kazzussek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam wszsytkich ! Mam takie pytanie chcialbym podlaczyc komputer z Tv tylko zeby tv byl zamiast monitora.Wlanczam kompa i odrazu obraz jest na tv i stad pytanie do was co byscie mi polecili jaka karte czy graficzna czy moze jakas telewizyjna aha (tlyko szyna pci). Za odpowiedzi z gory dziekuje:) Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 po prostu karta graficzna z wyjściem tv, jak podłączysz sam telewizor to będzie obraz na telewizorze, potem zmieniasz ustawienia według siebie i telewizora i po krzyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Telewizor nie moze byc zamiast monitora. Praca na telewizorze w systemie nie jest mozliwa. Obraz bedzie nieczytelny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Telewizor nie moze byc zamiast monitora. Praca na telewizorze w systemie nie jest mozliwa. Obraz bedzie nieczytelny.Dokladnie a to dlatego ze TV nie wyświetla takich rozdzielczosci jak monitor np 800x600 itd tylko mniejsze i przez to obraz moze byc do *****ale podłączyc sie da Ale w sumie jesli twoj TV to 42" Plazma to ja nie widze przeszkód :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) w sumie jak wymusisz w sterach 1024*768 to pracować się da, ale na orbazkach, bo na tekście nie :) tv się używa do filmów a nie do pracy, no chyba że masz lcd tv Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazzussek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 tak wlaasnie mam lcd 32 " dlatego chcialem tak podlaczyc.. Z gory dziekuje za odpowiedzi :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikorrr Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 tak wlaasnie mam lcd 32 " dlatego chcialem tak podlaczyc.. Z gory dziekuje za odpowiedzi :) PozdrawiamA czy twoj telewizor nie ma przypadkiem wejscia VGA wiekszosc TV LCD ma takie wejscie moze warto sprawdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...