MaZZeo Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 no ja tez sciagam. ZNajac moej łącze, to mzoe bede miec dmeko jutro z rana, a tak naprawde to zagram jutro po południu, wiadomo, szkoła :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) ftp://ftp.quicknet.nl/pub/Windows/public....m/patsboom/demo PS. Szybko wam leci z tego ftp-a ??, bo ja mam Chello i w tej chwili zasysa mi się koszmarnie wolno. Edytowane 26 Lutego 2007 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) @mastha ładuj sie na gamershell, teraz serw UK był obciazony tylko w 98% :lol: łapy w góre!!! całowac kolejki w pupe, EA dało prosto od siebie :D http://largedownloads.ea.com/pub/demos/CommandandConquer3/ Edytowane 26 Lutego 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Gdzie bym nie probowal to leci z takim transferem ze bede miec...za 2 dni :] a na gamershell pokazuje mi 85% obciazenia a jak klikam to ze juz zajety caly. Pasuje, poczekam na neo, poza tym i tak bym juz dzis nie zagral. Jutro rano przed silownia nastawie to w sam raz po powrocie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 @mastha ładuj sie na gamershell, teraz serw UK był obciazony tylko w 98% :lol: łapy w góre!!! całowac kolejki w pupe, EA dało prosto od siebie :D http://largedownloads.ea.com/pub/demos/CommandandConquer3/ Za pusty katalog nie ma co całować :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 pusty? :D miłego ssanka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 no ja jakos z tamtad sciagam. Co prawda predkosc zawrotna nie jest ale jako tako idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 pusty? :D miłego ssanka. U mnie wciąż pusty :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 http://downloads2.computergames.ro/hdd/dem...iumwarsdemo.zip http://downloads.computergames.ro/hdd/demo...iumwarsdemo.zip 3.9MB/sec atm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Kurde wszystko zapchane :/ Chyba dopiero jutro sciagne, bo EA nawet na swoj serwer cos nie moze wrzucic instalki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Przez badziewny EA Link idzie na full, ale przy neo512 to sobie jutro zagram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Nie wiem co jest z tym folderem EA, z nfs carboon było to samo i pamietam, ze to wtedy ja nie widziałem pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 marudzicie. z linkow podancyh przez Boxtera bede mial plik za niecale 2h. zobaczymy co to warte i jak chodzi, bo generalsi potrafili sie przyciac na tym co mam w sigu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Jakis kluczyk jest, czy co ? No to jadymy. :] Testy na kompie z siga, ustawienia: Podczas duzej rozpierduchy ~20 fps, wiec nie jest zle. :] Normalnie 30+. W sumie to strategia i nie trzeba tyle fps co w fpp, ale jednak zjade z czyms, aby dobawic troche wiecej klatek. Co do rozgrywki, hmm czy tutaj sie da jeszcze cos innowacyjnego wymyslic ? Grafa bardzo ladna, ale jednak szczeka nie znalazla sie pod stolem. :] Multi jest... ale tylko przycisk w menu, nieaktywny. :] Po wylaczeniu opcji 'shadows' dostajemy tak +10 fps (ogolniejest ogranicznik 30fps...). Gra sie masakrycznie szybko laduje, misja ~10 sek. Dla fanow cnc pozycja obowiazkowa, po prostu, ja sie zastanowie, moze jak mi sie bedzie nudzilo to pogram w full'a. : D Edytowane 27 Lutego 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Instalka najpierw sie wypakowuje na c:\ (self extractor) a ja na c nie mam miejsca :lol2: padaka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ale fajnie już demko :) no no :) przepałem lekko :) a kiedy wychodzi pełna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ale fajnie już demko :) no no :) przepałem lekko :) a kiedy wychodzi pełna? Pelna wersja pod koniec marca , a tak swoja droga to gdyby sie dalo grac na 'normalnym' sprzecie w Supreme Commandera to uwazam ze jest to niestety o wiele lepsza gra.. ( mowa oczywiscie o SC ) , niestety dlatego ze bardzo lubilem C&C od pierwszej czesci jaka sie ukazala ( co prawda ra to inna historia ale gram w to do dzis po lanie z kumplem;] ) i niestety musze stwierdzic ze SC jest chyba lepsza.. a przynajmniej mnie sie bardziej podoba niz C&C3 no ale to tylko wrazenia po parudziesieciu min w demie , zobaczymy jak to sie rozwinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Instalka najpierw sie wypakowuje na c:\ (self extractor) a ja na c nie mam miejsca :lol2: padaka :] Proste zmień sobie zmienne środowiskowe odpowiadające za TEMP zarówno użytkownika jak i systemowy, na jakąś inną partycje/dysk zresetuj kompa i instaluj :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 tak patrzac na screeny opcje w menu (ustawienia gfx) odnosze wrazenie ze to ten sam engine co w generals, lotr middle earth 1 i 2... obym sie mylil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Nie wiem czy sie to jeszze komus przyda, ale łajzy z tepsy wrzucily demo na neostrade.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ile czasu zajmuje przejście tych dwóch misji w demo ? Jak mam to ściągać przez 10 godzin dla 20 minut gameplay'a to lepiej sie za demo nie zabierać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ooo... kolejny rts.... jeee... ekhm. Czy jest tam coś nowego? Nie chce zabrzmieć jak jakiś heretyk, ale jakie faktycznie są zmiany w rozgrywce? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ooo... kolejny rts.... jeee... ekhm. Czy jest tam coś nowego? Nie chce zabrzmieć jak jakiś heretyk, ale jakie faktycznie są zmiany w rozgrywce? pozdrawiam Nie. :] Nagralem minutowy filmik z poczatku gry - . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 U mnie w rodz. 1280x1024, all max mam na "twardo" ~30 FPS i nie ważne jak duże zadymy mam na ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 tak patrzac na screeny opcje w menu (ustawienia gfx) odnosze wrazenie ze to ten sam engine co w generals, lotr middle earth 1 i 2... obym sie mylil... Ten sam. Ale czy to minus to nie wiem. Wygląda na dosyć mocno konfigurowalny pod różne konfigi ale faktem jest że od czasów Generalsa nie grałem w nic na tym silniku więc moje zdanie mogło się zdezaktualizować ;). Ściągnąłbym sobie to demko ale 1207MB przy moim łączu (256kbps) to chyba sobie daruję. Obawiam się o cenę, skoro gra wychodzi spod EA to pewnie cena u nas na starcie to jakieś 129 zeta :/. Pewnie zrobię tak jak robię ostatnio, poczekam aż potanieje do jakichś 50 zeta i wtedy kupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Przeciez cena jest znana i wynosi 109 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Ściągnąłem demo (1mb łącze robi swoje;)) i oto moje spostrzeżenia : - Gra jest praktycznie taka sama jak Generals, kosmetyczne zmiany. Nie wiem czy w ogóle zmieniono silnik w grze. Grafika nie powala na kolana ale nie jest zła. Gra jest dosyć przyjemna, ale moim zdaniem powinna być możliwość jeszcze większego oddalenia ekranu. Przeszedłem sobie misję w potyczce ale mam popsuty monitor w desktopie i oczy bolą, dlatego nie grałem więcej. - Na moim kompie gra chodzi idealnie, wszystko na High lub Ultra High , rozdz. 1024x756(słaby monitor) i do tego antyaliasing na full. Zero zacięć itp. ( sprzęt : A64 3000+ , 2x1GB Ram, Galaxy GeForce 7900GS....platforma na 754 więc staroć). Edytowane 27 Lutego 2007 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 szkoda ze nie dali mozliwosci grania MP na demku ... ile mozna grac w te same generalsy po hamachi z panną?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 szkoda ze nie dali mozliwosci grania MP na demku ... ile mozna grac w te same generalsy po hamachi z panną?:P Przeszedlem wszystko co sie w tym demku da i dla mnie to nic innego jak generalsi w troche podrasowanej grafie, ea zawsze sprzedaje odgrzewane kotlety. :] ps. na tym av wygladasz jak jeden z braci golec uorkiestra :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Przeciez cena jest znana i wynosi 109 :]Nawet nawet :). Kiedyś widziałem nowości od EA w wyższej cenie i dlatego się martwiłem. Ale dalej to powyżej magicznej bariery 100 zł :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...