thical Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Iran-Angola 1x 1,34 hmm male szanse ? iran juz o nic nie gra angola ma jeszcze szanse... Ja bym tu poprostu nie stawial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ja się na razie martwię o Hiszpanię <_< Co do Angoli, to nie wierzę, żeby strzelili bramę, więc 1x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Hiszpania w pupe super czekam na kolejną rundę bo się zaczynają niespodzianki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Stawiacie na Ekwador ? ma ładne przebicie (; 7.60 :P 1.45 dla Niemców :o Kurde nie wiem czy va bank nie postawić na Ekwador :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Stawiacie na Ekwador ? ma ładne przebicie (; 7.60 :P 1.45 dla Niemców :o Kurde nie wiem czy va bank nie postawić na Ekwador :D zanim postawisz sprawdz pogode na jutro najlepiej jakbys sprawdzil i stawial przed meczem , bo jesli bedzie padac to Ekwador nie podola a Niemcy beda w swoim zywiole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zow Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Brommapojkarna - Vasby 1 1,85 Orebro - Norrkoping 1 1,80 Szwajcaria - Togo 1 1,50 Ukraina - Arabia Saudyjska 1 1,40 Hiszpania - Tunezja 1 1,40 Te mecze mi już siadły hehe Hiszpania jednak wygrała 3:1 :lol2: Jeszcze tylko jeden Carolina - Edmonton 1 2,10 i Wygram 55,50zł Stawka 3zł Ale znając życie Carolina to wdupi B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikisikorek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Po 1st meczu Hiszpani jak i slabym wystepie Tunezji liczylem na kolejny pogrom, a tu zonk. Postawielm osobno na: 1st gol Hiszpania 1/1 obie polowy wygra Hiszpania Wygra Hiszpania I tylko to ostatnie cudem wpadlo :P Ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 zanim postawisz sprawdz pogode na jutro najlepiej jakbys sprawdzil i stawial przed meczem , bo jesli bedzie padac to Ekwador nie podola a Niemcy beda w swoim zywiole.Zobacz za okno, ja ledwo oddycham ;) Także stawiam na Ekwador :D. P.S. Nie wiem jak ja się w tym upale naucze na jutrzejszy egzamin :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 czołem! nikt nie posiada zbędnego bonusa, z obojętnie jakiej akcji propocyjnej? ;] tak to jest jak się ma konto na msn. aj, ta zazdrość :D biorąc pod uwage 4 poprzednie mecze, mecze Niemców i Ekwadoru również jestem skłonny postawić na Ekwador, albo dla pewności x2. Nie wydaje mi sie, ze tak słabe niemcy będą wstanie powalczyć z dobrze dysponowanymi piłkarzami z ameryki południowej. Tymbardziej, ze jest o co grac, bo zwyciezca tego meczu najprawdopodobniej trafi na Szwecje, ktora jest po prostu slaba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Podobno Dwight York wysyła do wszystkich piłkarzy angielskich SMSy, żeby wygrali ze Szwecja. Anglia pewnie wygra, ale co TiT to nie jestem pewny, czy dadzą radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zobacz za okno, ja ledwo oddycham ;) Także stawiam na Ekwador :D. P.S. Nie wiem jak ja się w tym upale naucze na jutrzejszy egzamin :[ No super u mnie za oknem sahara ale obie pogody i wp.pl i onet.pl mowia ze w Berlinie moze padac - no nic zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Raz się żyje, poszło 10zł na x2, Ekwador [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ekwador- niemcy wynik 1-3 stawka 5 zł ew 50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ekwador- niemcy wynik 1-3 stawka 5 zł ew 50złWątpię, żeby Niemcy strzelili aż 3 bramki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 To przegrałem 10zl ;) Niemcy 3:0 już prowadzą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Wątpię, żeby Niemcy strzelili aż 3 bramki. To zwątpiłeś :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Kolejna pomyłka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 w koncu sie odegralem :] postawilem kombinacyjny na Polske i Niemcy i nareszcie weszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 lol cieniasynie mogły szczelic bramki niemcow wrrr jutro trzymam za słonie by pokonały serbie &cośtam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 lol cieniasynie mogły szczelic bramki niemcow wrrr jutro trzymam za słonie by pokonały serbie &cośtamTeż na nich liczę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Chociaż raz nie straciłem przez nich kasy, heheh [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) No i ladnie Polska wygrala wiec jak mowilem gram dalej. zaraz jakis kuponik skombinuje na dzis choc zagram zachowawczo ,jutro zagram ostrzej. Moje kupony na dzis + jutro ale zostawiam 20zl na vabank jakis na jutro a puki co : Szwecja - Anglia (1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)) - 2 kurs 1.55 stawka 4.17zl jak wygram cofnie mi sie 6zl ktore dzis postawilem jak bedzie remis cofnie mi sie 4zl ktore postawilem na ten kupon Wybrzeże Kości Słoniowej - Serbia i Czarnogóra (1X2) - 1 Portugalia - Meksyk (Podwójna szansa) - Portugalia lub X Szwecja - Anglia (1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)) - 2 Holandia - Argentyna (1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)) - 2 stawka 2zl kurs 5.52 tak jak mowilem dzis zachowawczo a jutro jakis vabank moze na WKS :? Edytowane 20 Czerwca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikisikorek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Polska wygrala, ale asekuracyjnie dalem 1x na naszych, na Niemcow, na tryniad z podpurka, i na szwecje z podpurka. Mysle ze Angli nie zalezy na wygranej, wystarczy im remis, przez co spotkaja sie z Ekwadorem, bo raczej nie chca dostac Niemcow juz teraz. Szwecja musi zremisowac, lub wygrac poniewaz gdyby trynibad dzis wygral, i mial wicej bramek, szwecja by nie wyszla z grupy. Zobaczymy, mysle ze bedzie ciekawy meczyk :P btw... trzeba chyba postawic na Klose, ze bedzie krolem strzelcow... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) TiT musial by wygrac 2 bramkami bedzie ciezko , pozatym Anglia nie pozwoli sobie tego meczu przegrac - choc remis jest prawdopodobny Edytowane 20 Czerwca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 paragwaj rozniesie trynidat:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Cholerna Anglia no nic oddadza mi chociaz za zaklad A jutro panowie powiem tak: Trener Anglikow juz boi sie Argentyny !juz! bo niechcial dzis wyjsc na Niemcow ktorzy w przypadku wygranej wyjda chyba na Argentyne , a wiec co to oznacza ano to ze skoro trener Anglikow juz sie boi to co ma powiedziec Portugalia ktorej chyba nie wielu sie boi , wiec mysle ze Portugalia za wszelka cene wygra lub chociaz zremisuje jutro z Meksykiem, natomiast Argentyna i Holandia zagra jutro na luzie ale rezerwa Argentyny jest 10x silniejsza wiec zwyciezca musi byc jeden i komplet punktow. WKS musi pokazac ze byl rewelacja mistrzostwi eliminacji i wygra raczej , a w przypadku Iran - Angola lepiej nie stawiac chyba. Dodatkowo powiem wam ze na BAW jest fajna opcja zakladu niewiem jak w innych bukach ze mozna postawic ile zmian bedzie w meczu , mysle ze w meczach w ktorych druzyny juz o nic nie graja mozna spokojnie stawiac ze bedzie 6 zmian bo trenerzy beda chcieli dac pograc tym ktorzy przyjechali na mistrzostwa a przelicznik (kurs) jest niezly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) ja jutro postawie 5 zeta w sts na Argentyne chyba ;> i może zaryzykuje na iran bo duży kurs pewnie będzie, ale pewnie wygra angola albo x Edytowane 20 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 chyba postawie na to 2 zl: Portugalia - Meksyk 1 Angola - Iran 1 Serbia i Montenegro - Wybrzeże Kości Słoniowej 2 Argentyna - Holandia 1 Stawka 2zl Ew. wygrana 48,45zl myslicie ze wejdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikisikorek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Co myslicie o pozostalych meczach bo chce postawic jakis dlugoterminowy: Stany Zjednoczone - Ghana - 2 Włochy - Czechy - tu wlasnie nie wiem, ale mysle 1x Chorwacja - Australia - j/w - 1x Brazylia - Japonia - 1 Hiszpania - Arabia Saudyjska - 1 Ukraina - Tunezja - 1 Szwajcaria - Korea Południowa - ?? Francja - Togo - 1x - beda chcieli sie dostac za wszelka cene wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) chyba postawie na to 2 zl: Portugalia - Meksyk 1 Angola - Iran 1 Serbia i Montenegro - Wybrzeże Kości Słoniowej 2 Argentyna - Holandia 1 Stawka 2zl Ew. wygrana 48,45zl myslicie ze wejdzie? Z ta Angola moze byc ciezko. Edytowane 20 Czerwca 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...