pentliczek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Tak myślę, żeby dać na jutro : Argentyna - Serbia 1 Holandia - WKS 2 Meksyk - Angola 1 za 10 zł, do wyjęcia ponad 70 zł i do tego jakiegoś tasiemca za 3 zł :D Co o tym myślicie ? Nie stawiałbym, wiadomo z jakiego względu.. (w 2 meczu może być różnie - remis itd.) Odpuściłbym sobie ten mecz i postawił wzamian za ten mecz 3 mecze (pojutrze) na Portugalie z Iranem, Włochy z USA, Czechy z Gana, raczej większe pewniaki, chociarz też może być różnie (WKS ma duży kurs i naprawde duże szanse na wygraną, ale nie ma co ryzykować 10 zł wg. mnie) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 No dzis nerwow nie brakowalo do konca meczy. 2 ostatnie meczyki ulozyly sie po mojej mysli i wpadlo pare zlociszy :D Jeszcze jutro... mam nadzieje ze Argentyyna Meksyk i WKS wygra. Co do Czech z Gana. Widziales mecz Wlochy - Gana? Czechow jeszcze bardziej docisna, i moze byc remisek lub wygrana. Tak samo licze na to ze WKS rozniesie Holandie. Na Portualie osobiscie nie stawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Ja stawiam 50 zł Portugalia - Iran Czechy - Ghana Dzisiaj troche do przodu :lol2: hyhy, właśnie mi fajny kuponik z mnożnikiem 20 odpadł bo był remisik hyhy fińska liga jest nieobliczalna ;X jeszcze hiszpania - tunezja dodałem do kuponu ;> Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 WKS rozniesie Holandie. bardzo w to watpie, ale to moze byc piekny mecz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 hahaha :D no i panowie siadl mi piekny kuponik :] obstawilem jeszcze za 40 zl argentyna - serbia i czarnogora 1 meksyk - angola 1x do wyjecia 71 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Co do Czech z Gana. Widziales mecz Wlochy - Gana? Czechow jeszcze bardziej docisna, i moze byc remisek lub wygrana. Tak samo licze na to ze WKS rozniesie Holandie. Postawilem zupelnie odwrotnie i jak bym mial jeszcze milion zl luznych tez bym postawil i na HOLANDIE i na CZECHY Co do Czechow , nadal uwazam ze Wlochy to slabizna i Czechy zrobia z Ghana ze 3-0 i teraz uwaga : Oba zespoly musza wygrac swoje 2 spotkania i Czechy i Holandia dlaczego ? Bo w 3 spotkaniu spotkaja sie z teoretycznie najmocniejszymi zespolami przy ktorych nie beda faworytami i moga odpasc wiec : Holandia zagra na 100% przed Argentyna , a Czechy na 100% przed Wlochami. NIKT nie odpusci i nie bedzie czekal do ostatniej tury by szukac punktow z trudniejszymi druzynami jak maja teraz. ...koniec i mam nadzieje ze mam racje bo teorie poparlem praktyka $ :) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Kasa jeszcze nie przyszła na bet-at-home :( kurde, a tak chciałem postawić na WKS i Argentynę dziś :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Mi raz zaksięgowali około 16. Może i lepiej dla Ciebie , bo WKS raczej nie wygra :P Edytowane 16 Czerwca 2006 przez koti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Widac ze zdania sa mocno podzielone. Dzisijszy jak i jutrzejszy meczyki o 18 moga nalezec do jednych z najladniejszych na mistrzostwach i najbardziej zacietych. Taka mam nadzieje, do tego dochodza postawione kuponik :P O Meksyku nikt nie wspomina? Jak bedzie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) No dzis nerwow nie brakowalo do konca meczy. 2 ostatnie meczyki ulozyly sie po mojej mysli i wpadlo pare zlociszy :D Jeszcze jutro... mam nadzieje ze Argentyyna Meksyk i WKS wygra. Co do Czech z Gana. Widziales mecz Wlochy - Gana? Czechow jeszcze bardziej docisna, i moze byc remisek lub wygrana. Tak samo licze na to ze WKS rozniesie Holandie. Na Portualie osobiscie nie stawiam... 0 szans dla Ghany ;] Postawilem zupelnie odwrotnie i jak bym mial jeszcze milion zl luznych tez bym postawil i na HOLANDIE i na CZECHY Co do Czechow , nadal uwazam ze Wlochy to slabizna i Czechy zrobia z Ghana ze 3-0 i teraz uwaga : Oba zespoly musza wygrac swoje 2 spotkania i Czechy i Holandia dlaczego ? Bo w 3 spotkaniu spotkaja sie z teoretycznie najmocniejszymi zespolami przy ktorych nie beda faworytami i moga odpasc wiec : Holandia zagra na 100% przed Argentyna , a Czechy na 100% przed Wlochami. NIKT nie odpusci i nie bedzie czekal do ostatniej tury by szukac punktow z trudniejszymi druzynami jak maja teraz. ...koniec i mam nadzieje ze mam racje bo teorie poparlem praktyka $ :) cu @ Włochy - Czechy ;] zobaczymy kto jest słabszy Co do Meksyku, to rozniesie Angole :D Edytowane 16 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 0 szans dla Ghany ;] cu @ Włochy - Czechy ;] zobaczymy kto jest słabszy Co do Meksyku, to rozniesie Angole :D Jak nie strzelą szybko bramki to może byc ciężko z tym rozniesieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) 1t wlasnie sie tego obawiam (dlatego dalem 1x dla meksyku), ale wydaje mi sie ze to przez nieporadnosc portugalii spowodowana brakiem deco portugalia wygrala tylko 1:0, a co do czechow to mecz z usa pokazal ze czesi graja swietnie i sa druzyna duzo lepsza niz druzyna wlochow ... wiec ghane powinni spokojnie pokonac 2, moze 3:0 :] ale dzisiejszy mecz argentyny z serbia wyjasnil mi jedno: WKS - SSG pewniacka "jedynka" :D postawilem dzisiaj taki kuponik argentyna - scg - dokladny wynik 2:0 wszyscy znamy wynik ;] henman - tursonov 1 hewitt - nadal 1 za 2,29zl (koncowka ;]) oczywiscie nie siadl ;] teraz czas na rehabilitacje i postawilem: holandia - wks dokladny wynik 2:1 kurs 9.0 roddick - gonzalez 1 kurs 1.33 meksyk - angola 1 kurs 1.40 za 2 zl, do wyjecia 30 z hakiem ;] Edytowane 16 Czerwca 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Co dzis Argentyna zrobbila... czemu ja ni e postawilem jakis dodatkow typw ilosc bramek czy cos ;P btw. pieknie grali! Nie wiem na jakiej pdstawie uwazacie ze WLochy to slaba druzyna... pieknie grali z ghana! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) 1t wlasnie sie tego obawiam (dlatego dalem 1x dla meksyku), ale wydaje mi sie ze to przez nieporadnosc portugalii spowodowana brakiem deco portugalia wygrala tylko 1:0, a co do czechow to mecz z usa pokazal ze czesi graja swietnie i sa druzyna duzo lepsza niz druzyna wlochow ... wiec ghane powinni spokojnie pokonac 2, moze 3:0 :] ale dzisiejszy mecz argentyny z serbia wyjasnil mi jedno: WKS - SSG pewniacka "jedynka" :D No chyba ze Drogba dostanie czerwona kartke :) A co do meksyku , zdecydowanie Portugalia grala slabo i mysle ze nie powinno byc innego wyniku jak Meksyk 2-0 moze 3-1 Nie wiem na jakiej pdstawie uwazacie ze WLochy to slaba druzyna... pieknie grali z ghana! Moje ulubione zdanie z forum "to chyba inny mecz ogladalismy" :D to Ghana grala pieknie tylko nie mieli szczescia Wlosi moze nie slabo ale bardzo przecietnie OMG ale wykrakalem ta czerwona kartke dla Drogby (2 zolte i nie zagra) :o UFFFFFFF ale mialem racje Holandia wygrala a jutro czechy niszcza Ghane Edytowane 16 Czerwca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Powinno sie to inaczej skonczyc... chocby jeden karny z dwoch nalezytych, ale tak to juz jest ;\ Chociaz oba zespoly jakos nie porwaly swoja gra. Na szczescie zapobiegawczo postawilem na obie druzyny w roznych kuponikach :P Dzis jeszcze MEXICO i 64zl na kontku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Powinno sie to inaczej skonczyc... chocby jeden karny z dwoch nalezytych, ale tak to juz jest ;\ Chociaz oba zespoly jakos nie porwaly swoja gra. Na szczescie zapobiegawczo postawilem na obie druzyny w roznych kuponikach :P Dzis jeszcze MEXICO i 64zl na kontku :P No to ladnie ja musze jeszcze czekac na Czechy , Brazylie i Polske co nie zmienia faktu ze Meksyk Ci dzisiaj wejdzie na 99% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 holandia - wks dokladny wynik 2:1 kurs 9.0Rofl? postawilem w toto na argentyne-serbie 1 meksyk angola 1 portugalia-irak 1 czechy-ghana 1 wlochy-usa 1 powinno wyjśc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 no od wczoraj mam dobra passe kupony na ako 3 i 4 wlazły:D szkoda że takimi małymi stawkami grałem ale takie życie niestety. oto móje kupony na jutro: portugalia - iran 1 czechy-gana 1 ako 2,2 gram za 20 albo 40 II portugalia - iran 1 czechy-gana 1 włochy usa 1 ako 3 stawka 10zł wydaje mi sie że to sa pewniaki ale mam wątpliwosci w 1 kuponie czy nie dac zamiast portugali włochów :? moje konto wynosi tylko 170zł więc nie moge zaszalec zbytnio;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Rofl? postawilem w toto na argentyne-serbie 1 meksyk angola 1 portugalia-irak 1 czechy-ghana 1 wlochy-usa 1 powinno wyjśc chyba Iran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 chyba Iran :lol: :lol: :lol: :lol: wybacz, od paru dni zyje tylko na zupkach chinskich i chmielowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Wszyscy slepo wiezycie we Wlochow, obyscie mieli racje bo USA wyjdzie jutro napewno zdeterminowane chyba ze wieza ze znow pokonaja Portugalie na kolejnych mistrzostwach :) Tak czy owak ja sobie odpuszczam ten mecz / nieobstawiam Edytowane 16 Czerwca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wlochy dojda do finalow a Ty tu takie czarne wizje masz;P Macie moze jakis ciekawe kupony do konca fazy grupowej , takie typu z 2zl --> 500zl ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Wlochy dojda do finalow a Ty tu takie czarne wizje masz;P Macie moze jakis ciekawe kupony do konca fazy grupowej , takie typu z 2zl --> 500zl ;) ?? Może nie za 500 zł, bo pewniaki i kursy małe, ale może coś sobie wybierzesz ode mnie ;) MOJE KUPONY: (z [ b ] weszły) 1: kombinacyjny Niemcy - Ekwador 1 Meksyk - Angola 1 Brazylia - Australia 1 Brazylia - Japonia 1 Hiszpania - Tunezja 1 Ukraina - Arabia Saudyjska 1 Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 Ukraina - Tunezja 1 za 1 zł / 14 zł do wygrania 2: kombin. Anglia - Trinidad i Tobago 1 Argentyna - Serbia i Montenegro 1 Meksyk - Angola 1 Portugalia - Iran 1 Włochy - Stany Zjednoczone 1 Czechy - Gana 1 Brazylia - Australia 1 Brazylia - Japonia 1 Hiszpania - Tunezja 1 Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 za 2 zł / 55 zł 3: kombin. Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 Hiszpania - Tunezja 1 Brazylia - Japonia 1 Brazylia - Australia 1 Czechy - Gana 1 Włochy - Stany Zjednoczone 1 Portugalia - Iran 1 Meksyk - Angola 1 Argentyna - Serbia i Montenegro 1 za 3 zł / do wygr. 64 zł 4: system Anglia - Trinidad i Tobago 1 Argentyna - Serbia i Montenegro 1 Meksyk - Angola 1 Włochy - Stany Zjednoczone 1 Czechy - Gana 1 Brazylia - Australia 1 Brazylia - Japonia 1 Hiszpania - Tunezja 1 Hiszpania - Arabia Saudyjska 1 za 1,80/24 zl Edytowane 16 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) POGRUBIONE weszly Kostaryka - Polska 2 Argentyna - Wybrzeże Kości Słoniowej 1 Holandia - Wybrzeże Kości Słoniowej 1 USA - Czechy 2 Czechy - Ghana 1 Brazylia - Australia 1 Japonia - Brazylia 2 stawka 5zl kurs 20.98 do wygrania 104,9zl mam jeden kupon gdzie z 3 zl moglo byc ponad 600zl pisze moglo bo : MŚ 2006 - król strzelców (Który zawodnik strzeli najwięcej goli podczas turnieju (zakład w każdym wypadku ważny - inni na życzenie)?) Żurawski stawka 3.00zl kurs 201.00 musial by strzelic z dyche z kostaryka ;p no i kilka innych kuponow na kroli strzelcow ale to jeszcze aktualne + francja w polfinale Edytowane 16 Czerwca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 No to ladnie ja musze jeszcze czekac na Czechy , Brazylie i Polske co nie zmienia faktu ze Meksyk Ci dzisiaj wejdzie na 99% Oby ten Mexyk wszedl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 w 2 połowie się rozkręca, muszą bo moje kupony na nich się opierają :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 U mnie to samo Mexyk na dwoch kuponach, obys mial racje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) No i chyba 3 kupony **** w doope strzeli ;( Chyba, że będzie tak jak w przypadku meczu Niemcy - Polska ;> oby AAAAAAAAA no i 3 kupony poszły się...;( Edytowane 16 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja [ciach!]le, [ciach!]a mac, [ciach!]e [ciach!]a murzyny ;\ WKS i teraz Angolijczycy :| FUCK FUCK FUCK ..i kto mowil ze mi 64zl siednie ?? Ehhh to od nowa jedziemy. Dobrze ze gdzies 1x dalem .... ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie wiem co Wy się tak gorączkujecie. Mi też nie wszedł Meksyk, więc nie jestście sami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...