kurek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 baxxxio daj spokoj... ja juz odpuscilem to nie ma sensu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasimon Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 kurek napisał(a): baxxxio daj spokoj... ja juz odpuscilem to nie ma sensu... zastanawia mnie tylko jedno, czy tak trudno wam zrozumiec ze u mnie na stacjonarnym lepiej dziala 2000 niz XP? widac ze wszyscy musza sie z wami zgadzac ze WinXP jest the best a moze na innych kompach tak nie jest? skonczmy juz ten temat bo szkoda czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasimon Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 pilne pytanie do posiadaczy tego lapka, nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale po zainstalowaniu wszystkich sterow z stronki LG jak patrze w wlasciwosciach sprzetu to mam jedno uzadzenie do zainstalowania a wszystkie stery juz poinstalowane sa! na liscie jest "PCI Device" z wykrzyknikiem! co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hush Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Bez zainstalowanego Service Packa 2 mialem to samo. Po zainstalowaniu go pojawil mi sie czytnik kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 powodem błędów była jednak źle założona partycja (Partition Magic nie jest nieomylny jak widać ;-))... już wszystko OK. Generalnie całkiem fajny lapek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hush Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Fajny fajny, a wie ktos czy sie da obnizyc napiecie na procku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Hush napisał(a): Fajny fajny, a wie ktos czy sie da obnizyc napiecie na procku? chyba tylko drutem w socket. celerony M nie obsługują Enhanced Speed Step. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...