jogus_18 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Moje pytanie jest takie jaka kupic plyte głowna zeby: działała w dualu moglbym do niej wsadzic procka najlepiej AMD 3000, zeby miala najlepiej 4 sloty na pamieci i zeby kosztowala cos ok 300zł :) (moze byc mniej) i zeby dobrze dzialala pod ati 9800pro chyba wszystko :) pozdrofka i z gory dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Napisz coś więcej. Na jaki Socket ma być ta płyta????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogus_18 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 moze byc 939 ale tez nie pogardze 754 :) chodzi mi o plyte ie droga a spelniajaca w/w wymagania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Asrock duala sata II Kosztuje 230 zloty jest najlepsza z najgorszych no i miazdzy stosunkeim cena/jakosc a do tego ma pelnowartosciowe zlacza pci-e i agp plytak jest pod 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogus_18 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no wlasnie zapomnialem dopisac zeby byla na agp i pytanie czy np do takiej plyty wsadze narazie swojego athlona 1800+ pozdrofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nie wzadzisz bo 1800+ są na Socket A, a ta płyta na Socket 939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogus_18 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a takie pytanie czy do socket'a A wsadze np, pozniej athlona 3000?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 oczywiście ze nie wsadzisz bo to jest inny socket. no chyba ze bedziesz tak długo walił młotkiem az wejdzie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogus_18 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 no ok dzieki za odp, to musze zbierac za jednym razem i na plyte i na procka :(:( jakby ktos mial jeszcze jakis pomysl na plyte to prosze napisac pozdrofka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 athlona 3000 wsadzisz na socket a, ale pod warunkiem ze ten athlon bedzie na s-a, ale jest to zupełnie nie opłacalne. lepiej kupic cos co ma 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieki Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Asrock duala sata II to idealny wybór, wcześniej miałem DFI Lan Party NF3 Ultra-D i niestety max 2300mhz na swoim procku wyciągałem, a na ASRocku bez problemu leci na 2700mhz i do tego ma Sata II i jest dwa razy tańsza. PS. Niedługo będe miał do sprzedania za śmieszną cenę nową płytę DFI Lan Party NF3 Ultra-D, bo mi wraca z gwarancji (jeszcze 20 miesięcy na gwarancji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...