pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) w tym betandwin niestety nie weszło mi to 20 zł po wylogowaniu na cokolwiek bym chciał ;]. jedynie stawka na mistrza Edytowane 11 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Bleh... Zalozylem drugie konto i chyba sie po IP kapneli... zonk. Jutro musze do c@fe skoczyc i zalozyc konto na anglie/argentyne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Za to że polska zdobędzie 0 pkt na MS płacili 25:1 było stawiać :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 w tym betandwin niestety nie weszło mi to 20 zł po wylogowaniu na cokolwiek bym chciał ;]. jedynie stawka na mistrza U mnie tez ten trik nie zadzialal... widac sie kapneli. Ale 20zl na Brazylie lezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 i tak jak wygra Brazylia to trzeba będzie jeszcze troche pograć, bo wypłate dają dopiero jak się ma 120 zł. w bet at home chyba przelewają każdą sume Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ludzie, a slyszeliscie o tym ze ten kto ma skrzynke @ na onecie, dostaje 5zł do wydania w bet-at-home ?? Dzis kumpel mi na boju powiedzial, zarejestrowalem sie i nic nie ma. Akcja pdobno trwa do 30 czerwca, czyli do dzisiaj. Mam nadzieje ze do wieczora jescze jakis @ sie zjawi. Ehhh szkoda ze mi sie stare konto przedawnilo ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ludzie, a slyszeliscie o tym ze ten kto ma skrzynke @ na onecie, dostaje 5zł do wydania w bet-at-home ?? Dzis kumpel mi na boju powiedzial, zarejestrowalem sie i nic nie ma. Akcja pdobno trwa do 30 czerwca, czyli do dzisiaj. Mam nadzieje ze do wieczora jescze jakis @ sie zjawi. Ehhh szkoda ze mi sie stare konto przedawnilo ;\ :|? Ja mam 5 zł, i skrzynke na wp. na 2 czy tam 3 stronie pisze co trzeba zrobić. Mam pytanie, wiecie kto miał wykop spod własnej bramki jako pierwszy? (mecz holandia - serbia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Postawiłem to 5 zł. Same prawie pewniaki + wygrana kostaryki z polską = kurs 650 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 No... ja dostalem jeszcze od znajomych i mam po 5zł... an 2kontach bo 3rd nie wypalilo, chyba sie skapli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Meksyk - Iran (Typ) 1 1,60 Francja - Szwajcaria (Typ) 1 1,65 Włochy - Gana (Typ) 1 1,55 Niemcy - Polska (Typ) 1 1,55 Polska - Kostaryka (Typ) 2 5,10 Anglia - Szwecja (Typ) 1 2,25 Argentyna - Serbia i Montenegro (Typ) 1 1,70 Czechy - Gana (Typ) 1 1,65 Brazylia - Australia (Typ) 1 1,30 Brazylia - Japonia (Typ) 1 1,30 Francja - Korea Południowa (Typ) 1 1,40 Francja - Togo (Typ) 1 1,35 To jest typ z 5 zł na 3200 zł :D Na pewno nie wejdzie :mur: A dzisiaj za 10 zł Meksyk - Iran - 1 Włochy - Ghana - 1 Brazylia - Chorwacja - 1 Francja - Szwajcaria - 1 Niemcy - Polska - 1 Anglia - Trynidad - 1 Akurat stówka :D To już jest prawdopodobne, o ile nie będzie remisów B) W sumie to mi nawet nie szkoda tej kasy, bo obstawianie to czysty Fun :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Francja - Szwajcaria ostatnio byly same remisy , no ale moze wrescie ich pokonaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Francja - Szwajcaria ostatnio byly same remisy , no ale moze wrescie ich pokonajaGdyby to wszystko było takie proste to każdy by wygrywał. Moim zdaniem remisy wielu ludziom popsują plany. No i niespodzianek też nie powinno zabraknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Gdzie jest ta promocja ze skrzynka onetu?? Mozna prosic o jakis link?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 U mnie jakos Onet nie zadzialal (nie dostalem maila) - zalozylem sobie na szybko konto na WP, wygenerowalem kod i dostalem piataka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Niektorzy dostali niektorzy nie. Ja znalazlem zaproszenie na starych kontach nawet na wp. Popytalem ludzi i tylko pare osob dostalo @ promocyjnego... Popytaj na gg znajomych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 działa tylko na WP, ja od bet-at-home dostałem maila z informacją (to jakiś tydzień temu), że do 11-06 dają 5 zł dla każdego uytkownika wp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 U mnie jakos Onet nie zadzialal (nie dostalem maila) - zalozylem sobie na szybko konto na WP, wygenerowalem kod i dostalem piataka :)Równiez tak zrobilem...:) Po pierwszym meczu jestem na plusie...jeszcze pozostale 2 i zobaczymy czy cos zostanie na tym koncie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja obstawilem w sts: 2238 Anglia - Paragwaj 1 :rolleyes: 2240 ARGENTYNA - WYBRZEZE K.SLON. 1 :rolleyes: 2243 Portugalia - Angola 1 2249 Brazylia - Chorwacja 1 2252 Niemcy - Polska 1 Stawka: 8zł Ew. wygrana : 58zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Nie wiem jak costi i leborg to zrobiliscie, zalozylem konto na wp.pl i zadnego @... chamy z nich ;P Jeszcze 6h... btw. Jak sadzicie, kapnie sie betandwin ze zalozylem kilka kont? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jak wejdziesz na podana tu wczesniej strone z instrukcja, to jest tam link do wygenerowania kodu jesli masz maila na wp. Ja z tego skorzystalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 przed chwilka załozylem konto na bet-at-home wg. instrukcji o dostalem 5zł :) Moze sie rozmnozy - mecze juz obstawilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Równiez tak zrobilem...:) Po pierwszym meczu jestem na plusie...jeszcze pozostale 2 i zobaczymy czy cos zostanie na tym koncie :) ja też jestem na +, mogłem więcej postawić na Holandie a tak to tylko 2 zł i +3.90, mam nadzieje, że Meksyk i Portugalia dziś wygrają. a jutro raczej też pewniaki, 2006-06-12 Włochy- Ghana 1 lub remis 2006-06-12 USA- Czechy 2 2006-06-12 Australia- Japonia 2 lub remis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ahtung, ahtung ;] jeżeli ktokolwiek ma jakikolwiek niewykorzystany bon do BAH, a jest osoba serdeczna, proszony jest o udostepnienie takiegoż bonu za pomocą informacji priv ;) odwdziecze sie w naturze, albo jakoś tak inaczej też :D A dziś interesująco zapowiada się mecz Angoli, no bo skoro Trynidad sprawił niespodzianke w 10, to czemu nie Angola w 11? Pozatym jak dobrze wszyscy wiemy Portugalczycy mają słabość do... słabych drużyn via remis i wygrana w 90' z Lichtenszatajnem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ja też jestem na +, mogłem więcej postawić na Holandie a tak to tylko 2 zł i +3.90, mam nadzieje, że Meksyk i Portugalia dziś wygrają. a jutro raczej też pewniaki, 2006-06-12 Włochy- Ghana 1 lub remis 2006-06-12 USA- Czechy 2 2006-06-12 Australia- Japonia 2 lub remis Przepraszam ale czy w betathome mozna postawic na remis lub zwyciestwo? Bo z tego co widze to albo jedno albo drugie [nie wglebialem sie zbytnio i raczkuje w tym temacie wiec moge sie mylic].Chyba ze mowisz o czyms klasycznym jak toto i sts ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Można postawić na remis -> X, ale na to i na to nie. Tak poprostu dałem, co wydaje mi się, że w tym meczu będzie ;) Cholera, Iran strzelił Edytowane 11 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 W bah nie można wpisać kilka kodów z tej samej promocji , nowe maile nic nie dadza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ale mozna zalozyc kilka kont :P Troszke zarobic przeslac sobie na konto wyslac na jedno porzadne i dalej grac, lub przepic. Link z poprzedniej strony takze zadzialal. Mam nadzieje ze meksyk jednak rozwali iran, a portugalia bez niespodzianek wygra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Maja jeszcze 20 minut... lepiej niech sie postaraja :) EDIT: postarali sie. Teraz tylko modlic sie, zeby Iranczycy nie dokonali podobnego cudu... osiwieje przez te mistrzostwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Teraz to już pewne ;) Zaj***** mecz! Szkoda, że mała kwote postawiłem na ten mecz :D Ale wtedy cicho też myślałem, że z Iranem będzie ciężko i do 70 m tak było. EDIT: No i ja jak wygra teraz Portugalia, będe mieć już na koncie 10 zika z groszami, wtedy jeszcze jutro jakieś pewniaki i na mecz Brazylii z Chorwacją wszystko postawie :D Edytowane 11 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam "hazardzistow" :D zalozylem sobie dzsiaj przed meczem mexyku konto na betandwinie i udalo sie dostac gratisowe 20 plnow :D od razu poszedl kuponik Meksyk - Iran (1X2) Meksyk Angola - Portugalia (1X2) Portugalia Włochy - Ghana (1X2) Włochy USA - Czechy (1X2) Czechy Australia - Japonia (1X2) Japonia Korea Pd. - Togo (1X2) Korea Pd. no i mam pytanko: czym na betandwinie rozni sie zaklad pojedynczy od kombinacyjnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...