prezes Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Mam głupie pytanie ale nie wiem sam wiec pomóżcie mam jak skąfigurować sieć lan gdy ja mam wina 2000 a kumpel 98 bo jak mamy te same system to nie ma kłopotu wystarczy tylko ip i maska podsieci a tu nic help???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 A jak wy się łączycie ? Przez LPT 1 ? bo jak tak to raczej nic wam z tego nie wyjdzie kiedyś czytałem w KŚ, że nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Mam głupie pytanie ale nie wiem sam wiec pomóżcie mam jak skąfigurować sieć lan gdy ja mam wina 2000 a kumpel 98 bo jak mamy te same system to nie ma kłopotu wystarczy tylko ip i maska podsieci a tu nic help???? Ja tak miałem - oczywiście połączenie przez karty sieciowe. Konfiguracja była taka sama jak w przypadku 2x win 2000. Tylko się zalogować nie można było na drugim kompie - ale grać się dało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 dobra ja tez moge grać ale nie widac udostępnionych folderów więc wracam do me lub 98 tylko jak sfotmatować dysk bo mój system plików to NTFS i spod dosa nie moge chciałem konwertować partycje z setapu od win 2000 ale instalka nie chce sie drugi raz uruchomić tylko system odczytuje z płyty albo z dysku buuuuu.... a mam tylko 1 partycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...