thical Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ZE CO ? ze niby to byl pewniak , za nic. Niby co ma stawiac Tunezje przed arabia jako super faworyta tylko to ze maja slawnego trenera ? Odrazu tu bylo wiadomo ze sa to 2 slabe druzyny i w takich meczach zawsze wynik jest otwarty i poprostu sie nie stawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Buhehehe, takiego finalu nikt nie oczekiwal ;]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Ja mam jeszcze 2 zł, i postawie chyba na kombinacje. Anglia - TiT 1 Argentyna - Serbia 1 Meksyk - Angola 1 Portugalia - iran 1 (moze wypadnie zobacze) Czechy - Gana 1 Wlochy - USa 1 Brazil - Australia 1 Hiszpania - Tunezja 1 Niemcy - Ekwador 1 (moze wypadnie) Brazil - Japan 1 Hiszpania - Arabia 1 jak myslicie ? stawiac, zmienic/wyrzucic cos? Portugalie zostaw , wyzuc niemcy - ekwador , i zastanow sie nad wlochami to taka sobie druzyna Usa powalczy EDIT: Remis 2-2 i to byl najprawdopodobniejszy wynik przed meczem Edytowane 14 Czerwca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Portugalie zostaw , wyzuc niemcy - ekwador , i zastanow sie nad wlochami to taka sobie druzyna Usa powalczy nie pomylilo ci sie cos ? :P REMIS panowie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 O 2:2 Mówcie mi maser of toster? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No strzelcie jeszcze 1. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 O 2:2 Mówcie mi maser of toster? ;]]] Ty postawiłeś na remis? tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 damn... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 nie pomylilo ci sie cos ? :P REMIS panowie ! Gdyby nie sedzia Ghana by zremisowala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ty postawiłeś na remis? tak?Jooooo ;];] Teraz jeszcze Polska wygrywa z dojczami i anglia remisuje z tobago [to akurat jest calkiem mozliwe] i mam 170ziko ;> Kupon z betathome juz padł po tym meczu razem z drugim kuponem z toto...ale kto wie, moze moj megaroflowy kuponik wygra:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Nie no bez przesady, wg. mnie tam powinien być tylko 1 karny a w bramce siedział Buffon, więc niewiadomo było by też czy bramka by była. IMO Włochy wygrają z USA. Jooooo ;];] Teraz jeszcze Polska wygrywa z dojczami i anglia remisuje z tobago [to akurat jest calkiem mozliwe] i mam 170ziko ;> Kupon z betathome juz padł po tym meczu razem z drugim kuponem z toto...ale kto wie, moze moj megaroflowy kuponik wygra:> Oj, żebyś się nie przeliczył :) Anglia będzie mieć Rooneya w tym meczu, a poza tym to jest drużyna o klase wyżej niż Szwecja. Ale Polska to jak najbardziej 4:0 z szwabami :D Lecz oczywiście życze jak najlepiej, chociarz ja postawiłem na Anglików :D Edytowane 14 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 I tak zrobisz jak uwazasz ale bedziesz wsciekly jak na takiej wiazance na kuponie tylko jeden nie wejdzie , i nie wazne ktory mecz najgorzej boli jak nie wejdzie jeden :D a z doswiadczenia wiem ze jakis glowny faworyt naoglo niszczy kupon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 No to kila i mogila... :| Poszla ostatnia zlotowka na Polakow (alez to zabrzmialo ;) ), niech sie chlopaki lepiej spreza, albo bede musial pozegnac ten topic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Wczoraj Francja a dziś Tunezja mi umoczyła kupon. Ale to co mi zostalo to postawiłem złotóweczke na Polske i 5,58 zł na Niemcy. Jak będzie remis to kończe na ten tydzień obstawianie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Oj, żebyś się nie przeliczył :)Nie przelicze sie raczej ;) Anglia ostatnio wygrałą niechcacy a Tobago pokaze klase, zobaczysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Założe się o bana na forum, że Anglia wygra :D p.s: możesz zrobić skrina i przesłać @ ;] Edytowane 14 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Uwazaj pentliczek, bo warunek tego zakladu to akurat mozna latwo zrealizowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Założe się o bana na forum, że Anglia wygra :D p.s: możesz zrobić skrina i przesłać @ ;] AHAHHAHAH o kurde pentliczek hazard has you :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 no risk, no fun :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Anglia być może zremisuje B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 to jest poprostu nie mozliwe -.- ;o ukraina nie strzelila nawet 1 gola nc wszystkie kupony poszly sie..... bo postawilem ze ukraina strzeli przynajmniej 1 gola :D lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 :blink: No chyba jestes niepowazny ze stawiales na ukraine :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 dobra, a to już mecze na jutro: Ekwador - Kostaryka niepewne Anglia - Trinidad i Tobago Szwecja - Paragwaj ogólnie mogą być niespodzianki, ale Anglia musi skarać bo dostane bana ;] jak typujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Postawilem 5ziko vabanq na dojczów....bueh mam 7.25 na koncie. Jezeli to przegram, to zabawe via neta sobie odpuszczam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Jak to sie mowi "Po ptokach". Wracam o 19 do domku, po GENIALNYM meczu HISZPANÓW, patrze na Tunezje 1:0, zajebiscie - kuponik siadnie, bo niemcy rozniosa Polske. Wracam chwilke pozniej 1:1...2:1. Co do meczu Polakow. Przyznam sie bez picia, patriotom nie bylem, postawilem na Niemcow, ale to co nasi chopcy dzisiaj pokazali :D Jestem z nich dumny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 a ja sobie założyłem 3 konto w bet-at-home tym razem na mamusie i kolejne 5 zł do stawiania ;) jutro raczej tego nie stawiam i poczekam na Argentyne z Serbią (16.06) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Postawiłem 20ziko na Polaków, bo wiedziałem że zagrają z wielką determinacją i w sumie w tej kwestii to się nie pomyliłem, szkoda tyklo że przegrali. Ile idzie przelew bankowy do bet-at-home? Bo wczoraj przelałem kase specjalnie żebym dziś sobie mógł obstawić mecz Polaków, ale niestety na swoim koncie w bet-at-home jej nie mam, więc musiałem lecieć do toto mixa. Jak Wy robicie że macie te 5zł? Ja nic nie dostałem, albo znowu czegoś nie doczytałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 http://www.ster.gaming.pl/?site=news&op=mo...ws_view&nid=496 na 3 stronie, koti podal linka. założ sobie maila na wp, potem reg na bet-at-home, nastepnie czekasz na maila od bet, potem tu http://profil.wp.pl/login.html?url=http%3A...ilingcodes.html nastepnie bet, moje konto / wplaty/ zrealizuj bon / wpisujesz kod i tyle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 http://www.ster.gaming.pl/?site=news&op=mo...ws_view&nid=496 na 3 stronie, koti podal linka. założ sobie maila na wp, potem reg na bet-at-home, nastepnie czekasz na maila od bet, potem tu http://profil.wp.pl/login.html?url=http%3A...ilingcodes.html nastepnie bet, moje konto / wplaty/ zrealizuj bon / wpisujesz kod i tyle ;] A nie wystarczy przelać na ich konto i w tytule przelewu numer swojego konta ? tak jak pisze na ich stronie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Chyba nie zrozumiałeś mi chodzi o odp. na to pytanie Jak Wy robicie że macie te 5zł? Ja nic nie dostałem, albo znowu czegoś nie doczytałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...