Skocz do zawartości
nrl

Command & Conquer 3

Rekomendowane odpowiedzi

Jin* napisał(a):

Serio? Fx'y slabo dzialaja na dx9? Dobrze, ze napisales bo na tym forum napewno nikt tego nie wie...

Zawsze to samo podejscie... xD. Na tym forum źle oceniała fx'y (nawet 5900 i 5800 - nie pisze o kartach 5700 w dól) bo kazdy myśli ze są kompletnie do pupy a kompletnie nie sa (nie były przynajmniej) dało sie nawet w obka grać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak całkiem nie były , ale przyglądnij sie uważnie na jakość obrazu w fx . Widać gołym okiem przejscia coś jak paleta kolorów 16 bit a 32 - chodzi o textury. Pozatym muszę przyznać, że karta prwie nie do zabicia (fx 5900xt) . Lutownicą ją traktowałem i voltami i kręciła się strasznie, ale dx 9.0 poprostu ją zabijał. Jednak w tej grze na serii fx to samobójstwo ;).

Kiedy to demko, bo my tu gadu gadu ,a już by się poprzyciskało :).

Jest ten wtorek 20 i co i gdzie to demko:(.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MaZZeo napisał(a):
Podobno juz jest recka w PC Gamerze, gra dostała 90% czyli wiecej niz Company of Heroes czy Supreme Commander, recenzent zachwalał miażdżące cut scenki i to, ze seria C&C wraca do korzeni.

a tutaj linki do scanu

2517483[/snapback]

no to czekamy :] ... mam tylko nadzieje ze demko bedzie mialo w okolicach 1gb a nie 2 ;) ale itak sciagne - nawet jesli...

cale 1.17GB :) lezy juz na dysku i czeka na key

Edytowane przez Sulaco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mac102 napisał(a):

Sulaco, i jak? działa, nie działa?

gdzie tam :/ ni ma klucza :( nie wiem na co czekaja. jeszcze sie okaze, ze ich wspanialy pomysl z kluczem nie wypalil, bo archiwum bedzie rozwalone - co sie czesto zdarza w tym chorym downloaderze, to nie wiem co zrobie :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"This server is currently full or not accepting new connections at this time."

:lol:

...ale sie napaliłem:

http://largedownloads.ea.com/pub/demos/

...a tam

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
ni ma nic
Edytowane przez Plusk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi