Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Z mundialem na ty nie jestem wiec wole spytac wpierw.... ;) Wydaje mi sie ze Argentyna powinna wygrac ze Słonikami. Pierwsze dwa to pewniaki i o nich raczej nie pytam, meczy mnie ten osatni meczyk. Wiec co radzisz?:> Remisu chyba raczej neibedzie...<: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Twoj kuponik wiec decyzja nalezy do ciebie:P Ja osobiscie odpuscilem soebie ten meczyk na kuponiku (na ktorym tez slepo wierzylem w Polakow ;(). Co do Wybrzeza to maja bardzo mocny squadzik, udekorowany takimi gwiazdami jak Drogba, czy genialni obroncy Arsenalu Eboue i Toure. Chetnie bym zobaczyl ten mecz, ale kurde polastu nie ma ;(Gupia cyfra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) jezeli niemcy dotrą do cwiercifnalu albo polfinalu to krolem strzelcow bedzie klose ;] takie jest przynajmniej moje przeczuciue, a co do argentyny to wogole obstawianie meczow w grupie C to wg mnie czyste szalenstwo :P Edytowane 10 Czerwca 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Twoj kuponik wiec decyzja nalezy do ciebie:P Ja osobiscie odpuscilem soebie ten meczyk na kuponiku (na ktorym tez slepo wierzylem w Polakow ;(). Co do Wybrzeza to maja bardzo mocny squadzik, udekorowany takimi gwiazdami jak Drogba, czy genialni obroncy Arsenalu Eboue i Toure. Chetnie bym zobaczyl ten mecz, ale kurde polastu nie ma ;(Gupia cyfra... Postawilem jednak jak pisałem, moze cos z tego bedzie. IMHO Argentyna sobie poradzi ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Przyznajcie się : Kto wczoraj wtopił przez Polaków ? Edytowane 10 Czerwca 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Przyznajcie się : Kto wczoraj wtopił przez Polaków ?Ja juz sie przyznalem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 A mi 2 mecze siadły :D :) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak pisalem... patriotyzm nie poplaca, przynajmniej w interesach :P Teraz pozostaje livescore. Jak narazie Szwecja nie wygrywa... hmmm, dziwne. Mam nadzieje ze Larsson cos uszczeli. W STS jest jeden zonk. Chcialem postawic na wygrana Mistrzostw przez Brazylie oraz na to ze Ronaldo bedzie krolem strzelcow (a bedzie! ;))... i takiej kompozycji nie mozna :| Kumpel zaryzykowal i dal Anglia + Ronaldo. Postawił 2 zł, a do wygrania calkiem sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 :( Kto mnie pocieszy :( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 postawił ktoś dziś na WKS ? bo dosyć duży kurs był z tego co widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jeah Szwedzi to pewniak...buhehehe taki sam jak wczoraj polacy :lol: ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja już nie stawiam. Przez Szwedów przegrałem 10 zł :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) też bym stracił, bo miałem właśnie na Szwecje postawić, nie wiem czy wogóle jeszcze coś postawie w tych ms06, bo już straciłem na meczu Polski 5 zł. p.s: no chyba, że na Niemcy - Polska, bo to pewniak. Edytowane 10 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Uwielbiam pewniaki :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Uwielbiam pewniaki :|Ja od dzisiaj też zaczłem uwielbiac <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja mam juz system :lol: Wystarczy wytypowac pewniaka i postawic na jego przeciwnika, ewentualnie na remis :lol: Jutro go wyprobuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 No to zaraz zacznie sie moj kupon : Kostaryka - Polska (1X2) - Polska Argentyna - Wybrzeże Kości Słoniowej (1X2) - Argentyna Holandia - Wybrzeże Kości Słoniowej (1X2) - Holandia USA - Czechy (1X2) - Czechy Czechy - Ghana (1X2) - Czechy Brazylia - Australia (1X2) - Brazylia Japonia - Brazylia (1X2) - Brazylia Stawka - 5zl Kurs - 20.98 bukmacher - betandwin Ryzykowny ale za to lepiej sie bedzie kibicowac podczas ogladania za to 5zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Czechy - Ghana (1X2) - Czechy Holandia - Wybrzeże Kości Słoniowej (1X2) - Holandia Argentyna - Wybrzeże Kości Słoniowej (1X2) - Argentyna Kostaryka - Polska (1X2) - Polska tu bym się poważnie zastanowił thical ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 hehehe zwlaszcza 1 typ Polska - Kostaryka to prawie samobujstwo , no ale kupon wnioslem 2tyg. temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Typy na jutro....;] MEKSYK-IRAN===>Meksyk? SERBIA CZ.-HOLANDIA==>Holandia ANGOLA-PORTUGALIA===>Portugalia taknei?:> [ zauwazylem ze gdy sie cos postawi to czlowiek chetniej oglada caly ten cyrk:P ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 [ zauwazylem ze gdy sie cos postawi to czlowiek chetniej oglada caly ten cyrk:P ] dokladnie wieksze emocje :) a co do typu SERBIA CZ.-HOLANDIA to moze byc remis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 MEKSYK-IRAN===>Meksyk, tu może być remis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 http://www.ster.gaming.pl/?site=news&op=mo...ws_view&nid=496 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Skorzystalem, moze Holendrzy nie sprawia mi zawodu :) Dzieki, koti ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 http://www.ster.gaming.pl/?site=news&op=mo...ws_view&nid=496 ;) Co jest na tej stronce bo cos niebardzo chce mi sie otworzyc? :unsure: Btw czemu nikt nie powiedzial ze w betandwin mozna postawic darmowy zaklad 5 ojrowy na to kto zostanie mistrzem swiatem?:> Z tego co wiem to dziala raczej tylko w IE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dobrze ze miałem konto na betandwin. 20zł na Brazylie... Oby. NIgdy nie chcialo mi sie wplacac na konto, a tu za miesiac moze kaska sama sie pojawi i bedzie mozna grac na calego :P Wiecie moze o jakis innych promocjach w firmach bukmacherskich?? btw... chyba zaloze 2nd konto, bo Anglia, Anglia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja straciłem na Szwecji bo już mi jeden kupon rozwaliła , za to na dzięki Niemcom , Argentynie i Angli , jestem do przodu 50 zł , Teraz obstawiłem Portugalie , Włochy i Brazylie zobaczymy co z tego będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) dzieki koti za to ;) ja też postawiłem w tym na Holandie, Portugalie dzisiaj i na remis Meksyku z Iranem Edytowane 11 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 O link zadzialal i tam jest to co ja pisałem :]]]]]] W betandwin postawilem ojro na bazylie;]] , a betathome pobawilem sie dzisiejszymi meczykami dzieki czemu nie musze tracic pieniazkow w totomixie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) 'lebourg ;], prawdziwy hazardman z Ciebie ;] Z powodu braku zywej gotowki nie chce mi sie isc do bankomatu i do STS-u [; Kawalek drogi mam. W to sie mozna niezle wciagnac, potem zaczne wyprzedawac rzeczy ze swojego palacu, tak jak 'lebourg ;] i bedzie kiepsko ;] Potem bede pisal, ze 'dzis sprzedaje xxx, bo nie znalazl on zastosowania w moim palacu' [; :lol: Niech Ci wieja pomyslne wiatry grobel, obys wygral grube pliki ojro :) Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...