1xxx_xxx1 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam wszystkich!!! Sprawa jest taka. Jako, że uszkodzeniu uległ mój stary monitor (LG Flatron F700B) postanowiłem kupić od razu monitor LCD 17 cali. Pogrzebałem trochę w necie i doszedłem do wniosku, że najlepszym wyborem będzie monitor na matrycy MVA/PVA. Narazie waham się pomiędzy Samsungiem, a LG. Proszę wszystkich o wyrażenie swojej opini na temat tych monitorów. Jestem otwarty również na inne propozycje monitorów na PVA/MVA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 nie opyla sie 17" wez jakas 19'' poprzegladaj troche tematy z tego dzialu do jakiej kwoty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 nie opyla sie 17" wez jakas 19'' poprzegladaj troche tematy z tego dzialu do jakiej kwoty ?? Czemu sie nie oplaca 17 ? Roznica w cenie pomiedzy np 770P a 970P jest znaczna bo okolo 500 zl . Jesli ktos nie chce ogladac filmow , to wystarczy 17" - do gier nie tzreba 19" - zawsze mialem 17-stke i bylo gites , a jeszcze przy tym wiekszy monitor = wieksza rozdzielczosc , a co za tym idzie - spadek wydajnosci w grach .. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) inna sprawa ze 970P sie nie oplaca :P ale troche przesadziles - 17" 1450pln - 19" - 1750pln - 300zl roznicy a jeszcze przy tym wiekszy monitor = wieksza rozdzielczosc , a co za tym idzie - spadek wydajnosci w grach ..rozdzielczosc natywna taka sama jak w 17" :) pixele troszke wieksze za 1300zl mozna juz kupic niezla 19" na matrycy P MVA AUO i wierz mi ze na wiekszym ekranie bedzie ci sie gralo duzzzo lepiej :) http://www.mva.pl/forum/viewtopic.php?t=513&start=60 w grach ponoc niezly - w filmach kiepsko z powodu swiecacych rogow :) Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lol~ Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 inna sprawa ze 970P sie nie oplaca :P ale troche przesadziles - 17" 1450pln - 19" - 1750pln - 300zl roznicy rozdzielczosc natywna taka sama jak w 17" :) pixele troszke wieksze za 1300zl mozna juz kupic niezla 19" na matrycy P MVA AUO i wierz mi ze na wiekszym ekranie bedzie ci sie gralo duzzzo lepiej :) http://www.mva.pl/forum/viewtopic.php?t=513&start=60 w grach ponoc niezly - w filmach kiepsko z powodu swiecacych rogow :) jesli chodzi o cene ktora podales za 970P to zalezy w jakim sklepie (np. we wlodipolu w krk jest 193P+ za 1980 '> - czyli starszy model ;) a o baaardzo drogi ;] Ja osobiscie nie dodam tyle szmalu do 19" ale to jets tlyko moje zdanie - jesli komus odpowiada 19" to nie mam nic przeciwko ;P pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 wiec kupuj w innym sklepie :) napewno nie masz 1 szopa na cale miasto :) ew zamów przez neta zreszta rob jak chcesz :P to tylko moje zdanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...