yuucOm Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Serio? Fx'y slabo dzialaja na dx9? Dobrze, ze napisales bo na tym forum napewno nikt tego nie wie...Zawsze to samo podejscie... xD. Na tym forum źle oceniała fx'y (nawet 5900 i 5800 - nie pisze o kartach 5700 w dól) bo kazdy myśli ze są kompletnie do pupy a kompletnie nie sa (nie były przynajmniej) dało sie nawet w obka grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) No tak całkiem nie były , ale przyglądnij sie uważnie na jakość obrazu w fx . Widać gołym okiem przejscia coś jak paleta kolorów 16 bit a 32 - chodzi o textury. Pozatym muszę przyznać, że karta prwie nie do zabicia (fx 5900xt) . Lutownicą ją traktowałem i voltami i kręciła się strasznie, ale dx 9.0 poprostu ją zabijał. Jednak w tej grze na serii fx to samobójstwo ;). Kiedy to demko, bo my tu gadu gadu ,a już by się poprzyciskało :). Jest ten wtorek 20 i co i gdzie to demko:(. Edytowane 20 Lutego 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Podobno juz jest recka w PC Gamerze, gra dostała 90% czyli wiecej niz Company of Heroes czy Supreme Commander, recenzent zachwalał miażdżące cut scenki i to, ze seria C&C wraca do korzeni. Super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (...) Jest ten wtorek 20 i co i gdzie to demko:(. gry-online twierdza ze demo ukaze sie 26 lutego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 no to czekamy :] ... mam tylko nadzieje ze demko bedzie mialo w okolicach 1gb a nie 2 ;) ale itak sciagne - nawet jesli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 dla tych co czekają najnowszy trailer : http://download.gametrailers.com/gt_vault/...uer3_5_h264.mov smakowite, zwłaszcza nowa rasa(starcraft mi sie przypomniał), czekamy do poniedziałku : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 nie wiem co tam masz bo nie moge odpalic mov w pracy, ale ja pod reka mam takze nowego trailerka: Command and Conquer 3: Tiberium Wars [Format : 1280 x 720 // Length : 2 minutes 3 seconds // (64.76 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Powiem szczerze, ze bardzo "epicko" wyglada ta zajawka, szczegolnie strzal z Ion Cannon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Podobno juz jest recka w PC Gamerze, gra dostała 90% czyli wiecej niz Company of Heroes czy Supreme Commander, recenzent zachwalał miażdżące cut scenki i to, ze seria C&C wraca do korzeni. a tutaj linki do scanu 2517483[/snapback] no to czekamy :] ... mam tylko nadzieje ze demko bedzie mialo w okolicach 1gb a nie 2 ;) ale itak sciagne - nawet jesli... cale 1.17GB :) lezy juz na dysku i czeka na key Edytowane 26 Lutego 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Czy ktos sie orientuje o ktorej godzinie bedzie dostep dla wszystkich?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Na forum EA znalazłem info, ze w ciagu najblizszych 7 godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 10am PST. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Sulaco, i jak? działa, nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Sulaco, i jak? działa, nie działa? Jeszcze 2 godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 czyli za pare chwil powinno byc dostepne ? gdzie tego szukac? ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Spodziewałbym się w lada moment na www.fileplanet.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Sulaco, i jak? działa, nie działa?gdzie tam :/ ni ma klucza :( nie wiem na co czekaja. jeszcze sie okaze, ze ich wspanialy pomysl z kluczem nie wypalil, bo archiwum bedzie rozwalone - co sie czesto zdarza w tym chorym downloaderze, to nie wiem co zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Już po 20 a jak dema nie było tak ni ma <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 NO nie ma:/ Ciekawe czy na moim sprzęcie odpali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Odpalić napewno odpali, ale jak będzie chodzić to... ;) btw mineła 21 i ani widu ani słychu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 tadam! http://www.fileplanet.com/174572/170000/fi...rium-Wars-Demo-[FilePlanet-Exclusive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Jest http://www.fileplanet.com/174572/170000/fi...lanet-Exclusive Haha ładny zryw :) Proponuję ściągać z EA Downloader, nie trzeba czekać w kolejkach. Edytowane 26 Lutego 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 haha tez sie czajiłem :D myslalem ze pierwszy wrzucę ten link :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) http://www.fileplanet.com/174572/170000/fi...lanet-Exclusive jest jest jest :D hehehe omg :) myslalem ze bede pierwszy :P Edytowane 26 Lutego 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) "This server is currently full or not accepting new connections at this time." :lol: ...ale sie napaliłem: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/ ...a tam » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ni ma nic Edytowane 26 Lutego 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 drugi link (tym razem darmowy): http://www.fileshack.com/file.x/10239/Comm...erium+Wars+Demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) straszne cyrki na tym fileplanet, wyrzucilo mnie z kolejki juz ze 3 razy :/ @Plusk dzieki za link, juz sciagam :) Edytowane 26 Lutego 2007 przez madek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) http://www.gamershell.com/download_17978.shtml jaadymy :twisted: Edytowane 26 Lutego 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Transfer z fileplanet. Edytowane 26 Lutego 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Muahahaha albo 40 minut czekania albo serwer przeciazony. Dooobra, czekam az na neostrade wrzuca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...