Heat Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 wow 2mb stable spi... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Pierwsze foty bloczku... bardzo ładny, podobał mi się... a teraz ? wg mnie to są po prostu jaja. Nie wiem co odbiło rybie, następny raz ja bede go męczył, albo pita ;) żeby mi za free jakieś spodziki wysyłali :lol: Mam pewną rade, kup sobie płaskownik miedziany, troche pleksy, wez dremela w rękę i zrób coś w miare estetycznego. Może kup lepiej tak z 20cm płaskownika na 4 bloki... poćwiczysz sobie, potem bedziesz mógł zostawic sobie na pamiątke, tylko nie sprzedawaj tego na allegro... prosze :lol: Żeby zrobić coś porządnego potrzeba czasu i umiejętności, które można powoli i to z biegiem czasu nabywać... bo narazie chcesz cos zrobic z gotowymi blokami i tylko je szpecisz :( Zrób coś ładnego, daj potem fotki, nikomu sie nie spieszy... powodzenia na przyszłośc :) co ja? co ja ? :lol: jak ja sprzedalem ten blok to byl w takim stanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Temat zamykam - nie ma sensu go dluzej trzymac.. Jezeli autor zaprezentuja finalna wersje WC - niech otwiera nowy temat.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...