie mam pojecia jak. Jest to wogule możliwe?? Próbowałem WINrar'em (bo czasem niektóre exe'ki się da nim edytować) ale nic z tgo. ma może ktoś jakiś pomysł?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meeredith Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 moze notatnikiem ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 moze notatnikiem ? :] Jak masz pisać takie bzdury to lepiej zamilcz. Nie sądzę, żeby się dało, na pewno nie w prosty sposób. Łatwiej będzie zdobyc odpowiednią wersję programu. Albo zmienić w rejestrze, czy gdzie on tam może to info przechowywać, numer wersji, to instalator pewnie ruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Kiedyś bawiłem się Resource Hacker bardzo przyjazny... a teraz znalazłem jakiś PE Explorer, bardzo rozbudowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
link.mk Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No właśnie tylo, że nie o to chodzi. Bardziej myślałem, że jest możliwe sobie otworzyć takiego EXE'ka jak archiwum WINrara, ale jednak to nie takie proste. Czeba się uz troche na programowaniu znać ale to już nie dla mnie :P. Dzieki za odp. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 jaki to instalator ? "Inno Setup", "InstallShield", ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
link.mk Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 InnoSetup. A to coś zmienia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 InnoSetup. A to coś zmienia??może, pobierz program Universal Extractor i spróbuj rozpakować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
link.mk Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Stary jesteś wielki. CHODZI!!! :D Dzięki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...