lubmich Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Mam dziwny problem... Mam trzy partycje.. wszystkie podstawowe, NTFS. Na pierwszej z nich przeprowadzilem system recovery (Windows XP Tablet Edition). Po tej operacji 'zarządzanie dyskami' pozwala mi tylko usunąć pozostałe dwie partycje - mimo, ze rozpoznaje NTFS-a na nich.. (partycje byly zalozone rowniez pod windowsem) Miał ktos podobny problem? Wybitnie nie podoba mi się pomysl wyciągania dysku badz instalacje innego systemu tylko zeby odzyskac dostep do tamtych partycji (jest to urtudnione ze wzgladu na to, ze jest to tablet...), jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 zrób/opublikuj rzut, tego co jest w oknie menadżera dysków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) zalaczam obrazek.. system zakutualizowalem o wszystko co mozna.... w chwili obecnej. Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez lubmich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ok - rozwiązałem problem pod... linux-em (dysk podpiąłem do 'dużego' komputera - i tam nawet 2003 nie chciał podmontowac tych partycji) flaga partycji byla ustawiona jako hidden ntfs.. zmieniłem na normalny ntfs i działa wszystko normalnie.. Michal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...