Huberek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Hej. Chcę kupić drukarkę do max. 250zeta, żeby koszty wydruku były jak najniższe(tanie tusze), jakość druko dobra. Drukowane bedą głownie czarno-białe dokumenty, sporadycznie coś kolorowego(jakis obrazek do dokumentu). Byłem zdecydowany na Canona ip1500 ale juz je wycofali ze sprzedazy Myślałem nad Canonem ip1600 albo jakimś tanim HP. Zalezy mi głównie na tych kosztach wydruku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kup jakąś drukarkę, która ma osobne tonery na każdy kolor. Najlepiej jakiegoś Canona lub HP. Co do kosztów eksploatacji to zawsze możesz sam napełniać tusz - wyjdzie cię to pół-darmo, a to naprawdę nic trudnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ja polece canona i350 (niewiem czy jest gdzies dostepny) drukuje bardzo szybko a tusz kosztuje 10zł za pojemnik który wystarcza średnio na 2/3 miechy. Ja drukuje dosc czesto i ta drukarka jest swietna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 o hp zapomnij bo nawet nieoryginalne tusze są drogie, zainwestuj w canona, ja mam i320 i nie nażekam na zamienniki i jakość wydruku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) ja proponuje używanego (chyba ze znajdziesz nówke) canona ip1500 lub ip2000. te drukarki są naprawde tanie w eksploatacji. kupujesz półlitrową butlę tuszu i tylko napełniasz pojemniki co jakis czas. kiedys liczyłem ile kosztuje zadrukowanie ryzy papieru i wyszło ze papier droższy od tuszu jest Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez MILANS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 ja również polecam tego canona co Milans Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 o hp zapomnij bo nawet nieoryginalne tusze są drogie, zainwestuj w canona, ja mam i320 i nie nażekam na zamienniki i jakość wydruku :)A ja raczej narzekam. Ale bierz coś z canona, bardzo tanie tusze są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...