pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Tunezja - Arabia Saudyjska 1 Anglia - Trinidad i Tobago 1 Argentyna - Serbia i Montenegro 1 Meksyk - Angola 1 Portugalia - Iran 1 Brazylia - Australia 1 Ukraina - Arabia Saudyjska 1 Hiszpania - Tunezja 1 Niemcy - Ekwador 1 Kupon teoretycznie powinnien wejsc, ale jak pokazuje te mistrzostwa nawet pewniaki nie wchodza, wiec watpie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Anglia - Trinidad i Tobago--->Tutaj niezdziwie sie gdy mecz zakonczy sie wynikiem 0:0 Anglia wygrala ostatnio niechcacy, a Tobago gra cholernie zaciekle ;] Rooney będzie na ten mecz już gotowy, i licze na Anglie :D Hmm zrobiłem inaczej, za 2 zł kombinatora: Tunezja - Arabia 1 Anglia - TiT 1 Argentyna - Serbia 1 Meksyk - Angola 1 Portugal - Iran 1 Czechy - Gana 1 Włochy - USA 1 Brazil - Austrl 1 Ukraina - Arabia 1 Hiszpania - Tunis 1 Niemcy - Ekwador 1 Będzie 120 zł jak wejdzie ;] Zostało 3 zł, na co postawić hmm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Niemcy - Polska 1 1,6 Anglia - T&T 1 1,2 Meksyk - Angola 1 1,55 Portugalia - Iran 1 1,4 Brazylia - Australia 1 1,3 Czechy - Ghana 1 1,65 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Niemcy - Polska 1 1,6 Wysoki nawet ten kurs, jednak boja sie Polakow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Wysoki nawet ten kurs, jednak boja sie Polakow :wink:Kostaryka - Polska - 5.1 :lol2: To mnie naprawdę kusi, z podpórką jest 2... ale 2 to nie 5 i ja naprawdę wierzę w naszych chłopców, że przegrają B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja bym nie byl taki pewny, bo oni sie potrafia czasem zebrac w momencie, w ktorym juz nie maja na nic szans :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja bym nie byl taki pewny, bo oni sie potrafia czasem zebrac w momencie, w ktorym juz nie maja na nic szans :twisted2:kostaryka - ekwador, jak będą mieli remis wygraną, i będą mogli powalczyć o wyjście z grupy, to zdemolują polskę B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja bym uwazal na Portugalia - Iran. PO ostatniej grze Portugalczykow sie wiele nie spodziewam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) E tam :) Poradzą sobie, mieli dużo sytuacji, zabrakło szczęścia. Dlatego taki niski wynik. 1:0 ESPANA EDIT: Szkoda, że się nie postawiło na Hiszpanie ;) No ale po wczorajszej porażce wolałem nie ryzykować ;] Edytowane 14 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A ja walnalem va banque cala kase na Hiszpanie :P Mam nadzieje, ze Ukraincy nie dostana nagle skrzydel w drugiej polowie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Tzn. ile?:) Ja teraz gram na kombinatorce: Mam wielką nadzieje, że wejdzie :) 2 kupon: Edytowane 14 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A ja walnalem va banque cala kase na Hiszpanie :P Mam nadzieje, ze Ukraincy nie dostana nagle skrzydel w drugiej polowie :unsure: 8O prawdziwy hazardzista :D Ja przed meczem (bo teraz to juz wiadomo) nie odwazyl bym sie i to jeszcze va bank na niepewna Hiszpanie (slabe wystepy w sparingach przed mistrzostwami) Ale brawo , dobry kupon - na takich sie wlasnie zarabia ][no risk no fun][ :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 ale costi miał chyba tylko 3 zł ;) tak wnioskuje, bo napisał to na poprzedniej stronie, napisz ile bo sam jestem ciekawy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Tzn. ile?:) 6.35zl :P Ja chwilowo nie bawie sie w kombinatorke, a przynajmniej nie doslownie. Zalozmy, ze stawiam 5zl. Po wygranej stawiam cala wygrana na kolejny mecz i tak w kolko. Efekt koncowy jest taki sam, jak w zakladzie kombinacyjnym, a zawsze moge sobie odpuscic jakis mecz czy miec po prostu wiecej czasu na myslenie. Po tym, jak przez Francuzow nie weszly mi 2 kupony stracilem ochote na kombinowane zaklady :) EDIT: czerwona kartka dla Vashchuka i 3-0 po karnym... loool :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja tak samo grałem, wygrałem 3 mecze przez vabank (Włochy, Czechy, Portugalia) i na Francji poległem :< Aaaa żałuje, że w nich nie uwierzyłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Powiem tylko że kuzyn postawił 200zł na wygraną POLSKI dzisiaj hehe tylko się nie dziwcie :) U mnie w rodzinie jest takie samo nastawienie jak prezentuje tu ja na forum :]. Kupon widziałem osobiście, bo zdjęcie zrobił mms'em :). Ja osobiście postawie 10zł na główny zakład, 74zł do wygrania (; Najwyżej stracę :P. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Powiem tylko że kuzyn postawił 200zł na wygraną POLSKI dzisiaj hehe tylko się nie dziwcie :) U mnie w rodzinie jest takie samo nastawienie jak prezentuje tu ja na forum :]. Kupon widziałem osobiście, bo zdjęcie zrobił mms'em :). Ja osobiście postawie 10zł na główny zakład, 74zł do wygrania (; Najwyżej stracę :P. Ja postawilem w toto taki oto kuponik: Niemcy-Polska 2 Tunezja-Arabia 0 Anglia-tobago 0 2ziko wchodzi 170wychodzi ;]]]]] Pani kasafiksalna pogratulowała mi patriotyzmu i powiedizala ze tez nielubi dojczów ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Tunezja - Arabia 1 Niemcy - Polska 1 (jak nie siadze bede sie cieszyl z wygranej/remisu polakow) Niemcy - Polska 2 (bo jak wygraja to 4zł ~>30zł ) Edytowane 14 Czerwca 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Cos juz leborg kupon Ci nie wszedl, bo Tunezja Arabia Saud. 1-0 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Nosz qqqq... :///// :[[[[ 1:1 ale ja mam pecha pewnie mi kupon nie wejdzie ! NO JA :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Cos juz leborg kupon Ci nie wszedl, bo Tunezja Arabia Saud. 1-0 ;]Cos mowiles?;] Po za tym ma obstawiony w toto jeszcze drugi kupon na tunezje, niemcow anglie i meksyk :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Aż czekałem, żeby Ci Costi napisać, że mecz jeszcze trwa :D i już 1:1 ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) tunezja jeszcze strzeli, zobaczycie :D tak btw. to reprezentacja naszych gwiazd z arabią wygrała towarzyski na początku roku edit: ale saudusy się cieszą :D dziękuja allahowi. Edytowane 14 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 tunezja jeszcze strzeli, zobaczycie :D Oby, bo zostanie mi tylko zlotowka... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) nie mów, że wszystko co wygrałeś na hiszpani op. 1 zł postawiłeś na tunis? :> EDIT: CHOLERA! Ale ja mam pecha do tych "pewniakow" -_- Edytowane 14 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 no i znowu w tył :/ 2:1 dla Arabii Saudyjskiej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 @pentliczek: Owszem :P Jakbys byl zielony w temacie i wszedzie czytal, jak to Tunezja zgniecie Saudow, tez bys tak zrobil... ;) No coz, jesli przez najblizsze 10 minut (juz niecale zreszta) Tunezja sie nie postara, to pojdzie patriotyczna zlotoweczka na Polske i sie skonczy bukmacherka. EDIT: O ku... no to finito la musica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ale kapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Owszem :P Jakbys byl zielony w temacie i wszedzie czyta, jak to Tunezja zgniecie Saudow, tez bys tak zrobil... ;) No coz, jesli przez najblizsze 10 minut (juz niecale zreszta) Tunezja sie nie postara, to pojdzie patriotyczna zlotoweczka na Polske i sie skonczy bukmacherka. EDIT: O ku... no to finito la musica... Chciales napisac, ze bukmacherka dopiero sie zacznie. :D Btw kto postawil na Arabie Saudyjska? Przyznac sie.:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Ja mam jeszcze 2 zł, i postawie chyba na kombinacje. Anglia - TiT 1 Argentyna - Serbia 1 Meksyk - Angola 1 Portugalia - iran 1 (moze wypadnie zobacze) Czechy - Gana 1 Wlochy - USa 1 Brazil - Australia 1 Hiszpania - Tunezja 1 Niemcy - Ekwador 1 (moze wypadnie) Brazil - Japan 1 Hiszpania - Arabia 1 jak myslicie ? stawiac, zmienic/wyrzucic cos? Edytowane 14 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...