sayetan Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam Mam taki oto problem. Ostatnio śpiesząc się chciałem szybko zapastować buty zamszowe(czarne). Pomyliłem pasty i niestety zamiast użyć tej w płynie wylałem z buteleczki tą paste w formie bardziej stałej. Chciałem to rozmawać bo myślałem, że ona po prostu wsiąknie. Tak sie nie stało, pasta sie rozmazała na bucie i nie chce teraz zejść. Pozostała świecąca plama na palcach i dziwnie to wygląda. Próbowałem już różnymi środkami, ale niestety nie dało rady. Ma ktoś może jakiś pomysł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Plamy czyścić rozpuszczalnikiem, a następnie przetrzeć płynnym detergentem lub spirytusem metylowym. wedlug tego : http://www.biust.pl/pranie/usuwanie_plam.htm#3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...