Monisia Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam Oriętuje się ktoś może jaka jest różnica pomiędzy kartą sanitarna do celow sanitarno-epidemiologicznych a książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych?W wakacje do pracy się wybieram,byłam u lekarza i pani doktor stwierdziła ze nie jest mi potrzebna książeczka zdrowia tylko karta sanit. bo przepisy sie zmienily,szefowa natomiast mówi o książeczce. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 odpowiedź człowieka z sanepidu: pierwsze słyszę... :) Może zbyt skrótowo przekazałem sprawę smsem... Opisz dokładniej o jaką pracę chodzi jeśli to nie tajemnica to może coś poradzimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monisia Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 juz wszystko wiem , przeszlam sie dzis do sanepidu bo mnie szlak trafial. robi sie ksiazeczke zdrowia i potem zaswiadczenie lekarskie ze jestes zdolny do pracy przez jakis tam okrslony okres czasu i to sie nazywa karta sanitarna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 jak zwykle nieporozumienia w nazewnictwie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...