Skocz do zawartości
Shakell

Bukmacherzy

Rekomendowane odpowiedzi

Mexico muci :D niemcy są w 7 niebie :D raczej nie zagraja z Argentyna ;)dałem takiego tasiemca z ako 7 zł dzisiaj na awans do 1/4

29155 Anglia (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,25 [Otwarte] 25-06-06 17:00

29160 Holandia (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,70 [Otwarte] 25-06-06 21:00

29167 Włochy (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,25 [Otwarte] 26-06-06 17:00

29172 Brazylia (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,10 [Otwarte] 27-06-06 17:00

29186 Szwajcaria (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,70 [Otwarte] 26-06-06 21:00

29193 Hiszpania (Długoterminowy) zdobędzie ćwierćfinał 1,60 [Otwarte] 27-06-06 21:00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz przegralem wszysciutko co mialem. Ale nie zaluje nauczylem sie jednej b.waznej rzeczy , juz rok temu dlugo gralem az tez spora sume przegralem na raz. Powiem wam jedno lepiej obstawiac cos na czym sie zupelnie nie znacie albo chociaz mecze np. korea-szwajcaria niz np. Brazylia - Szwajcaria. Bo FAWORYCI to najwiekszy wrog gracza a nie bylo w tej 1/8 lepszego faworyta niz Argentyna.

Mam jeszcze kilka kuponow na awans Argentyny ale zycze jej dramatycznej przegranej z Meksykiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh zostalem w grze dzieki Boston Red Sox i mam 20zl ale szkoda bo juz wolalem wszystko przegrac i na spokojnie mecze ogladac :) Poniewaz sie pogodzilem ze strata calej kasy a wrocilo 20zl gram dzis znow vabank na MLB albo strace ale sie odgryze - pewnie to drugie <_< bo taki juz los hazardzistow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh zostalem w grze dzieki Boston Red Sox i mam 20zl ale szkoda bo juz wolalem wszystko przegrac i na spokojnie mecze ogladac :) Poniewaz sie pogodzilem ze strata calej kasy a wrocilo 20zl gram dzis znow vabank na MLB albo strace ale sie odgryze - pewnie to drugie <_< bo taki juz los hazardzistow :D

Biedaczysko :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze bardzo , jak ktos liczy na moje szczescie w MLB :

Pittsburgh Pirates u Los Angeles Dodgers (Zakład na zwycięstwo) LA Dodgers

Chicago Cubs u Minnesota Twins (Zakład na zwycięstwo) Minnesota

Texas Rangers u Colorado Rockies (Zakład na zwycięstwo) Colorado

Seattle Mariners u San Diego Padres (Totals) Mniej niż 7,5

St. Louis Cardinals u Detroit Tigers (Totals) Więcej niż 8,5

system 2/5 stawka 20.10zl ew. wygrana 67zl

no i wygralem 39.34zl czyli jak widac zeby pelna suma weszla musi byc 5/5 trafien , znow mialem farta ze chociaz trafilem 4/5 ale te systemy sa do bani bo jak bym trafil tylko 2/5 to chyba bym na tym stracil albo gora wrocilo by sie to co postawilem.

Podsumowujac mialem duzo farta w MLB a zeby grac w systemy trzeba byc zawsze w miare pewnym przynajmniej trzy czwarte obstawianych typow zeby wyjsc na systemach do przodu , albo miec farta :)

Edytowane przez thical

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@thical

napewno bys stracil jakby ci tylko 2 siadly

wiecie co ? bida panowie, bida :P na tym mundialu na samej argentynie przewalilem 100 zl :P z 200 zl zostalo mi tylko 80 zl i sie zastanawiam czy postawic to cale 20 zl dzisiaj na anglie, czy wogole juz nie grac :P oczywiscie ze wygra w 90 minutach a nie na awans, bo na awanse to same bojdupy graja, co nie thical? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@thical

napewno bys stracil jakby ci tylko 2 siadly

wiecie co ? bida panowie, bida :P na tym mundialu na samej argentynie przewalilem 100 zl :P z 200 zl zostalo mi tylko 80 zl i sie zastanawiam czy postawic to cale 20 zl dzisiaj na anglie, czy wogole juz nie grac :P oczywiscie ze wygra w 90 minutach a nie na awans, bo na awanse to same bojdupy graja, co nie thical? :P

jasne hehe :wink: ja tam wczoraj stracilem na Argentynie 105zl a dzis juz wale 35zl na Anglie z 39zl jakie mialem <_< :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jednak ten system (np 3/4) to totalna porazka jest...

spojrzcie na ten kupon... (btw. Argentyne dalem jako pewniak do podwyzszenia AKO)

Ale w Bahu jest widze inaczej. Bo postawiles 1zl i tyle zaplaciles, nie wiecej ?

Bo w BAW za kazdy kupon musial bys zaplacic 1zl jak ja ostatnio gralem 2/5 to zrobilo 10 kuponow postawilem 2zl i musialem ogolnie wybulic 20zl za system

teraz sie lepiej przyjrzalem i w BAH chyba to co postawiles dzieli na kupony a w BAW to co postawisz mnozy.

EDIT: z ostatniej chwili :)

ALEZ ZARYZYKOWALEM , wygralem dzieki Angli 50zl i co zrobilem ? postawilem w najbardziej ryzykancki sposob na MLB i nie pewny mecz POR-HOL :D

Pittsburgh Pirates u Los Angeles Dodgers (Zakład na zwycięstwo) LA Dodgers + pewniak

Houston Astros u Chicago White Sox (Zakład na zwycięstwo) Chicago W.S. + pewniak

Milwaukee Brewers u Kansas City Royals (Zakład na zwycięstwo) Kansas C.

Chicago Cubs u Minnesota Twins (Zakład na zwycięstwo) Minnesota

Texas Rangers u Colorado Rockies (Totals) Powyżej 10

Oakland Athletics u San Francisco Giants (Zakład na zwycięstwo) SF Giants

Los Angeles Angels u Arizona Diamondbacks (Totals) Więcej niż 9,5

Florida Marlins u New York Yankees (Game 2) (Zakład na zwycięstwo) NY Yankees

system 2/6 + 2 pewniaki stawka za system 30zl ew.max.wygrana cos ponad 220zl

ORAZ:

Portugalia - Holandia (Uda się obydwu drużynom strzelić gola?) Tak

stawka 20.75zl ew.wygrana lekko ponad 38zl

Jak nic utopie 5 dych B) ale przynajmnie uciekne wrescie od hazardu :lol2: :rolleyes: :lol2: i bede w spokoju ogladal reszte meczy :D

Edytowane przez thical

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i znow wszystko zalezy od MLB , bo na pilce ktorej jak mi sie wydaje troche sie znam wciaz topie szmal :) Mowie wam Panowie obstawiajcie na czuja cos na czym zupelnie sie nie znacie , ja MLB zupelnie nie sledze i niewiem kto prowadzi , a juz tym bardziej jaka kto prezentuje forme. Patrze tylko jak zagrali w ostatnim meczu i na wyczucie czy dadza rade lub nie czasem strzal :D

...tak apropo wyczucia :) czuje ze sie juz zegnam z zakladami a jutro obejrze okragle 0 na koncie...ole

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

postawilem ze portugalia wygra i nie zaluje :P

z tymi systemami w BAT jest tak, ze mozesz sobie wybrac ile grasz za rzad i on ci mnozy lub dajesz calkowita stawke i system dobiera reszte,

obadaj:

Dołączona grafika

Edytowane przez koparka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i maxyma do 3 razy sztuka zadzialala. Przegralem wiazanke MLB przez Dodgersow i kilka innych. Ale spokoju nie mam bo jakis szajs za 2zl wszedl i mam 20zl. Niewiem jeszcze na co dzis stawiac wiem jedno nie rozdrabniam sie i jade vabank. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krew mnie zalewa postawilem wczoraj system na tenisa. Specjalnie wybralem mecze ktore rozpoczynaja sie o 13.00 zeby miec ewentualna kase na MŚ a tu cholerny deszcz i przelozyli na dzis malo tego dzis tez mialy byc o 13 wczorajsze mecze a juz widze ze znow przelozyli na 17.00, NO KREW MNIE ZALEWA juz bym podwoil ta kase wczoraj na under 2,5 i dzis na Brazyli a tak musze czekac na te miernoty z paletkami. Zeby chociaz na Hiszpanie jakas kasa wrocila :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznac sie kto dzis utopil wszystko na Hiszpanach ?

Ja tym postem zegnam sie w tym temacie , no chyba ze czasem zajze jako doradztwo ? :D

Na wszystkich kuponach mialem Hiszpania lub X nawet kasa z tenisa wrocila i wszystko poszlo na 1X

No ale znow na MLB , Tenisie sie wygrywa - a nieznam sie wogole a na pilce i pewniakach odjezdza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie gadaj że wszystko już utopiłeś ;/

wszysciutko , niby zostaly kupony na kroli strzelcow ale sa raczej nierealne, wplacac kasy nie zamierzam a plus jest taki ze polfinaly obejrze na relaxie :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

muszisz poczekac aż sie zacznie mecz,a i muszisz miec jave zainstalowaną .

@thical ja tez juz nie stawiam czekam aż mi przeleją kase za zaległe kupony i wszystko na konto wale a z konta na grafe:D mam nadzieje że francja pokona brazylia tak na marginesie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

muszisz poczekac aż sie zacznie mecz,a i muszisz miec jave zainstalowaną .

@thical ja tez juz nie stawiam czekam aż mi przeleją kase za zaległe kupony i wszystko na konto wale a z konta na grafe:D mam nadzieje że francja pokona brazylia tak na marginesie :lol:

uuu to ladnie ugrales jak masz na grafe... Odczujesz ulge kibicujac teraz :) a ja choc nie lubie Niemcow kibicuje zeby zjedli Argentyne za moje ponad 100 straconych na nich zlotych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie grajcie nigdy systemu, szkoda slow

obstawilem system 11/13 bo akurat liczylem na to ze 2 moga nie wejsc

i co... weszlo akurat 11 i mysle ciekawe ile wygram,

patrze... a tu:

Rodzaj zakładu System (11/13)

Stawka 1,56 PLN

Kurs 3,31

maks. wygrana 5,17 PLN

Wygrana 0,07 PLN

Status Prawidłowo

jak mozna trafiajac 11/13 meczy w systemie

z 1,56 zjechac na 0,07 :/

dobrze, ze narazie to wyprobowuje i smieszna stawka, ale takie

bezsensowne zaklady to przegiecie :/

nigdy juz nie zagram tym systemem, zdecydowanie odradzam wszytskim

co do meczy MS, tez chyba sobie odpuszczam...

wole ogladac w spokoju, a obstawialbym raczej na tych co niechcialbym zeby wygrali, wiec bez sensu pozniej takie ogladanie :)

dzisiaj dla testu zagralem cos takiego....

AKO 2,51 wiec calkiem calkiem, a patrzac po kursach same pewniaki :)

Numer zakładu Wydarzenie Typ Kurs Status

131177 Nieminen J. - Daniel M. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo

131327 Baghdatis M. - Mackin A. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo

132820 Nalbandian D. - Clement A. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo

131285 Hewitt L. - Volandri F. (Typ) 1 1,02 Prawidłowo

131183 Roddick A. - Tipsarevic J. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo

132852 Ancic M. - Sanguinetti D. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo

132905 Blake J. - Wang Y.-T. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo

132874 Haas T. - Bloomfield R. (Typ) 1 1,10 Prawidłowo

132138 Mauresmo A. - Abramovic I. (Typ) 1 1,02 Prawidłowo

131818 Sharapova M. - Smashnova A. (Typ) 1 1,02 Prawidłowo

131726 Williams V. - Mattek B. (Typ) 1 1,05 Prawidłowo