wołek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) mam na niego chrapkę :D jakie macie o nim zdanie,te czujki to taki bajerek? pzdr Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez wołek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 mam na niego chrapkę :D jakie macie o nim zdanie,te czujki to taki bajerek? pzdr Przeczytaj sobie: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/398 Generalnie mogę się zgodzić z tą recką, szczególnie odnośnie barw. Co do bajerów - no bajery po prostu, potrzebne bardziej dla marketingu niż dla użytkownika ;-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) i mam niesmak.......... dzieki a jeszcze poradzcie czy jest róznica w `funkcjonalnosci` czarnego a srebrnego? tzn czy np na czarnym zostają paluchy itp... Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez wołek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 i kupiłem........ale E431S-S3 DVI...........no zobaczymy... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...