_1t_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja postawiłem na awans Argentyny, a nie na zwycięstwo. Nawet karne mnie nie ruszają. Ważne, żeby wygrała Argentyna :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Mexico muci :D niemcy są w 7 niebie :D raczej nie zagraja z Argentyna ;)dałem takiego tasiemca z ako 7 zł dzisiaj na awans do 1/4 29155 Anglia (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,25 [Otwarte] 25-06-06 17:00 29160 Holandia (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,70 [Otwarte] 25-06-06 21:00 29167 Włochy (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,25 [Otwarte] 26-06-06 17:00 29172 Brazylia (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,10 [Otwarte] 27-06-06 17:00 29186 Szwajcaria (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,70 [Otwarte] 26-06-06 21:00 29193 Hiszpania (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,60 [Otwarte] 27-06-06 21:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 No coz przegralem wszysciutko co mialem. Ale nie zaluje nauczylem sie jednej b.waznej rzeczy , juz rok temu dlugo gralem az tez spora sume przegralem na raz. Powiem wam jedno lepiej obstawiac cos na czym sie zupelnie nie znacie albo chociaz mecze np. korea-szwajcaria niz np. Brazylia - Szwajcaria. Bo FAWORYCI to najwiekszy wrog gracza a nie bylo w tej 1/8 lepszego faworyta niz Argentyna. Mam jeszcze kilka kuponow na awans Argentyny ale zycze jej dramatycznej przegranej z Meksykiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Mam jeszcze kilka kuponow na awans Argentyny ale zycze jej dramatycznej przegranej z Meksykiem. teraz juz Meksykowi bedzie ciezko wygrac... moze jescze zostaniesz w grze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 heh zostalem w grze dzieki Boston Red Sox i mam 20zl ale szkoda bo juz wolalem wszystko przegrac i na spokojnie mecze ogladac :) Poniewaz sie pogodzilem ze strata calej kasy a wrocilo 20zl gram dzis znow vabank na MLB albo strace ale sie odgryze - pewnie to drugie <_< bo taki juz los hazardzistow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 heh zostalem w grze dzieki Boston Red Sox i mam 20zl ale szkoda bo juz wolalem wszystko przegrac i na spokojnie mecze ogladac :) Poniewaz sie pogodzilem ze strata calej kasy a wrocilo 20zl gram dzis znow vabank na MLB albo strace ale sie odgryze - pewnie to drugie <_< bo taki juz los hazardzistow :DBiedaczysko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Prosze bardzo , jak ktos liczy na moje szczescie w MLB : Pittsburgh Pirates u Los Angeles Dodgers (Zakład na zwycięstwo) LA Dodgers Chicago Cubs u Minnesota Twins (Zakład na zwycięstwo) Minnesota Texas Rangers u Colorado Rockies (Zakład na zwycięstwo) Colorado Seattle Mariners u San Diego Padres (Totals) Mniej niż 7,5 St. Louis Cardinals u Detroit Tigers (Totals) Więcej niż 8,5 system 2/5 stawka 20.10zl ew. wygrana 67zl no i wygralem 39.34zl czyli jak widac zeby pelna suma weszla musi byc 5/5 trafien , znow mialem farta ze chociaz trafilem 4/5 ale te systemy sa do bani bo jak bym trafil tylko 2/5 to chyba bym na tym stracil albo gora wrocilo by sie to co postawilem. Podsumowujac mialem duzo farta w MLB a zeby grac w systemy trzeba byc zawsze w miare pewnym przynajmniej trzy czwarte obstawianych typow zeby wyjsc na systemach do przodu , albo miec farta :) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 @thical napewno bys stracil jakby ci tylko 2 siadly wiecie co ? bida panowie, bida :P na tym mundialu na samej argentynie przewalilem 100 zl :P z 200 zl zostalo mi tylko 80 zl i sie zastanawiam czy postawic to cale 20 zl dzisiaj na anglie, czy wogole juz nie grac :P oczywiscie ze wygra w 90 minutach a nie na awans, bo na awanse to same bojdupy graja, co nie thical? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ale te "bojdupy" nie przewalają całej kasy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 @thical napewno bys stracil jakby ci tylko 2 siadly wiecie co ? bida panowie, bida :P na tym mundialu na samej argentynie przewalilem 100 zl :P z 200 zl zostalo mi tylko 80 zl i sie zastanawiam czy postawic to cale 20 zl dzisiaj na anglie, czy wogole juz nie grac :P oczywiscie ze wygra w 90 minutach a nie na awans, bo na awanse to same bojdupy graja, co nie thical? :P jasne hehe :wink: ja tam wczoraj stracilem na Argentynie 105zl a dzis juz wale 35zl na Anglie z 39zl jakie mialem <_< :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) jednak ten system (np 3/4) to totalna porazka jest... spojrzcie na ten kupon... (btw. Argentyne dalem jako pewniak do podwyzszenia AKO) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) jednak ten system (np 3/4) to totalna porazka jest... spojrzcie na ten kupon... (btw. Argentyne dalem jako pewniak do podwyzszenia AKO) Ale w Bahu jest widze inaczej. Bo postawiles 1zl i tyle zaplaciles, nie wiecej ? Bo w BAW za kazdy kupon musial bys zaplacic 1zl jak ja ostatnio gralem 2/5 to zrobilo 10 kuponow postawilem 2zl i musialem ogolnie wybulic 20zl za system teraz sie lepiej przyjrzalem i w BAH chyba to co postawiles dzieli na kupony a w BAW to co postawisz mnozy. EDIT: z ostatniej chwili :) ALEZ ZARYZYKOWALEM , wygralem dzieki Angli 50zl i co zrobilem ? postawilem w najbardziej ryzykancki sposob na MLB i nie pewny mecz POR-HOL :D Pittsburgh Pirates u Los Angeles Dodgers (Zakład na zwycięstwo) LA Dodgers + pewniak Houston Astros u Chicago White Sox (Zakład na zwycięstwo) Chicago W.S. + pewniak Milwaukee Brewers u Kansas City Royals (Zakład na zwycięstwo) Kansas C. Chicago Cubs u Minnesota Twins (Zakład na zwycięstwo) Minnesota Texas Rangers u Colorado Rockies (Totals) Powyżej 10 Oakland Athletics u San Francisco Giants (Zakład na zwycięstwo) SF Giants Los Angeles Angels u Arizona Diamondbacks (Totals) Więcej niż 9,5 Florida Marlins u New York Yankees (Game 2) (Zakład na zwycięstwo) NY Yankees system 2/6 + 2 pewniaki stawka za system 30zl ew.max.wygrana cos ponad 220zl ORAZ: Portugalia - Holandia (Uda się obydwu drużynom strzelić gola?) Tak stawka 20.75zl ew.wygrana lekko ponad 38zl Jak nic utopie 5 dych B) ale przynajmnie uciekne wrescie od hazardu :lol2: :rolleyes: :lol2: i bede w spokoju ogladal reszte meczy :D Edytowane 25 Czerwca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) lepiej wychodzi chyba system blokowy w toto od tych 3/4 itp Edytowane 25 Czerwca 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 No i znow wszystko zalezy od MLB , bo na pilce ktorej jak mi sie wydaje troche sie znam wciaz topie szmal :) Mowie wam Panowie obstawiajcie na czuja cos na czym zupelnie sie nie znacie , ja MLB zupelnie nie sledze i niewiem kto prowadzi , a juz tym bardziej jaka kto prezentuje forme. Patrze tylko jak zagrali w ostatnim meczu i na wyczucie czy dadza rade lub nie czasem strzal :D ...tak apropo wyczucia :) czuje ze sie juz zegnam z zakladami a jutro obejrze okragle 0 na koncie...ole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Kolejna porażka <_< :cry: :sad: :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 sawyer188 racz usunac z podpisu linka do BAH - regulamin sie klania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) postawilem ze portugalia wygra i nie zaluje :P z tymi systemami w BAT jest tak, ze mozesz sobie wybrac ile grasz za rzad i on ci mnozy lub dajesz calkowita stawke i system dobiera reszte, obadaj: Edytowane 25 Czerwca 2006 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 no to fajnie W BAW jest lipa - minimalna stawka to 2zl i jak system jest np. 2/5 czyli robi 10 zakladow to minimalnie mozesz dac 20zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 ja dziś troszkę wyrwałem na portugalii i anglii, a jutro stawiam na włochy i szwajcarów (tu dam chyba 1x do regulaminowego..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No i maxyma do 3 razy sztuka zadzialala. Przegralem wiazanke MLB przez Dodgersow i kilka innych. Ale spokoju nie mam bo jakis szajs za 2zl wszedl i mam 20zl. Niewiem jeszcze na co dzis stawiac wiem jedno nie rozdrabniam sie i jade vabank. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 heheh, jescze niedawno buki placily 3,4 za czerwona kartke... teraz juz tylko 2,35 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Krew mnie zalewa postawilem wczoraj system na tenisa. Specjalnie wybralem mecze ktore rozpoczynaja sie o 13.00 zeby miec ewentualna kase na MŚ a tu cholerny deszcz i przelozyli na dzis malo tego dzis tez mialy byc o 13 wczorajsze mecze a juz widze ze znow przelozyli na 17.00, NO KREW MNIE ZALEWA juz bym podwoil ta kase wczoraj na under 2,5 i dzis na Brazyli a tak musze czekac na te miernoty z paletkami. Zeby chociaz na Hiszpanie jakas kasa wrocila :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ehh.. to samo mam postawilem na tenis wczoraj prawie wszystko a tu lipa nie grają. Przesunięte miałem na dzisiaj na godzine 14 ale dalej moje pary siedzą. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Przyznac sie kto dzis utopil wszystko na Hiszpanach ? Ja tym postem zegnam sie w tym temacie , no chyba ze czasem zajze jako doradztwo ? :D Na wszystkich kuponach mialem Hiszpania lub X nawet kasa z tenisa wrocila i wszystko poszlo na 1X No ale znow na MLB , Tenisie sie wygrywa - a nieznam sie wogole a na pilce i pewniakach odjezdza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 nie gadaj że wszystko już utopiłeś ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 nie gadaj że wszystko już utopiłeś ;/ wszysciutko , niby zostaly kupony na kroli strzelcow ale sa raczej nierealne, wplacac kasy nie zamierzam a plus jest taki ze polfinaly obejrze na relaxie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam czy pomoze ktos niekumatemu? W jaki sposob stawiac live betting w bet at home? nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji. Gdyby ktoś mógł wyjaśnić krok po kroku byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 muszisz poczekac aż sie zacznie mecz,a i muszisz miec jave zainstalowaną . @thical ja tez juz nie stawiam czekam aż mi przeleją kase za zaległe kupony i wszystko na konto wale a z konta na grafe:D mam nadzieje że francja pokona brazylia tak na marginesie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 muszisz poczekac aż sie zacznie mecz,a i muszisz miec jave zainstalowaną . @thical ja tez juz nie stawiam czekam aż mi przeleją kase za zaległe kupony i wszystko na konto wale a z konta na grafe:D mam nadzieje że francja pokona brazylia tak na marginesie :lol: uuu to ladnie ugrales jak masz na grafe... Odczujesz ulge kibicujac teraz :) a ja choc nie lubie Niemcow kibicuje zeby zjedli Argentyne za moje ponad 100 straconych na nich zlotych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) nie grajcie nigdy systemu, szkoda slow obstawilem system 11/13 bo akurat liczylem na to ze 2 moga nie wejsc i co... weszlo akurat 11 i mysle ciekawe ile wygram, patrze... a tu: Rodzaj zakładu System (11/13) Stawka 1,56 PLN Kurs 3,31 maks. wygrana 5,17 PLN Wygrana 0,07 PLN Status Prawidłowo jak mozna trafiajac 11/13 meczy w systemie z 1,56 zjechac na 0,07 :/ dobrze, ze narazie to wyprobowuje i smieszna stawka, ale takie bezsensowne zaklady to przegiecie :/ nigdy juz nie zagram tym systemem, zdecydowanie odradzam wszytskim co do meczy MS, tez chyba sobie odpuszczam... wole ogladac w spokoju, a obstawialbym raczej na tych co niechcialbym zeby wygrali, wiec bez sensu pozniej takie ogladanie :) dzisiaj dla testu zagralem cos takiego.... AKO 2,51 wiec calkiem calkiem, a patrzac po kursach same pewniaki :) Numer zakładu Wydarzenie Typ Kurs Status 131177 Nieminen J. - Daniel M. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo 131327 Baghdatis M. - Mackin A. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo 132820 Nalbandian D. - Clement A. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo 131285 Hewitt L. - Volandri F. (Typ) 1 1,02 Prawidłowo 131183 Roddick A. - Tipsarevic J. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo 132852 Ancic M. - Sanguinetti D. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo 132905 Blake J. - Wang Y.-T. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo 132874 Haas T. - Bloomfield R. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo 132138 Mauresmo A. - Abramovic I. (Typ) 1 1,02 Prawidłowo 131818 Sharapova M. - Smashnova A. (Typ) 1 1,02 Prawidłowo 131726 Williams V. - Mattek B. (Typ) 1 1,05 Prawidłowo 131681 Ivanovic A. - Gagliardi E. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo 131746 Myskina A. - Black C. (Typ) 1 1,05 Prawidłowo nie znam sie nic na tenisie, ale mysle ze takie stawianie jest calkiem spoko :P Edytowane 28 Czerwca 2006 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...