Sarkazz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A nie wystarczy przelać na ich konto i w tytule przelewu numer swojego konta ? tak jak pisze na ich stronie ? :)Ja wpłaciłem wczoraj i sobie czekam czekam... A 40 zł coś zniknęło z konta w banku, a nie przybyło tam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Może spróbój usunać cookies, bo u mnie bonusu po wpisaniu kodu też nie chciało pokazać w kwocie konta, usunięcie cookies rozwiązało sprawe :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 postawilem na niemcow ale chetnie zrezygnowal bym z kasy, ktora wygralem zeby polska zremisowala ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja wpłaciłem wczoraj i sobie czekam czekam... A 40 zł coś zniknęło z konta w banku, a nie przybyło tam :DNawet mnie nie strasz, bo też zasiliłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Nie ma to jak swoja kaska... 10razy sie zastanowisz zanim cos postawisz, bo kazdego grosza szkoda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja obstawilem w sts: 2238 Anglia - Paragwaj 1 :rolleyes: 1:0 2240 ARGENTYNA - WYBRZEZE K.SLON. 1 :rolleyes: 2:1 2243 Portugalia - Angola 1 :rolleyes: 1:0 2249 Brazylia - Chorwacja 1 :rolleyes: 1:0 2252 Niemcy - Polska 1 :rolleyes: 1:0 Stawka: 8zł Ew. wygrana : 58zł. I weszło wszystko. Sumka skromna, ale zawsze cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Myslicie ze warto dzis cos obstawiac? chyba postawie na anglie chociaz kto ich tam wie... jakbym zagral vabanq na remis brytoli i tobago mialbym 43ziko ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 ja dzisiaj postawie 5 zł na Szwecje, muszą wygrać jak chcą wyjść z grupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Na Ekwador - Kostaryka niestawiam bo tutaj nie mam zielonego pojecia kto wygra. Na anglie bym postawil, ale wygrana moze byc mala, a jak zremisuja to padaka:> Szwecja-Paragwaj? Hmmm nie mam pojecia, uwazasz ze wygra Szwecja? Tu tez moze byc remis , Szwecja raczej klasy niepokazala ostatnio, chyba ze Paragwaj znowu walnie samobuja;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ja wpłaciłem wczoraj i sobie czekam czekam... A 40 zł coś zniknęło z konta w banku, a nie przybyło tam :D Do bet-at-home kasę wpłacałem jakieś 15 razy , zawsze była po 2-3 dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Na Anglie pojedynczo nie ma sensu stawiać bo mały kurs -> 1,15, ja postawiłem w kombinacyjnym jednym (mam 3 kupony kombinacyjne i 1 wczoraj przez tunezje poszedł się j... :[ do wygr było 120 zł za 3 zł) A Szwecja jak dzisiaj nie wygra, to może tylko pomarzyć o awansie.. więc powinni zagrać na 120% :D A to moje kupony kombinacyjne: 1: Niemcy - Ekwador 1 Meksyk - Angola 1 Brazylia - Australia 1 Brazylia - Japonia 1 Hiszpania - Tunezja 1 Ukraina - Arabia Saudyjska 1 Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 Ukraina - Tunezja 1 za 1 zł / 14 zł do wygrania 2: Anglia - Trinidad i Tobago 1 Argentyna - Serbia i Montenegro 1 Meksyk - Angola 1 Portugalia - Iran 1 Włochy - Stany Zjednoczone 1 Czechy - Gana 1 Brazylia - Australia 1 Brazylia - Japonia 1 Hiszpania - Tunezja 1 Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 za 2 zł / 55 zł 3: Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 Hiszpania - Tunezja 1 Brazylia - Japonia 1 Brazylia - Australia 1 Czechy - Gana 1 Włochy - Stany Zjednoczone 1 Portugalia - Iran 1 Meksyk - Angola 1 Argentyna - Serbia i Montenegro 1 za 3 zł / do wygr. 64 zł I zostało mi jeszcze 2 zł, chyba na Szwecje postawie :smile2: Edytowane 15 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 w 2i3 niepodales co obstawiasz :P Popraw jakos to moze cos sciagne :]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Poprawione, powinny wejść ale nic nie wiadomo ;] Co do 1 to troche żałuje, że dałem Ukraine z Arabią i Tunezją, ale to było przed meczem z Hiszpanią. Edytowane 15 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Jest dzisiaj otwarty Toto-mix ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Raczej tak, okres mistrzostw to pewnie nawet w święta mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) 1: Niemcy - Ekwador 1 Meksyk - Angola 1 Brazylia - Australia 1 Brazylia - Japonia 1 Hiszpania - Tunezja 1 Ukraina - Arabia Saudyjska 1 cienko to widze :P Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 Ukraina - Tunezja 1 cienko to widze :P za 1 zł / 14 zł do wygrania 2: blablabla za 2 zł / 55 zł Ten jest jaknajbardziej ok i chyba sam go sobie skopiuje o ile nie masz nic przeciwko :wink: 3: blablabla za 3 zł / do wygr. 64 zł Tu tak samo jak z kuponikiem nr2 Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) No ten 1 to był jeszcze przed meczem Hiszpanii, źle to rozegrałem bo i tak nie stawiałem nic na Hiszpanie a tak to mogłem zobaczyć na co stać Ukraine. No ale może wygrają :smile2: P.S: 1 i tak jest tylko za 1 zł / 14 zł ;] P.S2: Zostało mi jeszcze 2 zł to chyba je zostawie na mecze pozagrupowe, bo powinny być większe kursy ;] Edytowane 15 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 No Panowie mi też kasa z konta poszła a na koncie w bet-at-home nie pojawiła się. Co to ma być ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Przecież przelew nie idzie w jeden dzień , zwłaszcza w święta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 @ojejku jak wlaciles dzisaj to bedziesz mial kase jutro, ewentualnie pojutrze. Oczywiscie w tytule przelewu umiesciles wszystkie niezbedne informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 2: Anglia - Trinidad i Tobago 1 Argentyna - Serbia i Montenegro 1 Meksyk - Angola 1 Portugalia - Iran 1 Włochy - Stany Zjednoczone 1 Czechy - Gana 1 Brazylia - Australia 1 Brazylia - Japonia 1 Hiszpania - Tunezja 1 Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 za 2 zł / 55 zł 3: Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 Hiszpania - Tunezja 1 Brazylia - Japonia 1 Brazylia - Australia 1 Czechy - Gana 1 Włochy - Stany Zjednoczone 1 Portugalia - Iran 1 Meksyk - Angola 1 Argentyna - Serbia i Montenegro 1 za 3 zł / do wygr. 64 zł I zostało mi jeszcze 2 zł, chyba na Szwecje postawie :smile2: praktycznie 2 takie same kupony a to oznacza ogromne ryzyko padniecia obu zwlaszcza ze powieliles WLOCHY I ARGENTYNE a tu naprawde bedzies plul i mnie bluznil jak moje obawy okaza sie sluszne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 praktycznie 2 takie same kupony a to oznacza ogromne ryzyko padniecia obu zwlaszcza ze powieliles WLOCHY I ARGENTYNE a tu naprawde bedzies plul i mnie bluznil jak moje obawy okaza sie sluszne :DPostawilem podobne ale zagralem systemem wiec moze cos z tego bedzie....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 @ojejku jak wlaciles dzisaj to bedziesz mial kase jutro, ewentualnie pojutrze. Oczywiscie w tytule przelewu umiesciles wszystkie niezbedne informacje. Oczywiście nr. mojego konta, tak jak tam pisali (; Przelew wczoraj zrobiłem :P. Dzisiaj poszedł z rańca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) z pewnościa poszedl dzisiaj z rańca, w swieto, w ktore banki nie pracują ... wlasnie sobie postawilem taki fartowny kuponik :P Wydarzenie - Typ - Zakład - Kurs Sweden v Paraguay - 0 lub 1 - Łączna liczba goli - 2.625 England v Trinidad & Tobago - 2 lub 3 - Łączna liczba goli - 2.10 za 3,50zł do wygrania prawie 20 zl :D Edytowane 15 Czerwca 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 z pewnościa poszedl dzisiaj z rańca, w swieto, w ktore banki nie pracują ...Hehe sora to wczoraj poszedł ;) miałobyć a przelew był przed wczoraj taka mała pomyłka (;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Nie ma się co martwić, jak widać chwile idzie ten przelew. Ja swój wysłałem we wtorek i przed chwilą dostałem @ że doszło. Nie ma się co martwić, jak widać chwile idzie ten przelew. Ja swój wysłałem we wtorek i przed chwilą dostałem @ że doszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Do 83min pentliczek "oddychal rekawami" czy tak ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Do 83min pentliczek "oddychal rekawami" czy tak ? :DNie on jeden :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Założe się o bana na forum, że Anglia wygra :D p.s: możesz zrobić skrina i przesłać @ ;] Hahaha B) B) B) B) żebym za te emotki nie dostał czasem bana, bo Anglia wygrała, ale banik za postfuckerstwo by był :D to z tego 2 zł co mi zostało postawiłem 1,80 na system 8/10 (anglie też dałem :D:D) tylko 25 zł do wygrania P.S: Powtórze słowa Borka: "Duże brawa dla Trynidadu i Tobago", naprawde bardzo malutkie państewko-wysepka z milionem mieszkańców a trzymają poziom piłki. CHciałbym, żeby wyszli bo Szwedów nie lubie :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Tak myślę, żeby dać na jutro : Argentyna - Serbia 1 Holandia - WKS 2 Meksyk - Angola 1 za 10 zł, do wyjęcia ponad 70 zł i do tego jakiegoś tasiemca za 3 zł :D Co o tym myślicie ? Edytowane 15 Czerwca 2006 przez wasiela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...