Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Rok temu posatwilem na francje w meczu z grecja i co? ostani mecz nie wszedl 5zl poszlo sie jeb..Wow, cale 5zl...ja w ubieglym tygodniu na pewniakach stracilem 15ziko i co z tego? :razz: No risk no fun :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 :razz: No risk no fun :P dokładnie ;) panowie takie sumki co my gramy to są grosze, trzeba by było naprawde dużo stawiać $ a nie po 2-5 zł na mecz zeby cos wiekszego wygrac leborg stawiałeś dziś na Włochy :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Co Włochy graja... ja nie moge, pieknie pieknie, a pirlo powinien zostac ozlocony za to co robi. Ghana nie pozostaje niestety dluzna. Jak narazie 1:0, oby włosi utrzymali prowadzenie do konca... Wrazenia sa nieziemskie ogladajac mecz, nie tylko dla przyjemnosci ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 leborg stawiałeś dziś na Włochy :> ?Takjest! Wpierw był kuponik japonce,czechy,wlochy ktory jak wiadomo niewypalil wiec postawilem teraz na czechy,wlochy:> Całe 2ziko ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Czekalem na te MS juz dluuugi czas, mam nadzieje sie wkoncu odegrac :D ja przewaznie gram po 20-30zl na kuponie jak jutro brazylia wygra a francja chociazby zremisuje to bede 92zl na plusie :D Jakbym mial konto w jakims internetowym zakladzei bukmacherskim to tez pewnie gralbym po 2zl :D Do sts mam kawalek drogi wiec nie chce mi sie tam isc z 2zl :D ew daje taki kupon jako bonus :) No i jest oczywiscie minus tego ;/ jestem duuuuuzooooo na minusie ;/ Edytowane 12 Czerwca 2006 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A jutro jak Panowie? Brazylia, Korea, Francja - 1,1,1 ??:> Co myslicie o dokladaniu dodatkowego przelicznikia w postaci "czy sedzia pokaze czerwona kartke" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A jutro jak Panowie? Brazylia, Korea, Francja - 1,1,1 ??:> Co myslicie o dokladaniu dodatkowego przelicznikia w postaci "czy sedzia pokaze czerwona kartke" ?? uwazaj bo przekombinujesz co do korei to nie jestem przekonany chyba ze znow chcesz scenariusz jak japonia-australia reszta moim zdaniem wchodzi bez bicia Francja na fali zwyzkowej a Brazyli nie ma prawa zatrzymac srednio grajaca ostatnio chorwacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A jutro jak Panowie? Brazylia, Korea, Francja - 1,1,1 ??:> Co myslicie o dokladaniu dodatkowego przelicznikia w postaci "czy sedzia pokaze czerwona kartke" ?? ja postawilem na togo bo korea w eliminacjach slabo grala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 mysle ze warto postawic na brazylie z handicupem -1. czyli ze wygra m.in 2 bramkami przewagi. po kursie ~2.00 to brac i sie nie zastanawiac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja postawilem na togo bo korea w eliminacjach slabo gralaTogo-4.20 :D Ale chyba warto zaryzykowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) No ja przeznaczyłęm na Buka w tyhc mistrzostwach 500 zł , na razie jedna wtopa tylko i na koncie z 500 zrobiło się 900 dzisiaj jak siądzie brazyli to przekrocze 1000 :] Zastanawiam sięczy wszystkiego nie postawić na Niemców z Polską 1,55 stawka !!!! Chyba warto Edytowane 13 Czerwca 2006 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) No i wielkim zwycięzcą, są WŁOCHY i pentliczek :D A dziś stawiam napewno 20 zł na Brazylie, 2 zł chyba postawie na Francje, ale Szwajcaria też potrafi grać w piłke i może być niespodzianka ale, no risk no fun :D Co do Koreii, to może być różnie i chyba się wstrzymam. Edytowane 13 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ide chyba do stsu obstawic prawdziwe pieniazki na bazylie i francje....i patriotyczną złotówke na zwyciestwo polakow z dojczami :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Na Francje postawiłem 5 zł w bet-at-home, jak wygrają to cała sume z beta postawie na Brazylie. (czyli ok. 30 zł po wygranej Francji) A w sts rano dałem 10 zł na Brazylie. Kurs niski, ale zawsze coś :P leborg, a w bet-at-home nie grasz o prawdziwe pieniazki?:] zawsze mozesz zrobic przelew, ja tam gram do konca mistrzostw i jak bedzie cos wiekszego to najwyzej się poprosi o przelew :) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ide chyba do stsu obstawic prawdziwe pieniazki na bazylie i francje....i patriotyczną złotówke na zwyciestwo polakow z dojczami :mrgreen: hahaha ja nawet postawilem patriotyczne 2zl na to ze Polska zostanie mistrzem swiata :D ale to na dlugo przed mistrzostwami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Na Francje postawiłem 5 zł w bet-at-home, jak wygrają to cała sume z beta postawie na Brazylie. (czyli ok. 30 zł po wygranej Francji) A w sts rano dałem 10 zł na Brazylie. Kurs niski, ale zawsze coś :P leborg, a w bet-at-home nie grasz o prawdziwe pieniazki?:] zawsze mozesz zrobic przelew, ja tam gram do konca mistrzostw i jak bedzie cos wiekszego to najwyzej się poprosi o przelew :) Teraz op. kuponu za 5 zł zaryzykowałem znowu jak wczoraj z Włochami, postawiłem vabank na Francje :D Jak wygrają będzie prawie 40 zł, i to wtedy stawiam na CANARINIOS! Do boju Henry! Francja gola :D P.S: Mam też postawione 2 zl na Dallas ;) Edytowane 13 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 leborg, a w bet-at-home nie grasz o prawdziwe pieniazki?:]Nei, to sa wirtualne monety :P Zawsze z taką łatwiej sie rozstac niz tą z portfela ;]] Wtopilem na Togo, na szczescie tylko 1ziko polski. Teraz postawie prawie wszystko na francow i bazylie i zobaczymy:> W toto postawilem na brazylie, francje i jutrzejszą hiszpanie i dojczów. Mam nadzieje ze siądzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja postawiłem wszystko na Francje i jak wygra to będzie prawie 4 dychy :D, i to stawiam na Brazylie, a i dalem tez 2 zl na Dallas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Mam nadzieje ze france i bazylce nie wywiną nam tutaj zadnych numerow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 O Brazylie jestem jakos spokojny... ale Francuzi sie mecza, oj mecza ze Szwajcarami... oby wymeczyli chociaz jednego gola :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Francja jak narazie jest w trakcie wywijania. Ciagle 0:0... bede zly, jedno konto mi przez to padnie ;P Maja jeszcze 25 minetek, oby sie im udalo. Cos mi podpowiadalo, zeby na nich nie stawiac, choc jeszcze nie przesadzajmy sprawy. Za to Korea sie spisala! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No i chyba strace tą kaske :/ i pożegnam się z bet-at-home, mogłem poczekać i postawić wszystko od razu na Brazylie, myślałem, że ta Francja coś chociarz zagra :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja mam jeszcze 1.54 na koncie ale watpie zebym jakos to ciekawie rozmnozyl;> Padaczka, mam nadzieje ze francja cos wykombinuje przez te ostatnie minutki ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Nie wiem co mnie skłoniło na postawienie na ... :mur: i to jeszcze takiej kwoty ;] Ale już trudno. 2 zł postawiłem na Dallas, to jak wygrają to będe mieć 5taka to może jeszcze coś sie pogra. EDIT: NO i przegrały j**** staruchy ;((((( beeee Edytowane 13 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No i tradycji stalo sie za dosc , dobrze ze nie stawialem na ten mecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 No i chyba strace tą kaske :/ i pożegnam się z bet-at-home, mogłem poczekać i postawić wszystko od razu na Brazylie, myślałem, że ta Francja coś chociarz zagra :mur: Jestem w prawie tej samej sytuacji, tyle ze ja mialem jeszcze 4.50 w zapasie... Wracamy do punktu wyjscia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Francja doprowadziła do strat finansowych :mur: Niemcy - Polska Typ - Typ: 1 1,55 Argentyna - Serbia i Montenegro Typ - Typ: 1 1,70 Czechy - Gana Typ - Typ: 1 1,65 Włochy - Stany Zjednoczone Typ - Typ: 1 1,55 Brazylia - Australia Typ - Typ: 1 1,30 Niemcy - Ekwador Typ - Typ: 1 1,35 Brazylia - Japonia Typ - Typ: 1 I nie ma bata żeby były remisy ;P 34 stawiam, do wygrania pińcet ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 @$!#$! no i 4 kupony opierane na Francji poszly sie czesac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja straciłem 22 zł na Francji :( mam nadzieje, że Dallas dziś wygra z Miami, to wtedy jeszcze pogram, jak nie to koniec - ale trudno.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Francja doprowadziła do strat finansowych :mur: Niemcy - Polska Typ - Typ: 1 1,55 Argentyna - Serbia i Montenegro Typ - Typ: 1 1,70 Czechy - Gana Typ - Typ: 1 1,65 Włochy - Stany Zjednoczone Typ - Typ: 1 1,55 Brazylia - Australia Typ - Typ: 1 1,30 Niemcy - Ekwador Typ - Typ: 1 1,35 Brazylia - Japonia Typ - Typ: 1 I nie ma bata żeby były remisy ;P 34 stawiam, do wygrania pińcet ;> Prawie jak samobujstwo :wisielec: ...Prawie robi wielka roznice :mrgreen: A na powaznie typ 1,3,5,7 prawdopodobne a reszta ... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...