pl00b00 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 zastanawia mnie jedna rzecz otoz: 3 minuty, czy to nie zadlugo aby kopiowac 700 mb film z jednej partycji na druga. obydwie sa na jednym tfardzielu. dysk moj to barrak 4 80 gb, mobo msi kt4. instalowalm najnowsze stery od via (hyperion) po formacie i w win 2000 mam udtwaione dma. dysk podpiolem kablem co byl w pudelku z mobo- ultra ata. zastanawia mnie to bo jezdzielm przez ostatnie 4 lata jakim starym seagatem i wydaje mi sie ze powinno troche szybciej to kopiowanie odbywac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 zastanawia mnie jedna rzecz otoz: 3 minuty, czy to nie zadlugo aby kopiowac 700 mb film z jednej partycji na druga. obydwie sa na jednym tfardzielu. dysk moj to barrak 4 80 gb, mobo msi kt4. instalowalm najnowsze stery od via (hyperion) po formacie i w win 2000 mam udtwaione dma. dysk podpiolem kablem co byl w pudelku z mobo- ultra ata. zastanawia mnie to bo jezdzielm przez ostatnie 4 lata jakim starym seagatem i wydaje mi sie ze powinno troche szybciej to kopiowanie odbywac. powinno byc o wiele szybciej, mi film 670MB kopiuje w 64s :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Wlasnie mierzylem na tym co na dole, winxp te same 4in1 co ty 723 mb w 1 min 52 sek, czyli masz cos nie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 nom mi tez ponizej 2 minut kopiuje. Sprobuj defragmentacji dysku obu partycji powinno pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 A u mnie na win 2000pro to 1:29 699mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 zastanawia mnie jedna rzecz otoz: 3 minuty, czy to nie zadlugo aby kopiowac 700 mb film z jednej partycji na druga. obydwie sa na jednym tfardzielu. dysk moj to barrak 4 80 gb, mobo msi kt4. instalowalm najnowsze stery od via (hyperion) po formacie i w win 2000 mam udtwaione dma. dysk podpiolem kablem co byl w pudelku z mobo- ultra ata. zastanawia mnie to bo jezdzielm przez ostatnie 4 lata jakim starym seagatem i wydaje mi sie ze powinno troche szybciej to kopiowanie odbywac. powinno byc o wiele szybciej, mi film 670MB kopiuje w 64s :) strasznie szybko, jak tego dokonales mi 700 z paretycji na partycje kopiuje 1.30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawlo Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Może to jego wina?? Pozatym możesz mieć nie zdefragmentowany dysk twardy, lub film przegrywać na tym samym talerzu!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 no jak pisalem to system stoi od nowa po formacie i po instalacji wsio bylo defragmentowane heh jusz nie wiem w z czym ma to zwiazek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 zastanawia mnie jedna rzecz otoz: 3 minuty, czy to nie zadlugo aby kopiowac 700 mb film z jednej partycji na druga. obydwie sa na jednym tfardzielu. dysk moj to barrak 4 80 gb, mobo msi kt4. instalowalm najnowsze stery od via (hyperion) po formacie i w win 2000 mam udtwaione dma. dysk podpiolem kablem co byl w pudelku z mobo- ultra ata. zastanawia mnie to bo jezdzielm przez ostatnie 4 lata jakim starym seagatem i wydaje mi sie ze powinno troche szybciej to kopiowanie odbywac. powinno byc o wiele szybciej, mi film 670MB kopiuje w 64s :) strasznie szybko, jak tego dokonales mi 700 z paretycji na partycje kopiuje 1.30 no to tak otowrzylem wincomandera zaznaczylem film ktory chce przgrac i nacisnalem "kopiuj" :wink: :lol: a tak na powznie to tem maxtor chyba juz tak ma ze jest taki szybki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Troszkę się podepnę - testował ktoś czy jest różnica w prędkości (a dokładniej powinno to mieć wpływ na czas dostępu), w przypadku dysku leżącego swobodnie i dysku przytwierdzonego do czegoś masywnego (czyt. obudowa). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 640MB plik rar skopiowalem w 70 sek... co daje 9.1 MB/sec u CIebie to tylko niecale 4mb/sec wiec jednak sporo za malo... masz cos jeszcze na tej tasmie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Moze nie masz DMA wlaczonego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Moze nie masz DMA wlaczonego!Moze nie masz DMA wlaczonego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 na win2k sam sie wlacza, a jesli zainstalowal sterowniki to juz na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 U mnie 698MB w 70s. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Jak masz dysk na partycje podzielony. Moze kopiowales z jednej partycja na druga ale fizycznie kopiowalo sie w obrebie jednego talerza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 MAM DMA WLACZONE MAM DMA WLACZONE MAM DMA WLACZONE MAM DMA WLACZONE MAM DMA WLACZONE MAM DMA WLACZONE :P jak jusz pisalem i wsio jest po foramcie a na tej tasmie nie mam nic sam dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 a dysk mam podzielony na 3 partycje 1 20 i dwi po 30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 defragmetacja nic nieda! predzej format Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 A ja jestem z opinią ppawlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja na swoim maxtorku kopiuje filmik 700MB w niecale 60s, ale dysk jest zapchany, jak byl tuz po formacie to kopiowalem w cos kolo 46-50s :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...