FSC Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Czy ktos z Was zna jakiśprogram do regulacji wentylatorów w laptopie. SpeedFan mi nie dziala niestety....a moze po prostu nie moge regulowac...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja w moim używam "Dell inspirion fan control" - mam Dell Latituda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ma_r_c_in Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam! Od 2 dni jestem posiadaczem Omniboka 6000 i wszystko jest ok oprocz temperatury na procku 55 stopni. Jak u Was ? i co z tym zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Witam! Od 2 dni jestem posiadaczem Omniboka 6000 i wszystko jest ok oprocz temperatury na procku 55 stopni. Jak u Was ? i co z tym zrobic ? A co w tej temperaturze nie jest ok? U mnie bywa nawet ponad 80. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...