Skocz do zawartości
Shakell

Bukmacherzy

Rekomendowane odpowiedzi

Jedni stawiają na kebabów, drudzy na chorwacje.. wiem jedno.. u nas taka ilośc kontuzji jak u kebabów nie wpłynęła dobrze na wyniki meczów :D

Pozdro, niech wam kasa sie mnoży! Do zobaczenia za 105 minut ;)

edit: jednak nie 105 minut... ;//////

Edit: swoją drogą - mecz jak flaki z olejem - spodziewałem sie czegoś w stylu turcja-czechy

Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dzisiaj na przekór wszystkim dałem na Niemców :P Jeszcze co mi się wydaje prawdopodobne na jutro to OVER 2,5 we finale oczywiście.

.....

No i "po ptokach", ale komentarz bońka wynagrodził wszystko :D

Edytowane przez X800

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam też w sumie za wiecej jak 5zl nie obstawiam. Pierwszy kupon wszedł praktycznie na pewniaka. W drugim było troszkę emocji bo w czwartym meczu bramka padła w okolicach 84 minuty, a w pierwszym jakoś w 90. Mimo to system juz zapisał 0:0 i miałem kupon w plecy, ale na spokojnie napisałem maila do obsługi i wszystko weszło :P

Nie sa to jakies wielkie kwoty, ale nawet takie mnie cieszą. Zwłaszcza, ze pozwolily mi trochę odrobić porazkę na Euro i już jestem w sumie 20zł na plusie ;)

Niech już się ligi zagraniczne zaczną, to będzie co obstawiac :)

Edytowane przez stivo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, obstawiacie igrzyska?

btw. obstawia ktoś tu jeszcze w "Tradycyjny" sposób, czy wszyscy przez neta?

ja do najblizszego STSa mam ~8km wiec nie chce mi sie latac ;]. Raz na jakis czas pójdę, ale wolę przez neta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi