zbych1001 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam !! Czy można "zarazić" zdrowy dysk bad sektorami z innego dysku (podpinając chory dysk w celu zgrania danych) zgrywając dane, które (teoretycznie) znajdowały się w zdrowej (tej która nie chrupała) części dysku ?? Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie można bo bad sectory to fizyczne uszkodzenie dysku. Bad sectora nie da się przegrać. Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych1001 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Pytam, bo w takim razie dziwnym zbiegiem okoliczności pojawiły się bad sektory (tuż po odłączeniu wadliwego dysku) na dysku na którym chciałem przechować dane z chorego dysku więc pomyślałem, że może jednak... więc to kompletnie nie wchodzi w grę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nie jest to możliwe jak to nazwałeś "zarażenie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych1001 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No skoro to pewniak to po prostu miałem pecha... Ta informacja jest bardzo ważna - uspokoi pewną osobę :D Dzięki i pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...