Miazga82 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ale ułamek napewno i gdzie ja go oszpeciłem...pleksa była popękana(musiałem zgrzać a bloczek poobijany,dostałem go za darmo i nie wyglądał jak nowy...No sorry ten blocuek zanim sie za niego zabrałes wyglądał o wiele lepiej. To sie nazywa profesjonalne szpecenie bloków ... tak sobie napisz w sigu, bo z modowaniem to raczej nie ma nic wspólnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Najpierw kup wszystkie elementy i palnik załatw to pogadamy....... Najlepszy pomysł na ssaca to była rura (nieda się ukryć elastyczna ale od wody) do przyłaczana kibla :D :lol: Masz dobre pomysły ale w niektórych jestes boski...... <_< :lol: hie hie, beeeka a bloczek wygada hmmm tragicznie, nie da sie ukryc ze Twoje modowanie jest specyficzne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) No sorry ten blocuek zanim sie za niego zabrałes wyglądał o wiele lepiej. To sie nazywa profesjonalne szpecenie bloków ... tak sobie napisz w sigu, bo z modowaniem to raczej nie ma nic wspólnego. widziałeś w jakim stanie go dostałem? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « pozatym jak chcesz tylko na mnie najezdzac,nie wchodz w ten temat...prosze Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Nicko13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 widziałeś w jakim stanie go dostałem? pozatym jak chcesz tylko na mnie najezdzac,nie wchodz w ten temat...prosze No wiesz, mówie (pisze) co myśle ... i nie bede sie tutaj nikomu podlizywac pisząc jaką to super robote odwala i wogóle och i ach. Popatrz na to co robisz krytycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 podchodze tak do tego,dlatego ciągle coś poprawiam a wychodzi jak wychodzi,nie widziałeś w jakim stanie dostałem blok,moim zdaniem teraz jest ładny,będzie jeszcze nowy top,krocce i srubki co doda troche do estetyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 podchodze tak do tego,dlatego ciągle coś poprawiam a wychodzi jak wychodzi,nie widziałeś w jakim stanie dostałem blok,moim zdaniem teraz jest ładny,będzie jeszcze nowy top,krocce i srubki co doda troche do estetyki. zrób top miedziany albo mosiężny to przestanę się czepiać wyglądu =) (tzn wyglądu "frezu" ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 niee,będzie plexowy ;) bo mnie się podoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 strach myśleć jak to bedzie wyglądać :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Strasznie dobrze :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Strasznie dobrze :)) zależy co rozumiesz przez słowo strasznie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 zależy co rozumiesz przez słowo strasznie....Nawet nie pytaj, bo jescze zmienisz zdanie odnośnie sposobu w jaki można spiepszyć daną rzecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 ja to robie i tak mi sie podoba,a to najwazniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) ja to robie i tak mi sie podoba,a to najwazniejszeto pod narcyzm podchodzi to tak jakbys kopnal sobie obudowe .. wgniotła sie i masz CASE MODED BY NICKO Edytowane 8 Maja 2006 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 to pod narcyzm podchodzi to tak jakbys kopnal sobie obudowe .. wgniotła sie i masz CASE MODED BY NICKO albo narobił kału do środka i nazwał to WC CASE MOD BY MASTER NICKO :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ej Panowie Panowie .... dajcie sobie juz siana. Tak jeździc po naszym moderze to nie wypada. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ej Panowie Panowie .... dajcie sobie juz siana. Tak jeździc po naszym moderze to nie wypada. :P ja dalem delikatny przyklad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 @Miazga THX :* :P:P Jutro dostane krocce i nowe srubki,aparat bede mial jeszcze w tym tygodniu (prawdopodobnie) i juz swoj nawet z systemem anti-shock :D wiec zdjecia beda wyrazne ;) z nowego topu zrezygnowałem,nie mam gwintownikow a na wysylke do misia i robote na razie brak kasy :( ale staram sie i robie to co moge :) a wyglad poprawia się :) ukladalem ostatnio jeszcze raz kabelki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 wiesz co Nicko13, to co robisz nie bardzo do mnie przemawia ale jestem pod wrazeniem tego jak robisz to co robisz :) rozumiesz? :) wierzysz w to co robisz, i dobrze ;) tak trzymac, skoro tobie sie podoba ten "mod" to spoko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Ja wierze :) i dla mnie to też sie troche liczy :) Pozdro,moja buda pewnie bedzie w wakacje na targach w Gdansku ;) to bedziecie mogli mnie zjechać(słownie) OSOBIŚCIE :D Edytowane 9 Maja 2006 przez Nicko13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ja wierze :) i dla mnie to też sie troche liczy :)ja JA Ja jA .. ? mowie ze narcyzm i samouwielbienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Narcym czy nie grunt , ze to Performance WC :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Nie lubię komuś jeździć,ale... czasem muszę:/ Powiedz mi Nicko13 po co te dziurki w spodzie? Co Ci to dało? Ułamki *C - a ile się nawiercić musiałeś :D Moim zdaniem wszystko trzeba robić w granicach zdrowego rozsądku i bez przesadyzmu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Pierwsze foty bloczku... bardzo ładny, podobał mi się... a teraz ? wg mnie to są po prostu jaja. Nie wiem co odbiło rybie, następny raz ja bede go męczył, albo pita ;) żeby mi za free jakieś spodziki wysyłali :lol: Mam pewną rade, kup sobie płaskownik miedziany, troche pleksy, wez dremela w rękę i zrób coś w miare estetycznego. Może kup lepiej tak z 20cm płaskownika na 4 bloki... poćwiczysz sobie, potem bedziesz mógł zostawic sobie na pamiątke, tylko nie sprzedawaj tego na allegro... prosze :lol: Żeby zrobić coś porządnego potrzeba czasu i umiejętności, które można powoli i to z biegiem czasu nabywać... bo narazie chcesz cos zrobic z gotowymi blokami i tylko je szpecisz :( Zrób coś ładnego, daj potem fotki, nikomu sie nie spieszy... powodzenia na przyszłośc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) wiesz co Nicko13, to co robisz nie bardzo do mnie przemawia ale jestem pod wrazeniem tego jak robisz to co robisz :) rozumiesz? :) wierzysz w to co robisz, i dobrze ;) tak trzymac, skoro tobie sie podoba ten "mod" to spoko :D po co go wspierasz w tej wierze... polega ona przecież tylko na tym, że on myśli, że robi coś niezwykłego, robiąc coś, czego nikt wcześniej nie robił... ale to mógłby zrobić każdy... czemu więc nikt wcześniej tego nie zrobił...? to pozostawię już bez komentarza. kto uważa, że nadużyłem słowa "robić"... zrobi mi przykrość, a wtedy robi się smutno ;) edit: Nicko: ja bym Świdera posłuchał na Twoim miejscu, jak robisz to dla przyjemności to dużo fajniej robi się własny blok, niż wykonuje jakieś śmieszne operacje na tym, co i tak już jest dobre. Edytowane 9 Maja 2006 przez Pekaok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 hehe, to jest jego sprzet, jak lubi go maltretowac to jego sprawa. jezeli mu to sprawia przyjemnosc, tylko szkoda ze niszczy efekty czyjes pracy. a wydajnosci pewnie i tak nie zwiekszyl, co najwyzej ja jeszcze pogorszyl, pocharatany kanal stawia chyba wiekszy opor wodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Mam drugą taką samą chłodnice :lol: tak sie zastanawiam czy ją podłączyć czy nie,mam ją w sumie przez przypadek i za free ciężko by było zrobić mobilne wc z takimi dwoma kolosami ale pomysle moze cos sie uda ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Mam drugą taką samą chłodnice :lol: tak sie zastanawiam czy ją podłączyć czy nie,mam ją w sumie przez przypadek i za free ciężko by było zrobić mobilne wc z takimi dwoma kolosami ale pomysle moze cos sie uda ;) Obserwuje ten topic od początku i szczerze mówiąc... masz części ale trzeba je jescze "poskładać" jak to zrobisz najbardziej będzie ocenione. Nie do ukrycia brakuje mi tu dokładnośći i prawie wszystko jest robione "tak byle jak" jakby na prowizorkę. Dozbieraj trochę kasy i zrób jedną rzecz, a później bierz się za następną ......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Mowilem ze sie poprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 (edytowane) CPU-Z źle pokazuje napięcie IHS OFF ale gorsze tempy bez ihs poniewaz plastik od socketu powoduje ze bloczek krzywo przylega ;( bede musial spilowac kawalek bloczku niestety :( ale od spodu więc nie będzie aż tak widać Edytowane 10 Maja 2006 przez Nicko13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kupos Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) CPU-Z źle pokazuje napięcie IHS OFF ale gorsze tempy bez ihs poniewaz plastik od socketu powoduje ze bloczek krzywo przylega ;( bede musial spilowac kawalek bloczku niestety :( ale od spodu więc nie będzie aż tak widać I to jest ten proc, ktory jak gdzies mowiles robi stabilnie 2.9GHz przy 1.4xx ? (nie pamietam dokladnie ile) ? :D Jesli tak, to ja rzucam informatyke i ide na teologie ;p Edytowane 11 Maja 2006 przez Kupos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...