Skocz do zawartości
Shakell

Bukmacherzy

Rekomendowane odpowiedzi

ja korzystam ze sportingbetu i powiem wam ze nic ciekawego ... owszem duzo live'u wszystko sprawnie i szybko, no ale kursy troszke nizsze ... skusilem sie ze wzgledu na promocje, a jesli mialbym dzisiaj wybierac to zdecydowanie gamebookers i wlasnie tam sie przeprowadzam po mś ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie bardzo spodobał ekspekt ale straciłem całe zasoby na nim przez pamiętny mecz szwecji z trynidadem a na bah'u mam narazie 200zł i dalej na nim ciagne.Od września przprowadzka chyba na ekspekta ale nie wykluczone że bede musiał jehać na 2 może 3 bukach.

A odnosnie meczy Ukraina ma przewage 1 zawodnika więc raczej wygra :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bo wyniki i zmiany kursu sa powiedzmy z opuznieniem 1sek. a jakikolwiek kupon na livie jak wciskasz idzie taka kreseczka jakby loading okolo 3-4sek to jest ich zabezpieczenie. Ale i tak na livie jest mnustwo zdarzen na ktorych mozna sie odkuc np. przedchwila w 90min. meczu postawilem ze bedzie ponizej 1.5 gola w obu meczach i zawsze tam z 8zl zrobilo sie 10zl jakbym mial wiecej to bym tez all postawil. Ogolnie live jest swietny zeby troche odzyskac jak jest druga polowa a nam nie wchodzi wlasnie jakis kupon.

Dam jeszcze jeden przyklad :

przy 1-0 hiszpania i 0-0 ukraina w drugiej polowie postawilem 2zl ze strzeli villa i bedzie remis ukrainy , w zanadzru zostawilem 8zl na 80min na jakis remis jakby co (kursy na remisy zawsze sa niezle nawet w poznych minutach) jak juz byla 90min i wiedzialem ze 2zl przepadnie a nie ma sie o co martwic odzyskalem je w powyzszy sposob.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

under bym postawil na mecz francji ... mimo ze togo to kiepska druzyna, to francuziki maja ogromne problemy ze strzelaniem bramek - w ostatnich 5 meczach mś strzelili 1 bramke (w ostatnim z korea) i to raczej przypadek niz skladna akcja ...

edit: poprawilem over na under ;] przejezyczenie :P

Edytowane przez dzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

under bym postawil na mecz francji ... mimo ze togo to kiepska druzyna, to francuziki maja ogromne problemy ze strzelaniem bramek - w ostatnich 5 meczach mś strzelili 1 bramke (w ostatnim z korea) i to raczej przypadek niz skladna akcja ...

edit: poprawilem over na under ;] przejezyczenie :P

jak juz dawac UNDER to wlasnie na SZW - KOR dlaczego ? obie druzyny maja szanse na wyjscie nikt nie bedzie chcial stracic gola , i raczej bedzie to gra zachowawcza , moze ktoras druzyna strzeli moze nawet obie ale ogolnie mysle ze bedzie tu remis i to maxymalnie 1-1. Ale sam zamierzam pograc w tym meczu na livie zwlaszcza jak ktoras druzyna strzeli bo jak mowilem mam przeczucie co do remisu

EDYTKA:

takiego to lola za 2.12zl puscilem na ostatnia chwile :

Togo - Francja (Który z nich będzie strzelcem bramki (regul. czas gry/samobóje się nie liczą)?) Trezeguet

Derry City - Dublin City (1X2) Derry - irlandzka liga :-P

Szwajcaria - Korea Pd. (Gole - zakłady specjalne) Korea Płd. strzeli gola

do wygrania az lub tylko 9.20zl :lol2:

Edytowane przez thical

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie odnośnie BAH :)

Zastanawiam się czy się tam rejestrować, szczególnie nie podoba mi się jeden punkt regulaminu:

Użytkownik jest zobowiązany na żądanie spółki przesłać kopie ważnego dokumentu tożsamości (dowód osobisty, paszport) jak również kserokopie kart kredytowych, których używa.

Na cholere im kserokopie moich kart kredytowych ? Przecież mając numery moich kart i moje dane mogą ściągnąć mi kase z kont bankowych :mur:

Jakie macie doświadczenia z tym BAH, wszystko jest wporządku ? Kase wypłacają szybko ?

Edytowane przez PartyBOY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pochwale się moim kuponem ;)

nice :rolleyes:

Ja dzis na nocke postawilem 42zl systemem na 8 typow MLB , zaryzykowalem po maxie bo jak przegram to nie pogram sobie juz wiecej chyba ze wejdzie jutrzejszy kupon :

Niemcy - Szwecja (Który z tych graczy strzeli gola? ) Klose

Argentyna - Meksyk (Ile bramek zostanie strzelonych?) Więcej niż 2,5

stawka 3zl kurs 4.12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj taki :

Ukraina-Arabia 1 1,40

Hiszpania-Tunezja 1 1,45

Francja-Togo 1 1,35

Iran-Angola 1x 1,34

Serbia-WKS 2 2,25

Chorwacja-Australia 10 1,29

3 zł. => 28,80 zł.

Nareszcie. I wygrana w MŚ :D :D :D

EDIT

Co myślicie o meczu Portugalia-Holandia?

Edytowane przez _1t_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niemcy - szwecja x2 kurs ~2zł stawka 30zł EW ~62zł

(pisze z ~ bo nioe pamietam dokładnie kursów ale są ponad 2zł spokojnie)

myśle ze dzisiaj niemcy zakończą swój wystep na mundialui :D jak to mówił narrator w heroes 3 w filmiku z którejś tam kampani wszystko ma swój koniec:D :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrescie sie odbilem za wszystkie przegrane nocne kupony :

Czysty fart bo weszlo 8 na 8 :

Pittsburgh Pirates u Los Angeles Dodgers (Zakład na zwycięstwo) LA Dodgers LA Dodgers

Florida Marlins u New York Yankees (Zakład na zwycięstwo) NY Yankees NY Yankees

Philadelphia Phillies u Boston Red Sox (Zakład na zwycięstwo) Boston Boston

Houston Astros u Chicago White Sox (Zakład na zwycięstwo) Chicago W.S. Chicago W.S.

Texas Rangers u Colorado Rockies (Zakład na zwycięstwo) Texas Texas

Los Angeles Angels u Arizona Diamondbacks (Zakład na zwycięstwo) LA Angels LA Angels

Oakland Athletics u San Francisco Giants (Zakład na zwycięstwo) Oakland Oakland

gralem systemem 2/8 stawka 42zl wygrana 130.98zl

Chcialem sprawdzic jak dziala ten system czy wystarczy trafic 2 pary zeby dali cala wygrana czy tylko 2 to minimum a im wiecej to wieksza wygrana i dopiero za 8na8 placa calosc, niestety a raczej stety trafilem wszystko.

Dodam iz bylem pewny kilku meczy i dlatego gralem systemem w innym wypadku nie gral bym za 42zl tylko za 2 zl i bez systemu cala wiazanka :)

Edytowane przez thical

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym chetnie takiego tasiemca przyjal na ta noc :)

i nie za bardzo chwycilem... w tym systemie placa tyle samo jesli trofisz 2na8 a 8na8 przy systemie 2/8?

hehe wlasnie ja tez tego do konca nie wiem puscilem bo chcialem miedzyinnymi sprawdzic to , ale trafilem akurat 8/8

chyba dzis na noc MLB juz nie bede gral bo gralem przedchwila na Boston Red Sox , ale wrazie jakbym sie jednak zdecydowal to dam tu co wymyslilem , ale powtarzam poprzedni kupon to byl czysty fart.

Ps. Argentyna mnie zrujnuje jak sie skonczy remisem :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi