Skocz do zawartości
Wolan

Wybor Grafiki...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam krótkie pytanie ;)

Otóz mam do wyboru tego o to palita 6800GS:

http://allegro.pl/item98846952_palit_gf_68..._pci_e_fvt.html

(moge go miec za 600 zł)

Lub Club 3D Geforce 7600GT za nieco monad 700zł.

Moje pytanie czy czekac i zbierac dalej na tego 7600GT czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> juz teraz 6800GS. Roznica w wydajnosci grafik to okolo 20% tak samo ma sie tez z ceną.

Edytowane przez Wolan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pajak tak mialo byc 7600 GT ;)

Czy w krotkim czasie dozbieram to nie wiem :/ A nawet jak dozbieram (albo rodzice dołożą) to poostaje pytanie czy nie lepiej kupic jakiegos pentagrama na GS'a i nie wyciszyc nieco komputera ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz masz tyle $$ to imo poczekaj chwilke i dozbieraj :wink:

7800GT praktycznie mozna kupic juz za ~800zl , przynajmniej mi sie udalo http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=98274416 a znajac zycie pojda jeszcze jakies 50zl w dol :wink:

PS. wiem , ze tak mozna zbierac w nieskonczonosc no ale jednak 7800GT wypada troche lepiej niz 7600GT :wink:

Edytowane przez Heat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Dodam jeszcze ze zalezalo by mi na pelnej dwuletniej gwarancji (ale jak jakas bardzo atrakcyjna oferta za uzywke 7800 to tez rozwaze)

a $$ tyle nie ma bo sprzedaje swoja grafe za okolo 400zł i dokladam 200zł ktore dzieki świetom dozbieralem ;) na nastepne 100zł do wydania moge czekac i ze dwa miechy ;)

Edytowane przez Wolan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi