pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 AAAAAAA 2:1, omfg!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Kurde nawet remisu nie bedzie?? Damn... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 UHAHAHA 2:1 dla Australii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zj***** ten mecz japońce :/ Mam nadzieje, że kolejne 2 wejdą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 dobrze ze nie obstawilem ;/ uhh w ostatniej chwili skreslilem z kuponu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 I wpizdu wyladowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 * * * k No nic... 2.5 poszlo sie pasc:P Gramy dalej chopcy, trzeba postawic na dwa pozostale mecze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Już nie stawiam, na takie niepewne pewniaki, 5 zł straciłem w bet-at-home :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ale ich dojechali :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Leborg, jakie Dallas? Osohosi? Koszykowka:>Koszykowka, kladlem sie spac to postawilem a obudzilem sie juz z wygrana...Niestety kuponik ze skosnookimi poszedl dada :) Ale zaraz postawi sie cos nowego;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Aaaaaaaa, 3:1 :oooo EDIT: Muszą wejść te dwa mecze, bo inaczej koniec mojej zabawy na bet-at-home!!! Edytowane 12 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 AAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA Wtopiłem kase , ale nie moge sie przestac smiac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 dobrze ze nie obstawilem ;/ uhh w ostatniej chwili skreslilem z kuponu Podobnie jak ja ;) teraz czekam na czechy i włochów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A wlocy i czechy, co myslicie?? Siadna te "pewniaki" ?? Bo juz sie boje... na szczescie zostawilem na kazdym koncie bo conjmniej 1zl zeby sie odrobic w razie wtopki kilkukrotnej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Włochy to raczej 100% pewniak, same supergwiazdy w składzie, bardzo silna drużyna, nie sądze żeby Ghana ich przełamała. Stawiam 2-0 dla Włoch. Czechy też raczej wygrają z USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Ja bym sie nie zdziwil, jak USA wygra z Czechami. Oni graja szybka pilke, sa wiec nieprzewidywalni. Od jednej kontry moze zalezec cale spotkanie. Ja bym stawial na USA. Ale ladna brama :) Tak to jest, jak ma sie 'wiezowiec' w reprezentacji ;) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Antar1us, dalej stawiasz na USA? :) Czechy Czechy Czechy !!! GOL GOL GOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Antar1us, dalej stawiasz na USA? :) Czechy Czechy Czechy !!! GOL GOL GOL Wszystko przed nami, minelo dopiero 7 minut, a 8 sie zaczela :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 mowilem ze bedzie SUPRICE :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dla Ciebie suprajsem jest to ze czechy do 1st polowy wygrywaja 2:0 ?? Bo dla mnie nie ;P Oby dotrzymali to do konca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dla mnie surprajsem bylaby wygrana USA, ale dalej im w domowym zaciszu kibicuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Dla Ciebie suprajsem jest to ze czechy do 1st polowy wygrywaja 2:0 ?? Bo dla mnie nie ;P Oby dotrzymali to do konca. chyba chodziło mu o wygraną Australii z Japonią, ale tutaj nie było od początku faworyta. licze dziś też na zwycięstwo Włoch bo postawie po tym jak może Czechy wygrają z USA ;) wszystko co mam na koncie bet-at-home czyli 19 zl z groszami (po przeliczeniu zw. Czech) EDIT: stawiać na Włochy 15 zł ? czyli wszystko co mam teraz na koncie bet-at-home? Oto jest pytanie.. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 No i powoli kuponik sie zapelnia + , Po Argentynie weszly czechy zobaczymy co bedzie dalej... Co do Wlochow ja tu nie stawialem , wcale bym sie nie zdziwil gdyby byl remis jak ze szwecja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie ma nawet co porównywać kadry Włoch do Szwecji, inna klasa.. ale troche się boje, chociarz nie sądze żeby Włosi przegrali .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jak sie nie mozesz powstrzymac to postaw na Wlochy , raczej wygraja pewnie bedzie malo bramek bo Wlochy raczej bronia jak strzelaja ale powinni wygrac z Mlodziutka Ghana. Albo powstrzymaj sie i postaw wszystko na Brazylie i Francje na jednym kuponie tu niepowiino byc niespodzianek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie ostatnio Włosi grają ofensywnie jak nigdy dotąd i nie przegrali 18 spotkań z rzędu. Chyba jednak zaryzykuje i postawie całość na nich ;) a na Brazylie właśnie chciałem wszystko po wygranej Włoch :) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Hmmm Francje? Ja mam co do nich watpliwosci, choc pewnie nie zblaznia sie jak 4 latka temu :P Brazylia z Chorwatami podobno kiedys zremisowala ;> Nic pewnego na tym swiecie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 co do Francji to też może być różnie, ale ze Szwajcarią wygrają. Brazylia tu nie mam żadnych wątpliwości na zwycięstwo ;] Ok postawiłem :> jak przegrają/zremisują to się wk.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja jak moge doradzic to francje tylko z podporka grac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Rok temu posatwilem na francje w meczu z grecja i co? ostani mecz nie wszedl 5zl poszlo sie jeb.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...