Kamill Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Witam! Mam mały problem z bluetoothem - otóż PC Suite nie wykrywa mi komórki (N6630). Mało tego, jak wcisnę Wyszukaj urządzenia, to nawet nie szuka, nic się nie dzieje. Odbiornik to D-Link DBT-120. Standardowe oprogramowanie BT od Windowsa działa bez problemu, WIDCOMM, dołączony do sprzętu także. PC Suite w najnowszej wersji. A instalowałem tak: zainstalowałem WIDCOMM'a (bez wkładania odbiornika) włożyłem odbiornik Nokia PC Suite Nie wiem co robię źle... Będę wdzięczny za wszelaką pomoc :) --- pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 odinstaluj program i jeszcze raz zainstaluj z włożonym odbiornikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Program, znaczy PC Suite, czy WIDCOMMM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Widcomm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Dzięki bardzo chłopaki, już działa B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...