peterpz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Wiadomo już że bedę musiał mojemu dostawcy wypowiedzieć umowę za to co on wyprawia. I teraz są w sumie tylko dwie możliwości. Mogę podłączyć się do innej sieci radiowej ale obawiam się ze sytuacja będzie podobna (pady neta). Mój wujek też jest niezadowolony więc miałbym już 1 osobę. Pomyślałem, że może by podzielić neo na dwa domy? Ewentualnie na trzy (może się uda). Jedyne ograniczenie w kosztach. Chciałbym żeby koszty miesięczne oscylowały w granicach 30 zł. Co myślicie? Macie jakieś propozycje? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 [cena neo]/[ilosc osob]=30pln inaczej [ilosc osob]*30= kwota ktora mozesz przeznaczyc na neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Piszesz jakbym niewiedział :P Sęk w tym że jak napisałem mam tylko ok 3 osób i potrzebuje jakiejs rady :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 neo 512 spokojnie straczy na 3 osoby, sprawdź na stronce tpsy ile kosztuje na miesiąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Tylko z tego co się sam orientowałem to neo oficjalnie nie można dzielić poza budynkiem :mrgreen: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a jakie tanie lacze mozna oficjalnie dzielic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a jakie tanie lacze mozna oficjalnie dzielicinternetdsl.pl jedna z najwolniejszych opcji, nie jest taka droga jak chce sie byc legalnym.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) jak widze strony tp to mi sie odrazu na pawia zbiera tam nawet cen nie ma a jak mialbym bulic za 1mbit prawie trzy paki to zaraz chec bycia legalnym uleglaby checi dzielenia chello ultry po cichu Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterpz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 jak widze strony tp to mi sie odrazu na pawia zbiera tam nawet cen nie ma a jak mialbym bulic za 1mbit prawie trzy paki to zaraz chec bycia legalnym uleglaby checi dzielenia chello ultry po cichu Tak tylko że u mnie nie ma chello ani nic takiego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 to neo bierz i sie nie zastanawiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...