MicJes Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Jak ja mam zainstalowac dzwiek na tej plycie??? Dzwiek jest zintegrowany 6 kanalow. Instaluje z plytki sterowniki, robie reboot i nie ma ani dzwieku, ani w panelu sterowania ze zainstalowalem. Wie ktos jak mam to zrobic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Juz sciagnalem najnowsze stery od producenta i dalej nie ma dzwieku. ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Nikt nie wie??? Moze mam aktualizowac BIOS?? Bo ja juz naprawde nie mam pojecia. To samo na 98SE, ME, XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Widzisz :/ Idź do sklepu i zagadaj z nimi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Widzisz :/ Idź do sklepu i zagadaj z nimi. Tak tesh zrobie w pon, ale dzis sprawdze jak sie sprawuje z SB live 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 khmmm a w biosie jest wlaczony. Bo wyglada ze nie bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 khmmm a w biosie jest wlaczony. Bo wyglada ze nie bardzo. Mam wlaczony. Opcja ustawiona na ENABLED(jest jeszcze disabled). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 MicJes mozesz napisac jak wrazenia z uzytkowania tej plytki? Jak oc? Wszystko ustawia sie w biosie? Jak jest z napieciem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 MicJes mozesz napisac jak wrazenia z uzytkowania tej plytki? Jak oc? Wszystko ustawia sie w biosie? Jak jest z napieciem? O/C-> zajebiscie. W porownaniu ze starym EPoXem 8KTA3+PRO. Wydajnosc nizla, choc moglaby byc lepsza. W BIOSie masz wiele funkcji, np: Vcore od 1,1V do 1,85V co 0,025V , Vmem do 2,7V i Vagp do 1,7V. FSB do 200MHz. Ale zmiana dzielnikow odbywa sie zworkami: 100->133->166MHz(odp 1/3->1/4->1/5) Dzwiek 6ch. ale mi niedziala i nie wiem czemu. Producent gwarantuje support dla DDR400. Apropos oc, to mi dysk niepozwala, bo przy fsb 140 juz siada. Ale na koleszki dysku bylo lepiej niz na Epoxie(fsb do 150). Chcialem kupic Gigabyte GA-7VA, ale slyszalem w serwisie ze musza wymieniac BIOSY w nich, bo ludziom sie komputery wieszaly, wiec zrezygnowalem. No i ta cena- za KT400 399pln. W sumie ok.(i nie ma wiatraka na Chipsecie-ciszej :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HP Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 hmm - co do dzwieku to mi on nie działa jak w biosie nie mam ustawione bodajże pci automatic detection na enabled[moze byc to troszke inaczej] (w menu gdzie sie zmienia ustawienia fsb i napiecia ) prócz tego jak mam włozoną 2 karte muzyczna to nie działa ale to chyba normalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...