Camis Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 psy to loteria, w koncu komputer to generuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Jedni stawiają na kebabów, drudzy na chorwacje.. wiem jedno.. u nas taka ilośc kontuzji jak u kebabów nie wpłynęła dobrze na wyniki meczów :D Pozdro, niech wam kasa sie mnoży! Do zobaczenia za 105 minut ;) edit: jednak nie 105 minut... ;////// Edit: swoją drogą - mecz jak flaki z olejem - spodziewałem sie czegoś w stylu turcja-czechy Edytowane 20 Czerwca 2008 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) óóó na beh na live kurs na Chorwatów podskoczył już do 2.10 edit: 3.20... chyba se w łeb palne... jechane kebaby by ich qrna zmiotło z ziemi :/ Edytowane 20 Czerwca 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 No i trudno :| Ale jakie emocje przy końcówce dogrywki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 nerwicy się nabawię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jednak turnieje są trudniejsze do obstawiania.. ale chociaż ciekawie było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) óóóo bardzo ciekawie :D :lol: ostatnie 10zł postawiłem na holendrów hehe. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja także zagrałem Va bank na Oranje :P Trzymajmy kciuki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 no, odrobilem te 7zł za chorwatów, teraz na kwalifikacjach f1. Mysle że warto postawić tutaj overka 2.5 - kurs atrakcyjniejszy niz wygrana holendrów.. ale wygraną też zaraz obstawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 ale dramat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 ale dramat...a tam dramat - trafiłem kurs 3.65 na bramke rusków w overtime :) 28.27zł na koncie - jutro F1 i mecz hiszpania-wlochy! :) Nie poddawać sie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 pierdziele już mnie wyssało ładnie to euro, same niewypały hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 stan konta : 0,00zł :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Omfg, zostało mi 3ziko bo resztę postawiłem na Holandię :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) A dzisiaj na przekór wszystkim dałem na Niemców :P Jeszcze co mi się wydaje prawdopodobne na jutro to OVER 2,5 we finale oczywiście. ..... No i "po ptokach", ale komentarz bońka wynagrodził wszystko :D Edytowane 30 Czerwca 2008 przez X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 A ja zacząłem nowy sezon od dwóch wygranych. Kupon 1 - same dwójki: Kupon 2 - same jedynki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 U mnie ostatnio jeden mecz nie wszedł w Pucharze UEFA. Partizana Tirana nie awansował a obstawiłem na awans. Ale dobrze, że 3 złote poszło a nie więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja tam też w sumie za wiecej jak 5zl nie obstawiam. Pierwszy kupon wszedł praktycznie na pewniaka. W drugim było troszkę emocji bo w czwartym meczu bramka padła w okolicach 84 minuty, a w pierwszym jakoś w 90. Mimo to system juz zapisał 0:0 i miałem kupon w plecy, ale na spokojnie napisałem maila do obsługi i wszystko weszło :P Nie sa to jakies wielkie kwoty, ale nawet takie mnie cieszą. Zwłaszcza, ze pozwolily mi trochę odrobić porazkę na Euro i już jestem w sumie 20zł na plusie ;) Niech już się ligi zagraniczne zaczną, to będzie co obstawiac :) Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 stivo sam układasz kupony, czy wspomagasz się jakimś forum bukmacherskim? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Sam, nie stosuje dopingu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Kurcze, kusi mnie żeby postawić na Wisełkę jakąś większą kwotę, bo kurs jest nawet ok. Tylko boję się Brożka w ataku -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Było postawić :D - kumpel ostatnio postawił kupona za 50zł i miał do wygrania 860zł - 1mecz mu nie siadł, to się nazywa niefart :P. btw. co to za stronka wyżej z tymi screenami? betandwin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Expeckt.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Postawiłem - 50ziko wpadło. Teraz muszę się zastanowić nad sensem obstawiania igrzysk :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 na skok o tyczce kobiet zawsze mozesz postawić :D - nawet się możesz pokusić o postawienie na pobicie rekordu świata o 1cm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Właśnie, obstawiacie igrzyska? btw. obstawia ktoś tu jeszcze w "Tradycyjny" sposób, czy wszyscy przez neta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Właśnie, obstawiacie igrzyska? btw. obstawia ktoś tu jeszcze w "Tradycyjny" sposób, czy wszyscy przez neta? ja do najblizszego STSa mam ~8km wiec nie chce mi sie latac ;]. Raz na jakis czas pójdę, ale wolę przez neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) U mnie* są chyba tylko jakies Toto, a ogólnie to wolę Profesjonala.. *jestem w mieścinie rodzimej - 100km od Szczecina Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) szybka porada - jaka opcje najlepiej wybrac przy kuponie na expekt.com ? /edit 1 kuponik obstawiony - zobaczymy, oby Arsenal wygrał, bo jak nie to jestem w plecki :( Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 O jakie opcje pytasz?? Chodzi Ci o te zakłady systemowe? Ja dzisiaj obstawiłem Arsenal i Seville z Interem.. moze cos z tego wejdzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...