Draco_17 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Siemka Mam pytanie jak moge zmniejszyc Objetosc Wav (oczywiscie kosztem jakosc <lol2>) mam chyba 18s nagranie piosenki i chce je wrzucic na kome... Udalo mi sie juz zjechac do 146kb a ja potrzebuje zjechac do 100kb. Zjechalem na 8000 Hz 8 Bit Mono... i tu pojawia sie moje pytanie> Jak badz jakim programem do obrobki moge zjechac jeszcze z objetosci pliku( robilem to zwyklym smiesznym Nero Wave editor) Prosze o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ja uzwyam do konwertowania audio cdex'a... można tam chyba ustalić wszystkie parametry pliku wyjściowego.. A fon nie czyta Ci mp3? I jesli mówisz o zjeżdzaniu.... to chyba raczej 100KB .. bo jak piszesz kb to mi się od razu kojarzy to z iloscią kilobitów na sekundę... a to zupełnie co innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak ci nie czyta Mp3, to przerob ten plik na Amr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 chyba Audacity wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 oj do wymiatania to mu dużo brakuje :) Główne zaleto-wady to cukierkowy wygląd i darmowy... Z wymiatających niedarmowych to raczej sony soundforge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...