sawyer188 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja wczoraj uzbierałem na takich kursach ako 55zł ale 7 spotkań mi nie weszło:D ale ty masz ich zdecydowanie mniej wiec powinno być dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Mam takie pytanko czy na bet and win też wam tak tragicznie wolno chodzi ta strona? Na IE jest w miare dobrze ale na operze sie nie da spokojnie przeglądać Btw. Jak ktoś chce na bet and win za darmo 27zł to zapraszam tutaj podajesz mail i dostajesz kod ;] http://www.momentsofvictory.com/ Edit juz nieaktualne Edytowane 5 Lipca 2006 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 bjkuba wczoraj wieczorem jeszcze z tym kuponem działało, thx ;] ale i tak większość przegrałem bo postawiłem na zwycięstwo Włochów w podst. czasie gry w ogóle to coś ucichł temat bukmacherki ;] nie stawiacie już? ja dziś postawiłem na x w podst. czasie gry (France - Portugal) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ja odpadlem na Hiszpani , o dziwo puzniej wrocilem na chwile na Francji w polfinale , po czym znow odjechalem na jak sadzilem pewnym MLB , no i coz kasy juz nie wplacam zreszta mistrzostwa sie koncza a przegrywanie na sporcie w ktorym obstawiam jak w totolotka tez mi sie jakos znudzilo. Pozdro dla wszystkich co jeszcze trzymaja bukow za cohonas :) Edytowane 5 Lipca 2006 przez thical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) bjkuba wczoraj wieczorem jeszcze z tym kuponem działało, thx ;]:-) Użyłem tego kuponu i dostałem 27zł + znalazłem dzisiaj tą druga promocja (dodatkowe 20zł stawiasz kto wygra mistrzostwa świata KLIK ) postawiłem i potem przeczytałem, że promocji nie mozna ze sobą łączyć :( i nie wiem co teraz czy mnie nie blokną bo z tych 27 troche ugrałem i głupio by było to teraz stracić Edytowane 5 Lipca 2006 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ponoć wielka kicha z tymi kuponami na baw bo banują . Załuje strasznie że w promocji BAH 100% bonusu na zetony w kasynie zainwestowałem tylko 40 zł a nie cały kapitał wrrr bardzo dobrze mi szło w nim i po 30 rundkach w black jacka z 40 żetonów bonusowych zyskałem 100. :mur: :mur: :mur: teraz tylko czekam do 13 i wy-łacam cały dobytek :rolleyes: a dzisiaj 30 zł poszło na portugalie i Rafaela Nadala :) szaleństwo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 haha :D szalenstwo sawyer, szalenstwo :P zwlaszcza ze portugalia przegralam, a nadal? bardzo poprawil sie na trawie, zagral swietny mecz z baghdatisem, ale na federera to bedzie za malo. po tym co zrobil z bjorkmanem to wydaje mi sie ze dlugo jeszcze go nikt na trawie nie pokona ;] a kurs na federera ok. 1.20 jest przesadzony. tak patrzac trzezwo to powinien wynosic ok. 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 na portugali już poległem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Na BAW banuja a ciągle wypuszczaja nowe kupony :/ ostatnio był 16zł ale juz strach korzystac. Btw. Wczoraj na siatkówce LIVE na BAW'ie uwaliłem 20zł i dzisiaj rano patrze a tu mi kase oddają i pisze USUNIĘTE :) nie wiem czemu ale fart tak samo mial kolega tyle ze on wygrał i tez mu cofneli wygraną ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 jak dzisiaj nie uwale kasy na nadalu to dam se spokój z BAW na pół roku i bede grał tylko na ekspekcie i bah'u a potem sie wybierze z baw'a kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 jak dzisiaj nie uwale kasy na nadalu... chyba jednak przegra :( Na BAW mi się podoba to że jest bardzo duża oferta, mnostwo zakladów Live i normalnych, no jest w czym wybierac, ale wygląd i sposób wykonania strony mnie drażni, według mnie lepiej to jest przemyślane na BAHu (wygląd kuponu, puszczone zaklady itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 na baw spoko jest czat i gierka w bronienie karnych ale nie grałem w nia jeszcze szczerze mówiąc :) cos mi sie obiło o uszy że są jakieś kupony na bah'a że sie dostaje 5 zł aktualne to jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Chyba aktualne, sprawdz poczte czy nie dostales takiego kodu, bo rozsyłali to na onecie wp interii i chyba o2. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) panowie, panowie ! liga swiatowa w siatkowce, a wy nic nie obstawiacie? :D ja wlasnie odbijam sie od dna, jakie mnie dosiegnelo po mś ;] -120 zl ;] juz jest tylko -22 zl ;] a to za sprawa tego kuponu: sportingbet jeszcze nie uzupelnilo, ale w obu meczach bylo 3:0 ;] kurcze, a moglem grac z handicupem +1,5 na gospodarzy ;] Edytowane 23 Lipca 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) no i kolejny weekend z liga swiatowa. puscilem taki o to kupon kombinacyjny wlochy - rosja(+1,5) 2 kurs 1.91 usa(-1,5) - japonia 1 - kurs 1.1 portugalia - brazylia(-1,5) kurs 1.25 moze ktos jeszcze skorzysta z moich typow ... EDIT: Kupon zaliczony :) zysk to ~30zł Edytowane 30 Lipca 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) na jednym kuponie zostal mi mecz wlochy - rosja. jesli rosjnie wygraja to za 20 zł wygrywam 60 zeta z groszami ;] a tu macie wariata za 3 zł :D do wygrania 50 zl z groszami: PS. Przepraszam moderacje za pare postow pod rząd, ale jak bede edytowal jeden post i dokladal kolejne typy to bedzie to wszystko bardzo nieczytelne. Nie widze chetnych narazie na granie na Lige Swiatowa, ale wlasnie rozpoczynaja sie ligi europejskie i z pewnoscia pojawi sie tu paru graczy :) oczywiscie chodzi o ligi europejskie w pilke nozna ;] Edytowane 30 Lipca 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ja zacznę grac jak się zacznie rok szkolny, bo Toto jest prawie przy szkole, a od mojego domu to trochę daleko <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) na ta kolejke proponuje 3 typy: Francja - Wlochy 1 1.571 Francuzi sa w bardzo dobrej formie, pokonali raz na wyjezdzie Rosjan, dwukrotnie na wyjezdzie Wlochow, wiec u siebie tym bardziej powinni sobie poradzic z nimi. Na dodatek kontuzja uda Samuele Pappiego jest powazniejsza niz sie spodziewano i zawodnik ten na pewno nie zagra w meczach z Francuzami i Rosjanami. Dla odważnych typ z handicupem -1,5 dla Francuzow z kursem powyzej 2. Wynik typuje 3-0, ewentualnie 3-1 dla Francuzow. Japonia - Polska 2 1.25 Jezeli Polacy nie beda mieli problemow z aklimatyzacja to mecz powinien zakonczyc sie latwym zwyciestem. Roznica dwoch klas miedzy zespolami. Wynik 3-0. Portugalia - Argentyna 2 1.30 Mimo, że Argentynczycy w 4 spotkaniach z Brazylia zdolali ugrac zaledwie seta, sa zespolem o przynajmniej klase lepszym niz Portugalia i Finladia. Udowodnili to pewnie wygrywajac dwa mecze z Finladia (ktora to obecnie jest w lepszej formie niz Portugalczy)na wyjezdzie po 3-0. Typ na wynik: 3-0. kursy ze Sportingbetu No i jeszcze wariacik nie jest to moze wariat jak poprzednio, jednak bede bardzo zawiedziony jak nie siadzie Na Brazylie i na Rosje także chciałem zagrać z handicupem-1.5, jednak byl tylko -2.5 a takich handicupow nie lubie, bo kazda druzyna zawsze moze miec jakas wpadke w jednym secie. -2.5 handicup jak dla mnie zbyt niebezpieczny, to zeby podbic wygrana o pare zlotych dodalem czysta Brazylie i Rosje Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja narazie spasowałem.... Poczekam az ruszą eliminacje do ME, za siatka nieprzepadam wiec na sile nei bede ogladac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja puscislem na dzis taki kuponik sysemem 3z4 (zawsze mam pecha i jedno nie wchodzi) za srednia stawke Kiedy sie zaczynaja eliminacje do ME ?? Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Na jesien jakos, bo 11pazdziernika gramy z portugalią^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Wow, update bo będzie kasa ;X 2718 SŁOWACJA-NIEMCY 2 1.85 2722 POLSKA-PORTUGALIA 2 2.20 ewentualnie można dobić 2709 GRUZJA-WŁOCHY 7.50 3.80 1.40 2.40 I za każde 100 zł dostajemy odpowiednio 407 zł bądź też 569 zl ;D No ja stawiam na pewno, bo w 90 minut zarówno niemcy jak i portugalia... no raczej wygrają nie? ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Niemcy moga umoczyć i zremisowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ja na jutro mam takie typy: Chorwacja - Anglia X2 1.31 Rosja - Estonia 1 1.22 BiH - Grecja X2 1.27 Liechtenstein - Dania 2 1.10 Gruzja - Włochy 2 1.35 Luksemburg - Bułgaria 2 1.12 Holandia - Albania 1 1.10 Słowacja - Niemcy 2 1.80 Stawiam na to 50zł, to wyjęcia równo 300zł (sts). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) No ja stawiam na pewno, bo w 90 minut zarówno niemcy jak i portugalia... no raczej wygrają nie? ;DPo tym co widzialem na MŚ i eliminacjach do ME moge stwierdzic jedno...Lepiej obstawiac koszykówkie, tam nie ma takich baboli jak w piłce noznej. W piłce wyniki za mocno zależa od szczescia i umiejetnosci wykorzystywania sytuacji, a nie od miejsca w rankingu FIFA... Nie zdziwie sie jak Polska wygra z Portugalią , a niemcy zremisują ze Słowacją.... :lol: Edytowane 10 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Po tym co widzialem na MŚ i eliminacjach do ME moge stwierdzic jedno...Lepiej obstawiac koszykówkie, tam nie ma takich baboli jak w piłce noznej. W piłce wyniki za mocno zależa od szczescia i umiejetnosci wykorzystywania sytuacji, a nie od miejsca w rankingu FIFA... Nie zdziwie sie jak Polska wygra z Portugalią , a niemcy zremisują ze Słowacją.... :lol:koszykówka jest ok B-) popoieram btw.leborgu wczesniejszy av sycił bardziej B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Kupon 1 LKs-wisla plc 1 wodzislaw-widzew 2 zaglebie l-leczna 1 levski-werder 2 kopenhaga-man utd 2 ajax-austria w 1 stawka:5zl do wygrania: 82,80zl Kupon2 wodzislaw -widzew 2 zaglebie-leczna 1 lks-wsila plc 1 lewski sofia-werder 2 liverpul-bordeaux 1 plaermo-newcastle 2 arsenal-csk 1 schelbourne-drogheda 1 milan-anderlecht 1 ajax-austria wieden 1 m boleslaw-panathinkajkos 2 xd stawka 2zl do wygrania 931,10zl mam nadzieje ze wjedzie PS1: TRzymac kciuki za NEWCASTLE :** PS2:Podrzuci ktos link do bet at home Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Ja od dzis zaczynam grac na bet-at-home, wlasnie obstawilem poczatkowe 5 zl :lol: : VFB Stuttgart - FC Barcelona (Typ) 2 1,65 I barca przed chwila strzelila gola :D Edytowane 2 Października 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 jedynie STS na razie bez zadnych sukcesow ;] zawsze obstawiam duzo meczy i zdarzy sie jeden pewniak, ktory zawali calosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Widzew Lodz - LKS Lodz (Typ) 1 2,25 05-10-07 20:00 Postawilem 100zl, czyli prawdopodobnie wygram jutro 225zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...