ptaku666 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Posiadam karte AVERMEDIA TV GO FM i zastanawiam sie czym moze byc spowodowane nastepujące zachowanie: przeswitujące pasy na kazdym programie oprócz video oraz takie dziwne rozmywanie sie konturów w trakcie ruchu (np: jak postac sie rusza jej kontury nie są jednolite). Czy jest to skutek jakis zakłócen?? Bardzo prosze o pomoc. Dziieki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 czy chodzi o cus takiego: mialem cos podobnego na TVCapture98, dzialo sie tak w gdy pulpit byl na 32 bitow, po przestawieniu na 16 nie bylo tych smug, a gdy zmienilem stery do grafy dzialalo spox tez na 32 bitach wiec poprobuj ze sterownikami do karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 czy chodzi o cus takiego: mialem cos podobnego na TVCapture98, dzialo sie tak w gdy pulpit byl na 32 bitow, po przestawieniu na 16 nie bylo tych smug, a gdy zmienilem stery do grafy dzialalo spox tez na 32 bitach wiec poprobuj ze sterownikami do karty dokłdanie cos takiego tylko ze w miejszym stopniu, ale jak zmieniłem na 16 bit było to samo, moze z tymy sterami cos popróbuje. Napisz jaką masz karte graficzną, jesli masz geforca to napisz jakie masz detki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mila Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 zainstaluj nowe stery do tej karty TV, jesli nie pomoze zgraj sobie program JTV - moj kumpel mial podobny efekt wizualny i na JTV poszlo bez problemow. JTV uzywa wlasnych sterownikow wiec te "windowsowe" beda zbedne. znajdziesz go pod tym linkiem : http://jtvhost.narod.ru/en/news.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 karta jak w podpisie czyli Savage4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 zmieniłem dety na nowsze i jest to samo sciagnąłen nowe stery do karty TV - to samo i wkoncu zainstalowałem JTV jest jak by lepiej ale to jeszcze nie to ! Jeśli macie jeszcze jakies pomysły to piszcie, a moze to jest kwestia jakis zakłocen??? prosze o dalszą pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 miałem cuś takiego jak miałe mfly video 98 & cyrix'a 166MMX jak dawałem 32bity to miałem właśnie taki obrz jak na tych fotkach wyżej, jak dałem na 16 bitów wszystko śmigało :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 miałem cuś takiego jak miałe mfly video 98 & cyrix'a 166MMX jak dawałem 32bity to miałem właśnie taki obrz jak na tych fotkach wyżej, jak dałem na 16 bitów wszystko śmigało :D Ale u mnie nie ma znaczenia czy jest 16 bit czy 32, cąły czas jest to samo, a moze jest karta TV jakas trefna ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 najlepiej sprawdz na innym kompie, a jak dalej bedzie kaszana to do serwisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 przełozyłem tą karte tv do takiego kompa jak mam w podpisie pod numerem 2 i tam chodziło wszystko spoko. Czyli cos u mnie sie wali, jak macie jakies pomysły to piszcie. Moze ta karta nie współpracuje w pełni z moja karta graficzną ??? POMOCY ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Podlaczam sie U mnie na tym tunerze (AVer TV GO FM) wylacza sie dzwiek w pewnym momencie i slychac szumy (obojetne czy to radia slucham czy TV ogladam, obraz wtedy staje sie wlasnie taki jak na zalaczonych przez kolegow fotkach. Wszystko to na WinXP Pro PL SP1 Moze ktos mial podobny problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksipka Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 a u mnie nie działa pilot tj. działa tylko przycisk 1 i 3 i to jeszcze nie otwiera tego co powinien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 juz nie macie zadnych pomysłów???????? jak jeszcze na cos wpadniecie to piszczie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 dzis byłem w sklepie i wymienili mi karte na całkiem nową, włozyłem ją do kompa i jest nadal to samo. CO ciekawe zauwazyłem ze w filmach divx mam podobny efekt wizualny, moze tu porpstu chodzi o kodeki, cos sie gryzie ???? napiszcie jak cos na ten temat wiecie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Może cos z Overlayem czy cuś cś takiego jest może to pierdaczy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi_a Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ptaku a probowales przelozyc karte tv razem z geforcem na drugi komp, wtedy bedzie wiadomo czy sie gryzie z ta grafa btw. na jakiej zasadzie przyjeli ci ta karte do serwisu, musieli tez przetestowac u siebie i stwierdzic to samo, skora dali nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ptaku a probowales przelozyc karte tv razem z geforcem na drugi komp, wtedy bedzie wiadomo czy sie gryzie z ta grafa btw. na jakiej zasadzie przyjeli ci ta karte do serwisu, musieli tez przetestowac u siebie i stwierdzic to samo, skora dali nowa karte tv nie wymienili mi w serwisie a w sklepie, uwierzyli mi na słowo ze jest kopnięta i wymienili :) bede chyba musiał zrobic format i nie instalowac zadnych kodeków do divx i wtedy sprawdzic, bo mam wrazenie ze to cos z kodekami sie posypało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...